Takto Did I ever tell you the definition of insanity ? Niet unikugattuso1327 napísal:nájde sa prosím nejaká dobrá duša, čo by mi prešla ten úvod a poslala save ? .. nikdy mi neuloží hru po tom úvode, vždy musím hrať úvod od znova
Far Cry 3
-
Outsider
Star
Re: Far Cry 3
Nastavit? vacsi bag? Proste dast esc a tam mas VYROBA a tam si vyberes injekcie ake chces a tam mozes dat aj pouzit... neviem co presne myslisJohnFrusciante napísal:nevie niekto ako mám nastaviť ďalšie tie injekcie aby som ich mohol používať?
vďak
//autoeditácia príspevku (13 Dec 2012, 14:48)
Spoiler
Btw vybral si uz niekto zabit svojich priatelov a ostat s citrou?
normlane ked si ju vyrobis tak si das equip myslim, a spyta sa ta to kam to chces dat, na PC mas na vyber Z, T, 7, 8.JohnFrusciante napísal:nevie niekto ako mám nastaviť ďalšie tie injekcie aby som ich mohol používať?
vďak
Neviete kde najdem Kancov? Už som v hre spravil dosť misiíí mám vyrobené kadejaké veci ale nie a nie nájsť kanca, aby som mohol spraviť väčšie miesto na muníciu. Všade kde je na mape označené prasa sú len samé obyčajné svine.
aj na mape kanec vyzera inak ako svina. su proste inde, treba lepsie pozriet mapu.
vyzera jak jednorozec, tusim ze je trocha nizsie od buffala, ktore je hned pod tym prvym velkym mestom (amanaki sa to tusim vola) -> cize iba pozeraj juzne.Guczmann napísal:Neviete kde najdem Kancov? Už som v hre spravil dosť misiíí mám vyrobené kadejaké veci ale nie a nie nájsť kanca, aby som mohol spraviť väčšie miesto na muníciu. Všade kde je na mape označené prasa sú len samé obyčajné svine.
-
brystolmen2
Novice
Procesor - AMD A8-3870 APU with Radeon(tm) HD Graphics 3.30 Ghz
RAM - 8 , 00 GB (7,48) pouzitelne)
64 - bitovy operacny systém
Graficka - AMD Raedon HD 6550D
A seka mi to ale neviem ze ,preco prosím poradte mi
skusal som dat vsetko na LOW ale stále to sekalo
neviem ze kde je chyba
RAM - 8 , 00 GB (7,48) pouzitelne)
64 - bitovy operacny systém
Graficka - AMD Raedon HD 6550D
A seka mi to ale neviem ze ,preco prosím poradte mi
skusal som dat vsetko na LOW ale stále to sekalo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
slaby pc
michalkoo nie slaby pc ale grafika nedostacujuca
dal by som nejaku do crossfire novu alebo hd7850 a pojdete ti to na high jedna radost
-
MichalkoOo
Zablokovaný
procesor je tiež sračka
potrebujem poradit..zasekol som sa v jednej misii som v dokoch mam ziskat uniformu..je to ta misia co zoskocim z lietadla co ten manik odlietal do ruska..no som v dokoch a v useku kde su uz obrnenci..pridem k takemu vyklenku a on povie ze musi najst inu cestu..ina cesta vedia cez vodu len..aj sa mi podari skocit aby ma nepoculi ale ako nahle vyleziem an rebrik na tu plosinku nad vodou kadial si myslim ze cesta vedia..stal tam cln na zaciatku ako som vchadzal do tej casti..a akonahle vyleziem, hore tak misia neuspesna..ze poculi skok do vody..tak ja neviem kadial mam ist..ajsom hladal navody nasiel som na xbox ale tam je 14 partov vidii a neviem najst tam presne tu misiu moju..
z kade zozeniem luk?
šípy mám ale luk nie a nie zohnať
Obchod?kutlo napísal:z kade zozeniem luk?šípy mám ale luk nie a nie zohnať
Specials, tam to je [Recurve Bow]
alebo ked budes cistit tie vlajocky cervene na mapke.. nepriatelske kempy tak obcas sa tam objavi uloha path of the hunter a tam ta poslu na miesto kde ten luk dostanes ..... alebo pri odkrivani vezii myslim ze tak 5. vaze a mas ho zadarmo
Zdravim viete mi poradit ako si spravim vacsi batoh na korist? Mam mat dve koze nejakeho tapira, mam odkryti jeden vysielac a vsade su len tigre alebo prasata kde najdem tie zvierata na batoh ? Alebo sa da niekde kupit vacsi batoh?
Tak si hadam odokry dalsie veze-vysielac nie...
-
lekoklatik
VIP
Nevedel som ze to ma aj coop mod.
Ten Vaas ci ako sa vola (myslim ze hlavny zaporak), je vyborne urobeny.
Hral to bracho, pozeral som len chvilu zaciatok, ale dobre som sa zasmial
Ten Vaas ci ako sa vola (myslim ze hlavny zaporak), je vyborne urobeny.
Hral to bracho, pozeral som len chvilu zaciatok, ale dobre som sa zasmial
Tak, tuto hru idem uz druhy krat.. Par veci, co ma tam fakt hneva.. Strasne divna grafika oblecenia v tme.. Nechapem tomu.. Dalej nechapem, ze preco vsetky objekty zasadne musia vyzarovat nieco cierne.. A najviac co ma vytaca do nepricetnosti je, ze sa nedaju preskocit cutscenes.. Viem ze sa snazili to spravit super, ale su fakt strasne dlhe a ked to hra clovek druhy krat, tak to je o nervy.. Potom ma este mrzi, ze prejdeti celej hry sa tam neda absolutne co robit.. strielat holubov cloveka nebavi.. Aaa este, ze ostrelovackou nemozem strielat na vacsiu dialku.. max do tych 100m.. potom sa strela pred nimi zastavi.. tiez blbost.. Inak by som potom chcel skusit co-op mod, ale mam internet od orangu a ping mam 50ms, tak neviem, ci to bude hratelne.. 
aj vy mate ze na zaciatku hry po uvodnej animacii ked sa dostanete s tym vojakom s klietky je vsetko cierne a nevidno kadial mate ist? mam gtx570 a vsetko na plno, no kebyze nema ten chlapik predo mnou tu zltu gulicku na chrbte tak vobec nevidim kde je a kadial mam ist....
tak dohrate, isiel som cisto pribeh, cize uzemia s vlajkou som vybojoval asi 2, mapu som mal odokrytu tak na polovicku.
Trochu som nepochopil tie vselijake cutsceny jak keby bol nafetovany.
Tie inekcie som nepouzival vobec.
Ale bolo to 100x lepsie ako 2jka, ktoru som nedohral.
Spoiler
Na konci som ich zachranil, ale tak nemusel ostavat na tom ostrove 
Pozrel som si na yt ten druhy ending, tak ten je dost blby.
Pozrel som si na yt ten druhy ending, tak ten je dost blby.
Tie inekcie som nepouzival vobec.
Ale bolo to 100x lepsie ako 2jka, ktoru som nedohral.