VIZA J-1 do USA WORK AND TRAVEL
VIZA J-1 do USA WORK AND TRAVEL
Ahojte, prosim Vas chcem sa spytat, ci ste mali niekto zamietnute viza kvoli tomu ze ste nemali hotove vsetky skusky?Alebo ste poculi o niekom takom. Proste chcem ist do usa, ale viem ze nebudem mat vsetko hotove,samozrejme do dalsieho rocnika pojdem. Na ambasadu som pisal, ale nedali mi jasne stanovisko,len ze o tom rozhodne konzul. Dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: VIZA J-1 do USA WORK AND TRAVEL
a čo s tým ambasáda má? Ich to vôbec nezaujíma. Aj keby ťa vyhodili zo školy, to nikoho nezaujíma. Ja keď som si vybavoval pracovné víza, tak na ambasade sa iba pýtali či tam niekoho mám, prečo tam idem, u koho budem bývať, čo budem robiť a hotovo
No tak musis preukazat ze tu mas viazanosti na SVK ze tam neostanes.... Vies oni si budu aj index pytat, musim to dako vycihat, sa asi dohodnem s profesormi nech mi tam skusky pozapisuju a dorobim si to inokedy. Ty si tiez siel na tie J-1 cez wat ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
áno, a žiaden index nechceli. Okrem toho, to že tu máš školu ťa tu ako niečím viaže? Výška nie je povinná. Keby tam chceš ostať, tak sa vykašleš na školu a či máš hotové skúšky alebo nie na tom nič nemení