15ročna prehliadka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: 15ročna prehliadka

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

hughito napísal: Veľmi správny názor - síce to je trochu čudné, ale žiadna hrôza to nie je. Tých pár sekúnd určite stojí za to, ak by sa náhodou mala zistiť nejaká závada. Tí, ktorí to nerobia, sú proste čudní doktori.
no mozno, ze mas pravdu ale tie "pokusy" napr s predkozkou na mne doktorka robila este ked som mal mozno 5-8 (nepamatam presne), ked som mal 15 tak sa akurat opytala ci to mam dole stale v poriadku...
v 15 ju zaujimal tlak, oci, vaha, vyska a podobne veci...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak vieš, niekto môže byť aj v pätnástich zaostalý. Ale pokiaľ si pamätám, tak tá pätnásťročná bola už posledná (ak vôbec), kde sa to takto hrotilo na dotyky. :D Potom neskôr to už bola formalita.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

moze byt, mozno zalezi aj od doktora, len viem tolko, ze som to mal za sebou skor a potom uz ju zaujimli len detaily...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Pamätám si, že mi vtedy na kontrolu ciciny povedala, že v neskoršom veku (15 a viac), sa to už nerobí. Vraj tam už nie je čo kontrolovať, keďže prípadné poruchy atď, by boli do tohto veku už dávno odstránené. Možno to povedala aj preto, lebo som chodil k nej už od útleho detstva a vedela o mojom tele všetko.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

pozri ber to tak, že je to jej práca a musí to robiť aby sa zistili prípadné ochorenia atď.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

pinco napísal:Pamätám si, že mi vtedy na kontrolu ciciny povedala, že v neskoršom veku (15 a viac), sa to už nerobí. Vraj tam už nie je čo kontrolovať, keďže prípadné poruchy atď, by boli do tohto veku už dávno odstránené. Možno to povedala aj preto, lebo som chodil k nej už od útleho detstva a vedela o mojom tele všetko.
Je to možné, že to takto funguje, aj keď mne to tak nevysvetlila. Fakt to bolo na tých skorších, 13-ročná atď. Na 17-ročnej už nebolo vôbec nič. :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Do riti ved to zaberie 15 sekund, takisto je pravda ze po 15stke sa toho uz vela nezmeni, takze to by mal byt posledny checkpoint, ale ked ti nekukla v 15 pochybujem ze to urobila v 12.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mne v 15 nekukala myslim uz v tejto oblasti nic, len sa somnou o tom pobavila, na co si tam dat pozor, ako casto a akym sposobom to presetrit a pod, ale na skorsich viem, ze kontrolovala vsetko, no zrejme kedze bolo vsetko v poriadku uz to nepovazovala potom neskor za potrebne, kedze uz to nemalo zmysel, by sa tam toho moc uz nemalo ako pokazit
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Predtým mi pozerala vždy. Ohmatala, stiahla a všetko v poriadku.

Podľa mňa v 15 je už človek viac hanblivý a niektorí doktori to rešpektujú a preto sa ťa v tomto veku na to už len spýtajú, či je všetko v poriadku. Z dieťaťa sa stáva občan a prípadné poruchy, choroby si už vie riešiť viac-menej sám.

Ale určite máš pravdu Srnec v tom, že by sa to malo robiť. Ako sopliak som sa toho pri prehliadkach vždy obával, ale teraz, v neskoršom veku viem, že určite je to dôležité a vôbec nie je dôvod na obavy. Sú oveľa horšie vyšetrenia, ako len ohmatanie vtáka.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Bolo to davno, ale co si pamatam, doktorka sa vzdy len spytala , ci su vajka v poradku :) Sice su, ale ako tak nad tym uvazujem, ona si vlastne odflakla svoju pracu. Zato na odvode v 18 (vojaci), alebo ako sa to volalo, sa stary chreno pozrel kazdemu na pytlik, tusim aj okusil.
Napísať odpoveď