Zippo ohrievač rúk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
sten32
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Zippo ohrievač rúk

Príspevok od používateľa sten32 »

Aha, to len zippo je na benzin, detail :psssst:
4drenaline
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 4drenaline »

Tak som sa konečne dokopal k tomu, aby som o tom ohrievači niečo napísal. Na konci hodím aj fotku, ktorá nie je veľmi kvalitná, ale však ohrievač si každý môže pozrieť na nete, toto je len taká ako dôkaz, že vyzerá naozaj ako má vyzerať :)

V krabičke od ohrievača je manuál, odmerka na benzín, vrecúško na ohrievač a samotný ohrievač rúk Zippo. Manuál je aj v slovenčine, je doplnený aj ilustračnými obrázkami pre lepší prehľad, ale používať by ho mal zvádnuť každý. Odmerka slúži na "zvolenie dĺžky ohrievania". Sú tam dve rysky, jedna 6 hodín a druhá 12 hodín. Keď benzín nalejete po jednu z rysiek, mal by hriať presne takú dobu, ako je pri ryske napísané. Ja som ho naplnil plný, teda na 12 hodín. Zapálil som ho okolo obeda, stále mi hreje, som zvedavý dokedy bude :D

Ako funguje v zime som nemal možnosť vyskúšať, pretože ako naschvál sa akurát teraz oteplilo :) To vrecko je celkom praktické. Na jednej strane to zrejme spomaľuje horenie, pretože sa do horáka dostáva menej kyslíka a tým pádom dlhšie vydrží hriať. Keď ohrievač z vrecka vyberiete, rozpáli sa na vyššiu teplotu, a veľmi sa ani nedá držať v ruke, pretože to železo je naozaj horúce. V tom vrecku je teplota ideálna a nehrozia žiadne popáleniny.

Ak to mám zhrnúť, je to celkom super vecička. Teším sa, ako si ho zoberiem na svah, ale to je ešte ďaleko. Až tam zistím, či naozaj dokáže zahriať aj v zime, ale predpokladám že hej. Keď som ho ukazoval bratovi, začal mi vymenovávať na čo všetko by ho on použil :D Možno mu taký kúpim na Vianoce, uvidím ako na tom budem finančne, však to poznáte :D:D

Tu je tá fotka, ospravedlňujem sa za (ne)kvalitu :P
Prílohy
ohrievac.jpg
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Parada, dik za popis :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Pekna recenzia :)
debilkô
Novice
Novice

Príspevok od používateľa debilkô »

A neviete či sa dá aj "zhasnuť" alebo to musí dohorieť?
Napísať odpoveď