verit ci neverit?
Re: verit ci neverit?
4 roky ju kmáše tak hadam tým to nebude,aj ked veru všeličo je možné.
tak isto si to nerozdavame xkrat denne ako kedysi, co zial ani nie je mozne vzhladom na to, ze sme spolu len cez vikendy a obcas cez tyzden, ked sa podari. Je pravda ze prve roky boli dost blaznive co sa sexu tyka a stvarali sme kadeco, ale tiez je pravda ze tento posledny rok ako nebyvame spolu, tak uz to nie je take. Este ten vikend co sme mali vyrocie som mal pocit, ze je to ako kedysi, vela sme sa rozpravali, povedal som jej ze potrebujem zmenu a chcem odist niekam von, pricom mi povedala, ze tiez chce odist a ze jej to uz lezie tu na nervy. Vcera mi volala, ze jej je smutno a ze jej velmi chybam, ze preziva pocity ako na zaciatku nasho vztahu. Je mi jasne ze ma podviedla, mozno nechce aby som to pocul priamo z jej ust, ale sudit ju nebudem, lebo viem ze nech jej poviem cokolvek, tak lepsie to uz nebude a zle je to uz takto dost. Vidim ze vela z vas by to riesilo razne, ale nemam v umysle hodit 4 roky za hlavu chvilkovym rozhodnutim. Cas ukaze co z toho nakoniec vzide, davam tomu volny priebeh. Vzdy je to lepsie, ako keby som mal s niekym zit 10 ci 20 rokov v iluzii, ze ma nikdy nepodvedie a neoklame a po 20 rokoch sa na mna vykasle kvoli inemu.
ako to, ze ta podviedla vylucuje tento scenar?kayko napísal:Vzdy je to lepsie, ako keby som mal s niekym zit 10 ci 20 rokov v iluzii, ze ma nikdy nepodvedie a neoklame a po 20 rokoch sa na mna vykasle kvoli inemu.
presne toto som mal na mysli, že nemožeš vedieť čo bude o rok,2,3...držim sa pravidla že podvedie raz podvedie znova lebo v 90% pripadoch to tak je a keď to skutočne spravila a ani nema tu "slušnosť" (alebo ako to mam nazvať) ti to povedať tak neviem či to ma buducnosť.....je to na tebekayko napísal: Vzdy je to lepsie, ako keby som mal s niekym zit 10 ci 20 rokov v iluzii, ze ma nikdy nepodvedie a neoklame a po 20 rokoch sa na mna vykasle kvoli inemu.
Ked som si pri ex uvedomil, ze je velmi zle a ze ju mozem stratit, tak som sa citil ako ona. Citil som sa zamilovany ako na zaciatku vztahu, len skoda, ze som to citil len ja. Kratko na to som dostal kopacky. A takto sa podla mna citi aj ona, uz si uvedomuje, ze ta moze stratit a teraz preziva to co aj ja. Lenze je to len na tebe ako sa zachovas, ona si svoje povedala, je len ho hviezdach ci to bola pravda alebo nie.
Tento vikend ides za nou alebo si to teda definitivne ukoncil a nemienis sa trapit zamyslanim a hladanim pravdy?
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2012, 20:09)
Tento vikend ides za nou alebo si to teda definitivne ukoncil a nemienis sa trapit zamyslanim a hladanim pravdy?
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2012, 20:09)
Ked raz zena zacne klamat, nedostane sa z toho a klame uz furt. Dobre si urobil, ze si ju poslal do 3,14ci, len si to mohol urobit uz skor, po precitani tych SMS napriklad:) verim, ze by si si usetril par prebdenych noci... anyways, prajem vela stastia
Skoda, ze tu uz dlhsie nie je nove info.
xmatkoo v jej pripade ide o notoricku klamarku. Zistit po 4 rokoch ze clovek je uplne iny a hlavne ze dokaze byt zakerny a pritom do oci slubovat hory doly je tazko uveritelne. Hlavne od mojho posledneho prispevku sa udialo vela, takze takto:
Lutujem ludi, ktori su s nou denne v kontakte a to dokonca aj jej rodicov, lebo ani nevedia co maju doma za "poklad"... O tom ze podnika som pisal, dalej si zobrala nejake pozicky a uver, ktory je napisany na jej mamu. Pred nedavnom ju ale vykopli z prace, co samozrejme nepovedala rodicom, ale v ten vecer mi s placom volala, ze ju vyhodili a ze nevie co ma robit, tak mi jej prislo luto a v tej euforii som za nou este v tu noc uhanal o polnoci cez pol Slovenska.
Cely ten cas, co som sa snazil zo vsetkych sil jej pomoct, dokonca som jej pozical nemalu sumu na splatenie dlhov, tak to tahala dalej s dotycnym, pricom po tom ako som zistil, ze s nim bola v tom Brne, napisala svojej kamoske, ze keby som sa jej na to pytal, tak ze tam bola sama. Pritom ani ta jej kamoska nevie, ze s dotycnym nieco ma, navonok to dobre maskuju, pretoze jej to odovodnila tym, ze som jej nasiel flirtujucu sms s jednym chalanom z firemnej akcie a ze mi nechce davat dovody, aby som ziarlil. Dalej kamoske nahovorila, ze si hlada novu pracu, ze jej nesedia kolegovia v tej sucasnej, pricom z prace ju uz davno vyrazili. Taktiez jej natarala veci o mne, ze v jednu chvilu som bol ako vymeneny, ze by som jej zniesol aj modre z neba a ze potom zrazu som jej povedal, ze viem ze ma podvadza a ze sa chcem rozist a ze ked to takto pojde dalej, ze ju to uz so mnou nebavi, ale pritom ani nedokaze akceptovat moje rozhodnutie ze sa chcem rozist. Teraz mame akoze pauzu, lebo sa tam priplietlo niekolko neprijemnych veci ako vazna nehoda jej brata a ja som nechcel do toho prist s definitivnym rozchodom, lebo aj jej fotrikovci su z toho totalne zosypany.
Najviac sa bojim toho, ze peniaze, ktore som jej pozical uz neuvidim. Moja kamoska ma navyse "potesila" skusenostou so svojim byvalym, ze mu pozicala prachy a potom sa rozisli a ze jej ich nechcel vratit a nakoniec jej vratit len zlomok dlhu. Ta pozicka je uz fakt jedine puto, ktore ma s nou spaja, navyse mam skvelu ponuku na pracu v zahranici a chcel by som odist, len tento detail to este komplikuje.
Lutujem ludi, ktori su s nou denne v kontakte a to dokonca aj jej rodicov, lebo ani nevedia co maju doma za "poklad"... O tom ze podnika som pisal, dalej si zobrala nejake pozicky a uver, ktory je napisany na jej mamu. Pred nedavnom ju ale vykopli z prace, co samozrejme nepovedala rodicom, ale v ten vecer mi s placom volala, ze ju vyhodili a ze nevie co ma robit, tak mi jej prislo luto a v tej euforii som za nou este v tu noc uhanal o polnoci cez pol Slovenska.
Cely ten cas, co som sa snazil zo vsetkych sil jej pomoct, dokonca som jej pozical nemalu sumu na splatenie dlhov, tak to tahala dalej s dotycnym, pricom po tom ako som zistil, ze s nim bola v tom Brne, napisala svojej kamoske, ze keby som sa jej na to pytal, tak ze tam bola sama. Pritom ani ta jej kamoska nevie, ze s dotycnym nieco ma, navonok to dobre maskuju, pretoze jej to odovodnila tym, ze som jej nasiel flirtujucu sms s jednym chalanom z firemnej akcie a ze mi nechce davat dovody, aby som ziarlil. Dalej kamoske nahovorila, ze si hlada novu pracu, ze jej nesedia kolegovia v tej sucasnej, pricom z prace ju uz davno vyrazili. Taktiez jej natarala veci o mne, ze v jednu chvilu som bol ako vymeneny, ze by som jej zniesol aj modre z neba a ze potom zrazu som jej povedal, ze viem ze ma podvadza a ze sa chcem rozist a ze ked to takto pojde dalej, ze ju to uz so mnou nebavi, ale pritom ani nedokaze akceptovat moje rozhodnutie ze sa chcem rozist. Teraz mame akoze pauzu, lebo sa tam priplietlo niekolko neprijemnych veci ako vazna nehoda jej brata a ja som nechcel do toho prist s definitivnym rozchodom, lebo aj jej fotrikovci su z toho totalne zosypany.
Najviac sa bojim toho, ze peniaze, ktore som jej pozical uz neuvidim. Moja kamoska ma navyse "potesila" skusenostou so svojim byvalym, ze mu pozicala prachy a potom sa rozisli a ze jej ich nechcel vratit a nakoniec jej vratit len zlomok dlhu. Ta pozicka je uz fakt jedine puto, ktore ma s nou spaja, navyse mam skvelu ponuku na pracu v zahranici a chcel by som odist, len tento detail to este komplikuje.
ak to nemas pisomne, s prachmi sa rozluc. no co... za blbost sa plati 
Vies aka je situacia, aka si figurka pre nu a aj tak k nej mas city a ides za nou, pozicas jej peniaze a pritom vies, ze ta len vyuzila. Si hlupak, inak to napisat neviem.
Podla mna on si tiez myslí o sebe ze je hlupák,ale tak city sú fakt sviňa.Aspon vidno ze má charakter a dokázal jej pomoct aj napriek tomu,že mu ublizila.No určite kazdý kto sem prispieva vie otom svoje.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kde na tieto veci chodite?xmatkoo napísal:Ked raz zena zacne klamat, nedostane sa z toho a klame uz furt.
kazdy tu tvrdi, ze ked niekto nieco spravi raz tak uz sa to proste stane na veky vekov vtesane do kamena. asi uplne nechapem preco by jednorazove veci mali nutne viest k niecomu konstantnemu. prosim zdovodnite mi tento Vas: "urobila X jedenkrat uz to bude robit vzdy" predikat.
viem ze som urobil obrovsku hlupost, ale mozno mi to konecne pomohlo uvedomit si, ze tie city k nej bola uz len cista nostalgia a predstava zivota s takymto clovekom ma utvrdila v tom, ze ju uz nelubim a chcem zacat novy zivot. Ten dlh mi dufam splati, lebo aj v minulosti som jej parkrat pozical bez akejkolvek zaruky a zatial mi to vzdy vratila, okrem toho sama mi povedala, ze nerada mi dlzi peniaze, ale v sucasnosti mi to nema z coho splatit, jedine z nejakej dalsej pozicky. V kazdom pripade som jej dal ultimatum, ze tie peniaze momentalne potrebujem.
Mozno ste to niekto zazili, ze ste nedokazali cloveka nechat v stichu aj napriek tomu, ze vam ublizil. Jednak som na nu nastvany, jednak ju lutujem, nechapem kde sa to v nej berie, ze robi take pitchoviny. A nejde len o tu neveru, ale raz som sa s nou bavil aj o tom podnikani, ze preco sa so mnou o tom nikdy neporadila, kedze to dost zasadne ovplyvnilo nas vztah. Ona bola sice vzdy crazy typ, ale nikdy sme sa predtym vazne nepohadali a nas vztah bol celkom otvoreny, vzdy sme si vsetko hovorili, nazory na to ci ono... V kazdom pripade ak som dokazal mat rad osobu, ktora mi vedome ublizuje, tak o to viac si budem v buducnosti vazit ludi, ktorym na mne naozaj zalezi.
Mozno ste to niekto zazili, ze ste nedokazali cloveka nechat v stichu aj napriek tomu, ze vam ublizil. Jednak som na nu nastvany, jednak ju lutujem, nechapem kde sa to v nej berie, ze robi take pitchoviny. A nejde len o tu neveru, ale raz som sa s nou bavil aj o tom podnikani, ze preco sa so mnou o tom nikdy neporadila, kedze to dost zasadne ovplyvnilo nas vztah. Ona bola sice vzdy crazy typ, ale nikdy sme sa predtym vazne nepohadali a nas vztah bol celkom otvoreny, vzdy sme si vsetko hovorili, nazory na to ci ono... V kazdom pripade ak som dokazal mat rad osobu, ktora mi vedome ublizuje, tak o to viac si budem v buducnosti vazit ludi, ktorym na mne naozaj zalezi.
To vyplyva z tvojej povahy, ja by som kludne nechal v stichu niekoho kto mi ublizil.
ja ho celkom chapem napriklad, som na tom podobne, cloveku je to proste luto, ked vidi ako to ide s druhym do <>
-
maciatko99
Medium Star
Niekedy je láska slepá a bráni nám vidieť veci, ktoré by sme triezvymi očami neprehliadli.