League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa ephramko »

Meken napísal:No leavnut si v drafte mohol aj ty :P, preco to obracias na druhych... druha vec, ze leavli
to ze ma enemy par lepsich championov na tomto elo absolutne nic neznamena...aj tak mam vacsinou lepsi individual skill ako ti hraci...co prehrava hru je tento otrasny pristup uz hned od zaciatku, za to by mali dostat niektori hraci okamzity permaban minimalne na vsetky ranked hry...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

ephramko napísal: to ze ma enemy par lepsich championov na tomto elo absolutne nic neznamena...aj tak mam vacsinou lepsi individual skill ako ti hraci...co prehrava hru je tento otrasny pristup uz hned od zaciatku, za to by mali dostat niektori hraci okamzity permaban minimalne na vsetky ranked hry...

Mas pravdu,ze je viac individualny skill ako vsetky counterpicky sveta.Ale otazka je,ci moze mat nejaky skill,clovek ,ktory vkuse flamuje a nadava? pripadne odsudzuje hru uz podla toho,ci ma enemy team shena alebo amumuho.My sme mali v teame oriannu,malphite,amumu a aj tak sme prehrali. pritom tie Ucka spravili slusny bordel,no hraci 0 skillu...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Son-Goku napísal: elo 700 dockaj za chivlu som na 0,teda ak sa ti chce skusit teraz,ale neviem ci to bude pre teba dostatocny test
na ele 700 som este nehral. Kludne daj. Urob si nejaky smurf acc a mozes spectovat ako sa mi bude darit.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Walky napísal:Pro stats 6 lose in a row :D(ale tak v 3 hrach leaveri v mojom teame). kde su tie casi ked s jannou 80% win ratio teraz uz len 60%
http://www.lolking.net/summoner/eune/21232110#profile
Kto by bol povedal, ze tu budes. Stebou som uz velakrat hral, aj spolu s kamaratmi
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

co hovorite, ako to vnimate na to ked v lobby niekto hned napise:

"mid plz"
"I top"
"jungle"

neviem, mna takeho sracky uplne vytacaju...

PRECO by niekto mne mal diktovat co mam hrat? - to ze napise niekto "Im top" automaticky znamena ze mne diktuje ze ja top hrat nemozem, pretoze on chce... no proste nenavidim to.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Ako tak pozeram vacsina hracov je to okolo elea 1250 -1300 :P... Ja mam najradsej hry, ked sa nam viac menej nedari alebo je to vyrovnane, no v late game to otocime koli tomu, ze mame amumu/shen/malphite .. samozrejme to nie je pravidlom ako hovorite, ide o ten skill hracov

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2012, 10:46)
Forsaken, ak si napise first pick solo, tak preco nie, druhy si napise mid, tak preco nie... Ale ked si napise last picker solo alebo predposledny atd, tak to uz nasere... I ked pozor, najlepsie je ked first pick bere supporta/junglera najlepsie, teoreticky este adc... last pick by mal byt mid, aby mohol counterpicknut, teda aj solo top by mal by medzi poslednymi koli tomu counterpicku... Ale v SOLO ranked, je to viac menej nemozne
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

No ja som to tiež začal hrávať... ak by niekto chcel meno mám generationHate
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Forsaken napísal:co hovorite, ako to vnimate na to ked v lobby niekto hned napise:

"mid plz"
"I top"
"jungle"

neviem, mna takeho sracky uplne vytacaju...

PRECO by niekto mne mal diktovat co mam hrat? - to ze napise niekto "Im top" automaticky znamena ze mne diktuje ze ja top hrat nemozem, pretoze on chce... no proste nenavidim to.
a urcite si si vsimol, ze vzdy to prvy napise lastpick a najcastejsie "i can play only mid or top" :D :D

vcera som hral po dlhej dobe normal hru len tak for fun, lebo som chcel potrenovat nejakych championov...a kedze som mal zaujem o konkretnu ulohu a je to blind pick, tak som proste instantlockol... :D okamzite sa spustila vlna nadavok a urazok...nakoniec sme hru prehrali, ale ja jediny som si odniesol pozitivne score z lajny a mal som najvacsiu farmu v hre...ku koncu hry mi zase zacali nadavat, ze som instantlockol a dvaja najvacsi noobovia z teamu ma za to reportli :D :D tak som ich reportol za "toxic behaviour - fakereporting" pretoze v summoners code neexistuje nic take ako instantlockovanie...

zaujimalo by ma skor, ze preco to je v LoLku presne opacne...ti najhorsi hraci z teamu, cim horsie hraju, tym viac nadavaju spoluhracom...alebo si vacsinou team najde obetneho baranka, ktoremu vynadaju a reportnu ho, aj ked nebola jeho chyba, ze prehrali...ja ked som kedysi davnejsie hraval jeden teamovy sport, tak si nepamatam, ze by sa nieco taketo dialo...vzdy bolo citit rivalitu medzi superom a nami...a nie vulgarizmy a napadanie sa vo vnutri teamu medzi spoluhracmi, to by sme ako team dlho nefungovali...
cim to je? je to tou anonymitou? pripadne tym, ze tam nie je ziadna autorita, ktory by razne ukoncila individualne šarvatky (trener, kapitan, ini vodcovski hraci) ?
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

V kazdej druhej hre mam trolla, co si pickne po svojom. Proste 4ty pick a povie si solo top, pricom ja som 1st pick a zoberiem si jaxa na top. V hre Som s Olafom top, nakolko odmietol ist jungle. tak som dal firstblood, napisal mi ze som noob a isiel si junglit. Proti takym detom uz neni ziadna prevencia, tak to riesim po svojom, neodbytne si drzim lajnu, po chvili ho to prestane bavit, lebo nevie ani last hitovat, tak mu zerem vsetkych creepov.
mufazo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mufazo »

lekoklatik napísal:na ele 700 som este nehral. Kludne daj. Urob si nejaky smurf acc a mozes spectovat ako sa mi bude darit.
ja by som rad videl ako sa dokazes dostat z takeho ela. Mohol by si mi dat nick?
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Yos napísal:V kazdej druhej hre mam trolla, co si pickne po svojom. Proste 4ty pick a povie si solo top, pricom ja som 1st pick a zoberiem si jaxa na top. V hre Som s Olafom top, nakolko odmietol ist jungle. tak som dal firstblood, napisal mi ze som noob a isiel si junglit. Proti takym detom uz neni ziadna prevencia, tak to riesim po svojom, neodbytne si drzim lajnu, po chvili ho to prestane bavit, lebo nevie ani last hitovat, tak mu zerem vsetkych creepov.

vsetci ban na 10 rokov, tak by som to riesil ja
lekoklatik
VIP
VIP

mufazo napísal: ja by som rad videl ako sa dokazes dostat z takeho ela. Mohol by si mi dat nick?
Musime pockat na songoku a jeho acc ^_^
Nehovorim ze sa dostanem, len som zvedavy ake je to strasne. Ale pokusit sa o to mozem :D
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Moja posledna hra dokonca leaver v mojom time po 3. minutach hrania, to je ale zabavy :D
lekoklatik
VIP
VIP

Takze som do ruk dostal ucet son goku.
Nakolko si sam nepraje aby som zverejnoval jeho meno (snad to porusi aby ste to mohli sledovat :D ), aj tak sa neudrzim a musim hned zdrbat, ze goku ty nemas kupenu jedinu jednu runu.
Si lvl 30 a nemas ani 300 win.

Dal som si hned jednu hru, nic som neriesil, len Masteries som si zmenil no a musim vam povedat, ze to bola teda sila :D
Spoluhraci a proti hraci, nevedeli co robia. Prisaham bohu, toto som videl ked som bol lvl 5.
Horko tazko, ale ozaj horko tazko sme to vyhrali ale keby som im 20x nenapisal follow me a nepingol, tak asi tazko.
2ja chalani leavli celkom skoro ale nevadi.
Goku vybojoval som ti friendship (neprijal som ho) a 2 honor :D

Fakt som mal co robit, aby sme to dali.
Uz som nevedel co kupit takze mam 2 klobuky (mal som soulstealer ale sralo ma ked ma zabili :D )

btw goku. hraci su tu preto tak blbi, pertoze mas negativne w/l ratio. ty si proste na uplnej spodine. A to si si musel prihodit sam. Vsetci zacinali rovnako.

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2012, 22:00)
toto je ako hrat s botmi, bohu prisaham :D
druha hra.

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2012, 22:05)
Mimochodom polovica hracov tu ma asi PC 386 :D
Prílohy
Snap_2012.12.14_21h09m54s_001.png
Snap_2012.12.14_21h59m17s_001.png
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Je síce pekné že si vymazal meno vľavo, ale meno vpravo si nechal :D :D :D Nejaký Livestream by si mohol spraviť nabudúce :D
lekoklatik
VIP
VIP

a shit ozaj ^_^
stream nerobim, na to nemam internet.
No tak si pridajte gokuho ucet, mozete spectovat a potom si vas goku zmaze ked bude chciet. easy.

tak som dal jeden ranked. s odretymi usami, ale vyhrali sme. A je to tu teda riadne citit. Nechcem vyzniet namyslene, ale pokial by som sa fakt nesnazil, tak neviem neviem. Aj to som urobil mrte chyb, ktore chvala bohu nepotrestali. Hram za eza, toho tu dolu nejak nemaju radi :D

Inak to, ze mi hocikedy niekto pribehne na lajnu a zacne pushovat a jeho lajna je prazdna, alebo to ze neustale vypisuju KS noob, feeder a dalsie perly, tak to tu je kazdu minutu pravidelne :) Ignore a hopa nazbierat uber skore :D
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Leko ani mi nehovor o tom.Ja ked si niekedy zahram adcko v rankede,tak nieje hry ,co by pravidelne midar a jungler nechodili dole pripadne diveing vo 4 a tak.
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

leko ? prečo sa riešilo SonGokuho Elo etc.. ked hore hráš Normal game ? ved tam sa ELO neráta, jedine tak pomer Výhier/prehier či ?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

To sa urcite na zaciatok len rozohrieva a zacne coskoro rankedy :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

zahral som si asi 3-4 normaly, aby som sa otukal.
Dovolil som si kupit trochu run aspon na eza, pretoze bez ziadnych run je to bieda.
Vcera vecer som zahral 2 rankedy.
1 som vlastne popisal, ze to bola fakt fuska, vyhral som.
2 hra nevysla. moc som sa sustredil na to, ze hraci z lajny odbiehali a zas pribiehali a ja na miesto farmenia a pushovania som sa snazil spoluhracov zachranit. Proste sme prehrali. Moj akoze support taric aj po vyzvani nech nepushuje a hlavne nech nehituje cripov dokonza umysene zobral 4 killy na lajne. To som fakt oci vyvaloval :D
Akoze prve 2 killy boli take ze okej no, tak sa mu postastilo to lasthitnut, ale tie dalsie, to bolo umyslene.
Ani jedna warda a dokonca mu to niekto z teamu napisal.
NO ale potom som vsetkych musel ignorovat, pretoze pisali nehorazne sracky. Skoda ze spectate nevidi chat.
Mozno budem dnes hrat v noci a mozno aj niekedy poobede.
Napisem sem.
Goku snad neprekaza ze sa ludia chcu pozriet, ze skutocne netusia co je elo hell. Ten v podstate neexistuje, ale na tvojom ranku veru existuje. Dokonca aj normal hry su hell i ked ja sa na normal bavim, nakolko su to asi boti :D

//este som zabudol, ze 1 queue som musel leavnut, lebo ta sa uz nedalo a siel som spat. Fakt komedia.
Napísať odpoveď