Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?

Príspevok od používateľa axxis »

brm napísal:Netreba hádzať všetky 15ky do jedného koša. Sú medzi nimi nie len fyzicky, ale aj duševne vyspelé dievčatá.. uznávam, že ich je dosť málo, ale určite sú..... z vlastných skúseností môžem len potvrdiť.
klames sam sebe :)
viac som sa stotoznoval s Tvojim nazorom, ze si dobiehas to co si v tom veku zameskal
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No možno máš pravdu, bo tá moja "tajná" 15ka, s ktorou sa do dnešného dňa stále stretávam s menšími alebo väčšími prestávkami, už mala 18...

Ale aj tak... nikdy nepatrila medzi dievčatá, ktoré riešia bežné materiálne problémy dnešných pubertálnych dievčat.. ako FB, značkové oblečenie, superstar a tak......

:)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Napríklad ja som na 5 ročnom gymnáziu a medzi niektorými je rozdiel až 2 roky , a to sme v rovnakej triede. Ked som zistil že niektoré spolužiačky mali len pred pár mesiacmi 14 tak som len ostal že "WTF?" ...
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

No, ja som na 8 rocnom a tiez sa obcas stane, ze mam problem na chodbe odhadnut vek...ked vsak prehodis par slov, hned zistis, kolka bije :)
//........//

//Ano... :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

lowmanek napísal:To nie, sam mam 15 a su aj take, s ktorymi si rozumiem...len sa mi zda divne, ze tie si "rozumeju" aj s 22< :D
A k tym 14>, nestretol som este ziadnu, ktora by mi nepripadala /emocionalne a spravanim/ ako decko...proste oproti ovela starsim partnerom nemaju dokopy nic odzite a teda aj pomenej skusenosti...a s vedomim, ze "toto mohla by moja dcera" to musi byt este lepsie :D
No ked si zoberem, ze ked som mal 21 a chodil na prelome 16-17 rocnou dievcinou, ktorej mama studovala na vyske (mala co to nad 30 rokov - 34?) a jej mama si zacala s nejakym vysokoskolakom 22-23r, tak tiez sa mi zdalo, ze nieco nieje v poriadku. A pritom bola dokonca vydata. Hned som si pomyslel, ze ja tu chodim s dcerou a o rok starsi chalan s jej mamou? wtf..

Takze je to uhol pohladu ;) Vzdy v takychto vztahoch bude jeden rozumovo vyspelejsi.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

brm napísal:Ale aj tak... nikdy nepatrila medzi dievčatá, ktoré riešia bežné materiálne problémy dnešných pubertálnych dievčat.. ako FB, značkové oblečenie, superstar a tak......
No to je pekne, tak nejak by som si predstavoval "rozumovo pokrocilu 16ku" povedzme, ze chape ze peniaze sa nemnozia v banke kopulaciou, je schopna si vytvorit nazor na nieco, da sa s nou stravit hodinka rozhovorom na rodinnej oslave...
ale furt to nie je niekto s kym by som si bol schopny zacat vztah, tam uz je potreba ine veci po tej psychickej stranke...
Hudlenudle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hudlenudle »

lowmanek napísal:No, ja som na 8 rocnom a tiez sa obcas stane, ze mam problem na chodbe odhadnut vek...ked vsak prehodis par slov, hned zistis, kolka bije :)
Mame tam aj jednu taku, ktora tam je 3 roky (teraz ma 13, mozno uz 14) a stihla vymenit uz hadam polku oktavy (18) a este viem o par bocakoch z inych skol...lenze v tomto pripade nejde o to, zeby vedela, co chce alebo by bola nejak extra rozumna...staci prezentovat svoje trojky od dvanastich, zaklady komunikacie a pozri ho!

to kto môže byť takýto prosím ťa?
Eirianedd
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Eirianedd »

lowmanek napísal:No, ja som na 8 rocnom a tiez sa obcas stane, ze mam problem na chodbe odhadnut vek...ked vsak prehodis par slov, hned zistis, kolka bije :)
Mame tam aj jednu taku, ktora tam je 3 roky (teraz ma 13, mozno uz 14) a stihla vymenit uz hadam polku oktavy (18) a este viem o par bocakoch z inych skol...lenze v tomto pripade nejde o to, zeby vedela, co chce alebo by bola nejak extra rozumna...staci prezentovat svoje trojky od dvanastich, zaklady komunikacie a pozri ho!

Ahojky,
trochu off topic, oktávačnatá sú veľmi cudné, nie je šanca, že by sa im niekto vnucoval. Máme vybraný vkus, čo Vám poviem. A určite nestriedame (ne)menovanú, ktorá je mimochodom veľké zlatíčko, taktiež moja platonická láska, by the way aj zrelšia a uvážlivejšia ako polka Oktávy (píše Oktávanka)... Ktorá si nezaslúži aby sa o nej šírili takéto bludy. :?
Ale tak treba uznať, že sa zabieha aj do filozofie. Áno, čo od života chceme? :lol: (Nechcete rozviesť túto úvahu? ...keď zábava, tak poriadna...)
Znalci ste aj, čo sa mier týka. Som si istá, že ak máte naozaj o trojky záujem, plastický chirurg nebude mať problém s Vašim pohlavím, a nejako Vám ich vyformuje. Whatever...

Pekné sviatky,
a pridávam rozprávkové želanie: nech sa z každý/á chatterbox zmení na krásneho zeleného žabiaka! :smt049
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

zeby ludia navstevujuci oktavu kdekolvek boli zreli sa tiez neda povedat (sam som z osemrocneho gympla)... ale riesit tercianku ci kvartanku je riadne uchylne
btw o com to pisete?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Eirianedd napísal:
Ahojky,
trochu off topic, oktávačnatá sú veľmi cudné, nie je šanca, že by sa im niekto vnucoval. Máme vybraný vkus, čo Vám poviem. A určite nestriedame (ne)menovanú, ktorá je mimochodom veľké zlatíčko, taktiež moja platonická láska, by the way aj zrelšia a uvážlivejšia ako polka Oktávy (píše Oktávanka)... Ktorá si nezaslúži aby sa o nej šírili takéto bludy. :?
Ale tak treba uznať, že sa zabieha aj do filozofie. Áno, čo od života chceme? :lol: (Nechcete rozviesť túto úvahu? ...keď zábava, tak poriadna...)
Znalci ste aj, čo sa mier týka. Som si istá, že ak máte naozaj o trojky záujem, plastický chirurg nebude mať problém s Vašim pohlavím, a nejako Vám ich vyformuje. Whatever...

Pekné sviatky,
a pridávam rozprávkové želanie: nech sa z každý/á chatterbox zmení na krásneho zeleného žabiaka! :smt049
Pockat, pockat, pockat...takze ty si oktavanka, ktora je platonicky zalubena do kvartanky a obhajujes chlapcov zo svojej triedy? Alebo to je tak ze vy ako oktavanky nestriedate tu nemenovanu kvartanku? :smt104
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Dafuq did I just read ? Takže oktavánčatá sú zrelšie ako Oktavánky /what ?! / A zároveň si do jedného oktavánčatá zamilovaná, čiže do svojej spoluźiačky, ktorú ale medzi sebou nestriedate a zároveň si myslíš, že je inteligentnejšia ako polka triedy vrátane teba a súbežne s tým chceš robiť chlpom plastiku pŕs ? Dám ti 20€ za gram toho čo berieš, Napíš SS, chcem sa pobaviť.
Kika195
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kika195 »

Po zaujímavom čítaní som sa rozhodla i ja komentovať túto hromadnú konverzáciu. Áno, to som ja, tak veľmi populárna 14-tka s trojkami. ( sú to dvojky ) Nebudem priamo komentovať iteligenčnú stránku tuto nemenovanej osoby, s ktorou hodím reč. Napíšem len vetu na zamyslenie. Človek, ktorý vo svojom voľnom čase navštvevuje hojko. com, diskusiu " zaľúbil som sa do 13 - ročnej ...., kde zatiahne mňa, musí byť neskutočne zainteresovaný do spoločnosti. Jeho život musí byť maximálne naplnený.
Tak mi teda odusť drahý, že som len terč, na ktorom sa snažíš vybíjať komplexy a zvyšovať ego. Bohužiaľ, u mňa ti to nevyjde. Odporúčam ti hľadať si nejaký podobne stratený prípad s bezvýznamnou existenciou ako si ty sám.
A ešte k tej oktáve, pravda .. mám tam kamarátov, no neviem, že by som ich vystreidala. Ale teda, ak sa považuje 5 sekundový očný kontakt za niečo škandalózne, bohužiaľ, nemôžem ísť do kláštora. :-D :-)
Hudlenudle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hudlenudle »

Lowmanek na tvojom mieste by som ten komentár s obsahom že poznáš jednu na gympli ktorá vystriedala vela chlapcom vymazal, ďakujem za pochopenie. Lowmanek keď to nevymažeš tak uvidíš. dík
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Fuf, telenovela v priamom prenose. :cookies:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Nechapem. Na Slovensku su haldy gymnazii. A este vacsie haldy 14-tok s prsiami. Co ta prinutilo reagovat a "branit" sa? 99,9% z nas ta ne(s)pozna a o par klikov na tuto temu zabudne.
.
ale velmi pozitivne vnimam to, ze 14-rocni maju logicky sformulovany text bez chyb. len tak dalej!

//to sa da zamaskovat za preklep:)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tak to som nečakal, že táto téma sa ešte dokáže oživiť, super. :D Pokračujte, otváram čipsy. :)
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Kludne mozem svoj post editnut, neurobi mi to najmensi problem :D
Neviem, co to zmeni na chode tohto sveta, kdeze ma tu osobne pozna az jeden clovek, ale budiz, mozno sa ti bude lahsie spavat ;)
Myslim, ze sa tu nenajde jedinec, ktory by si pod tou "polkou triedy" predstavil naozaj 1/2 chalanov z tej triedy, ale ok, len som tym chcel trochu poznamenat, ze sa mi to zda na vek 14 trochu viac, nez je bezne, tot vsjo...
K tomu, ze moj zivot neni naplneny a ani k tomu, ze socialna interakcia je pre mna tabu pisat nejdem, len by ma zaujimalo, ake konkretne komplexy som si svojim postom vybil, nakolko nemam pocit, ze by ma to nejak tahalo k ludom, ktory domov este nosia vcelicky :D

Ano, moj post je OT...
Kika195
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kika195 »

Viem, že je to na mňa, bolo tu spomínané aj moje meno, a viem, kto to písal.
Ja naozaj pozoruhodné, ako sa môže povyšovať niekto nad takou banalitou ako je vek. Ešte v takom gigantickom vekovom rozdiele, až rok.
Nemáš pocit, že ak sa ty nedokážeš zaradiť a potrebuješ odsudzovať ľudí, ktorí nemajú problém si nájsť kamarátov, nebude chyba vo všetkých ostatných, ale v tebe ? :-)
Každý jeden z nás má vnútornú túžbu stať sa alfasamcom, mať veľa známych a vecí podobné .. Je ale smutné, že ak sa to niekomu nepodarí, musí si to kompenzovať na internete. A keď už si silno morálne zadelil to, ako ťa tu pozná jeden človek, ty poznáš mňa ? ;-)
Tu som ti napísala asi zhruba tvoj hlavný komplex. A ak to z textu nevyčítaš, vypni internet, zavri sa na pár dní do izby a vytváraj psychoanalízy z tvojich znalostí, možno nás niečo naučíš. Podľa hodnoty názoru si totiž génius. :-)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Toto tu chýbalo - aby sa tu objavili decká z prelomu základnej a strednej školy a začali tu riešiť svoje problémy, ktoré majú miesto skôr na pokeci, ako tu... :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

skutocne mam najradsej psychologicke analyzy teenagerov, reci o komplexoch, vy ste ti najpovolanejsi k tymto temam. :-D
btw lowmanek si sa pochvalil v skole, ze tu zrazu dali taky nalet?
a este klasicka otazka pre tuto sekciu fora: kika, uz ked si take zlaticko, posli fotku, som velmi zvedavy :-D
Napísať odpoveď