Ďakujem
office word na tablet
office word na tablet
Ahojte! Dá sa na obačajný tablet (nie od apple, ani windows) dať office word, bezplatne, ktorý bude mať aj SK lokalizáciu, čiže bude mi opravovať chyby v slovenskom texte? Taký v cene od 80€ do 150€. Na značke nezáleží.
Ďakujem
Ďakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: office word na tablet
Co je to obycajny tablet??? Tablet so systemom Android??? Neviem o tom, ze by mal nejaky Office balik pre Android aj slovensky slovnik.
To je jedno či systém android alebo hocaký iný. Len aby mal ten office po SK.
tak nie je to jedno, kedze ostatne systemy si hned vylucil, priamo original office po slovensky nie
no vylúčil som apple, windows a neviem či okrem androidu ešte niečo je. Ja sa v tom nevyznám.
Nenajdes nic normalne, jednak si stanovil prilis nizku cenu a zostal uz len Android, ktory je na tom z hladiska tabletovych aplikacii najbiednejsie.
tak asi v akej cene sa nachádza taký tablet?
-
hojko
Site Admin
Jedine riesenie by bolo kupit tablet postaveny na Windowse (priamo Win Vista, 7 alebo
a nainstalovat tam normalny desktopovy Office v slovencine, ale cena takeho tabletu je od 400 eur vyssie.
hodili by ste mi sem prosim link na obchod s takym tabletom? a teraz mi napadlo, ze vydel som na nete video, na ktorom bol apple ipad s windowssom? bolo to fake video, alebo je to mozne spravit? teraz to video neviem najst, ale pokusim sa a dam ho sem 
na ipade urcite windows nebol
Tu je to video s tym windows na ipade- a je tam aj vela inych. Je to fake alebo dá sa to spraviť? Nad tými windows tabletmi este porozmyslam 
Ale to je len ovladanie plochy windowsu cez tablet 
no dobre, ale office word tam pouziva, tak potom by to neslo nejak??balthier napísal:Ale to je len ovladanie plochy windowsu cez tablet
-
Michaelo
Hardcore addict
Musel by si mať net a zapnutý PC na ktorý by si sa napájal, takže by ti bol aj tak tablet na H 
No tak ja asi ešte nejako premyslím ten windows tablet, ale všetkým Ďakujem.
-
hojko
Site Admin
Za cenu toho tabletu s Windowsom si mozes rovno kupit notebook, netbook...