vážení, prichádzam na Vás s prosbou, nemá niekto alebo nevie niekto skadiaľ zohnať VLADIVOSTOK FM pôvodný z gta4 ? na youtube sú len tie čo tam sú tie s prepáčením "sračky" z datadisku, zaujíma ma ten pôvodný
Andrew007 napísal:Vytiahni si to z hry , su na to aj specialne programy , pohladaj na google .
o tom som počul a skúšal ako prvé, bez úspechu exportovať sa dajú len jednotlive "zvuky" t.j. všetko osobitne, nutnosť to softwarovo pospájať a spraviť prechody - drina
EDIT://
nakoniec sa to podarilo, na jútub bola taká dvojhodinová verzia kde bolo krásne oddelené to pôvodné rádio a tá datadisková ****vina, takže som to v PC len odrezal a vualá
Zdravim prosim potrebujem pomoct. Kupil som si complete pack GTA a teraz som dostal novy PC. Ked idem instalovat GTA 4 hru nainstaluje a po zmacknuti play mi napise CD key ten si odpisem a dam pokracovat. Ukaze sa social klub po uspesno prihlaseni sa mi to zavre a dalej nic neviete prosim vas co s tym moze byt ? Dakujem za odpovede.
skus nainstalovat novu verziu clubu a GFWL.. Ked sa ti patchne GTA tak uz to tusim nebude ani vyzadovat ten social club login... [gta sa patchuje cez GFWL priamo v hre]
NO takze nainstaloval som si WIN 8 GFWL a zapne mi hru ale po nacitani m ito vypise error WTV 190 pozeral som na internete ze je to zase problem s GFWL tka prosim posli mi instalacku (GFWL) na ktorej si to ty rozbehol
cawte chcel by som sa spitat ako to je mp na GTA IV ci sa len tak beha po meste a zabija proste tymovy deadmatch alebo su tam volake skupiny gangy ktore navzajom bojuju alebo ako to je s mp uvazujem ze si to kupim dakujem