Farebné emoticon fonty

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
weroro
Flash coder
Flash coder
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Farebné emoticon fonty

Príspevok od používateľa weroro »

Čaute.

Do danej problematiky sa nevyznám a tak sa radšej opýtam.
Je možnosť, že existujú farebné fonty? Myslím tým fonty ako obrázok (vytieňované, 24-bit farby, etc). Našiel som emoticon fonty ale ako každý font sú iba čierno biele. Myslíte, že je technicky možné vytvoriť emoticon font aby keď ním niečo napíšem zobrazilo napr. takýto smajlík :( ? (Presne, taký aj farebne a pod.)

Dík.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Farebné emoticon fonty

Príspevok od používateľa cinges »

fonty su kadejake, ale vzdy su ciernobiele..farebne urcite niesu, vytienovane vonkoncom nie.. Na co presne to potrebujes? mozno sa da nieco vymysliet, aby sa ti ulahcila robota..
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

http://fortawesome.github.com/Font-Awesome/

mozes menit velkost, farbu, a pomocou css3 aj tienovat. :)

takze keby vyrobis font, tak mozes spravit 1 farebne verzie, ale spravit to ako normalny smajlikovy obrazok to skor asi nie a radsej to riesit cez server - zamienanie urcitych stringov za img tag
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

cinges: Ide mi o to nájsť jednoduchšiu alternatívu k tomu, aby som mohol vo flash aplikácii používať smajlíkov v texte. Dajú sa použiť aj obrázky, ale bohužiaľ nedajú sa vkladať inline (vždy ho to hodí to nového riadku v texte), nehovoriac o tom, že sa dá nastaviť iba left, center a right zarovnanie obrázku. Flash (ActionScript 2.0) je v tomto pomerne dosť nedomyslený.

sharky-no: Vďaka, ale bohužiaľ to sa použiť nedá (mal som napísať k čomu konkrétne to potrebujem, moja chyba)
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

nooo, v tom pripade to asi mozne nieje.. jedine riesenie vidim, napisat vlastny program komplet pre zadavanie textu, ktory by sa riadil tvojimi pravidlami.. :/
Napísať odpoveď