soft NA NAPALOVANIE S OCHRANOU PROTI KOPIROVANIU
soft NA NAPALOVANIE S OCHRANOU PROTI KOPIROVANIU
Zdar neviete mi poradit nejaky soft na vypalovanie DVD s ochranou proti kopirovaniu??
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pockaj.. ako ty myslis ze chces napalit nieco a potom aby sa to nedalo skopirovat ? alebo napalit nieco co uz ma ochranu ?
ak to prve.. co predpokladam.. tak ee.. nic take.. pretoze ak by take bolo tak pirati nemaju sancu...
a bezny clovek si nic take nezozenie btw
to druhe.. zalezi od ochrany.. a co chces kopcit... film hudba hra
ak to prve.. co predpokladam.. tak ee.. nic take.. pretoze ak by take bolo tak pirati nemaju sancu...
a bezny clovek si nic take nezozenie btw
to druhe.. zalezi od ochrany.. a co chces kopcit... film hudba hra
Taký soft je len na cd, hlavne audio cd, tie sa dajú, dvd sa nedá, taký soft nie je.
Keby to bolo data dvd tak by to nemalo zmysel, tie dáta by sa stratili veď nikto by to nemohol nikdy viacej prehrať tak by si to mohol rovno aj vyhodiť.
VideoDVD sa dá tak, že tam je len film ideš to napáliť a keď napaľovanie pri 99% tak to zastavíš a uzatváracia stopa tam nebude a bude tam chýbat aj niekoľko sekúnd z konca filmu.
V stolnom to pôjde bez problémov lebo to prehráva od začiatku a na počítači nikdy viacej lebo tam chýba uzatváracia stopa a aj niekoľko sekúnd z konca filmu, na počítači sa to nijako nedá prehrať - je to nemožné ani skopírovať (počítač vždy skontroluje hneď aj koniec disku), jedine keby analogovo z dvd prehrávača dvd napaľovačkou alebo tv kartou.
Keby to bolo data dvd tak by to nemalo zmysel, tie dáta by sa stratili veď nikto by to nemohol nikdy viacej prehrať tak by si to mohol rovno aj vyhodiť.
VideoDVD sa dá tak, že tam je len film ideš to napáliť a keď napaľovanie pri 99% tak to zastavíš a uzatváracia stopa tam nebude a bude tam chýbat aj niekoľko sekúnd z konca filmu.
V stolnom to pôjde bez problémov lebo to prehráva od začiatku a na počítači nikdy viacej lebo tam chýba uzatváracia stopa a aj niekoľko sekúnd z konca filmu, na počítači sa to nijako nedá prehrať - je to nemožné ani skopírovať (počítač vždy skontroluje hneď aj koniec disku), jedine keby analogovo z dvd prehrávača dvd napaľovačkou alebo tv kartou.
-
hojko
Site Admin
Zabezpecenie LG a Plextoru:
http://cdr.cz/a/21441 (+dalsie stranky)
http://cdr.cz/a/21441 (+dalsie stranky)
Hádejte, na co jsem přišel. Nebudu vás napínat: až na počátečních 256 kB nul, které stačilo jen odříznout a které nemají na výslednou datovou stopu na CD žádný zásadní vliv, jsou data do mechaniky posílaná a data na CD se následně vyskytující do posledního bajtu shodná. Z toho plyne, že vše, co se na SecurDiscem zakódovaném CD vyskytuje, tam Nero přesně v takové podobě posílá, mechanika do ničeho z toho sama nezasahuje. Pro pořádek a předejití zbytečným dotazům připomenu, že čtení takto vypálené placky jsem prováděl v jiné mechanice, ale je to úplně jedno, protože SecurDisc placky čtou všechny mechaniky stejně.
-
Daniel9911
Professional
Re: soft NA NAPALOVANIE S OCHRANOU PROTI KOPIROVANIU
Ahojte mne priniesli dneska svadbu aby som z nej spravil kopiu , ako nahral som do PC bez problémov ale ked som chcel vypaliť tak mi na konci vypísalo že napalovanie zlyhalo a to som skusal napalovať už na dva DVD každa iná značka , najprv som to skusal skopirovať do PC normalne a potom cez DVD decrypter ale nič , a skusal som aj cez DVD Shrink to mi aj spravilo aj vypalilo len mi DVD prehravač píše Errorr Disc. Čo by ste odporučili ?
-
hojko
Site Admin
DVDFab, CloneDVD..., ale ak pise chybu pri napalovani, tak to bude skor problem v napalovacke alebo v mediach.
-
Daniel9911
Professional
može byť značky Inteso a Esperanza , sú to 8,5GB ale na 4,7GB mi to napalilo len mi to neprehral prehravač . skusim ešte som stiahol Clone DVD a Any DVD Shrink uvidím
Este mozes skusit aj IMGburn.
-
hojko
Site Admin
Tu Es. znacku ani nepoznam, miesto Intesa doplat 2 centy s kup si radsej Verbatim, tam mas zarucenu kvalitu. Ak ti to neprehral prehravac, tak bud to bolo poskodene medium alebo zle napalene, pripadne si to mal zle skomprimovane.
-
Daniel9911
Professional
uvidím teraz som to dal prekopirovat cez dvd decrypter ono mi to ponechalo aj velkosť a som to dal do dvd shrink a skomprimovať a uložiť v ISO a skusim to teraz vypáliť
-
hojko
Site Admin
DVD Decrypter je zastaraly program a nevidim dovod na jeho pouzitie. Najlepsie to mas spravit cez DVDFab a je po probleme.
Minuly rok mi tiez doniesli DVD zo svadby. Spravil som cez IMGBurn 2x Image. Nasledne som to vypalil a vsetko fungovalo bez problemov a nepotreboval som ku tomu 5 rozlicnych programov.
-
Daniel9911
Professional
Cez Imageburn mi to tiež nešlo ale možno mi dvd prehravač nebere DVD+R len mínusky ,, cez DVDFAB mi to ide konvertovalo do DVD5 a vypalil som a ide pekne len mi to na konci akoby zaseklo ale možno nekvalitné DVD mám
Alebo mas skor nekvalitnu mechaniku, ktora uz zle cita a aj zle napaluje.