napalenie dvd zvuk nejde v dvd prehravači

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Matej18
Light Professional
Light Professional

napalenie dvd zvuk nejde v dvd prehravači

Príspevok od používateľa Matej18 »

takže dnes som napaloval po dlhšej dobe dvd film videots a podobne s... v pc ked ho dám prehrať v pohode samo načíta obraz a aj zvuk - dám do dvd a v menu ide zvuk a aj obraz. Ale ked dám play tak ide iba obraz skúšal som prepnúť aj v menu audio na dts 5,1 a aj dolby 5,1 a aj pcm stereo nič dvdčko je zapojene do scart a tak je zatlačena ok kabel musí byť okej . lebo som ho vypojil zo satelitu a fdal som ho na dvd čo s tým sa dá ešte urobiť za rady dakujem
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: napalenie dvd zvuk nejde v dvd prehravači

Príspevok od používateľa test »

V pc ti ide zvuk z toho dvd? Cez co si to stahoval, konvertoval a napaloval? Je to dvd film alebo napriklad DivX?
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

dvd koncert jednej kapely - normalne vob files klasika dvd súbory nič som neprerabal iba som to dal vypáliť a napaloval som to cez ashampoo 12
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Z toho povodneho ti zvuk isiel? Napaloval si to ako kopiu, ak dobre chapem. Tak teda by ti zvuk nemal ist ani z toho povodneho dvd.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Matej18 napísal:takže dnes som napaloval po dlhšej dobe dvd film videots a podobne s... v pc ked ho dám prehrať v pohode samo načíta obraz a aj zvuk - dám do dvd a v menu ide zvuk a aj obraz. Ale ked dám play tak ide iba obraz skúšal som prepnúť aj v menu audio na dts 5,1 a aj dolby 5,1 a aj pcm stereo nič dvdčko je zapojene do scart a tak je zatlačena ok kabel musí byť okej . lebo som ho vypojil zo satelitu a fdal som ho na dvd čo s tým sa dá ešte urobiť za rady dakujem
1. nauc sa pouzivat ciarky
2. aky format ma zvuk na tom dvd a aky je nazov prehravaca?
Napísať odpoveď