The Walking Dead
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Walking Dead
mna na tomto serialy momentalne serie len jedna vec ,ze na dalsiu epizodu musim cakat tak dlho ,som fanusik a uplne to zerem ,vsetky apokalypsi so zombie mozem ,mam rad celkovo zombie hry zombie filmy 
Tak 3. séria ide na 120%. Úplne perfektné. Napínavé od prvej až po poslednú sekundu. A ako hovorí cORP. to čakanie je najhoršie 
-
lekoklatik
VIP
Som v polovici druhej serie. Vyborny serial. Len dufam ze z toho nechcu urobit nekonecnu slucku.
-
TommyHot
Addict
To februarove pokracovanie uplne zabili. Este stastie, ze teraz pozeravam korejske serialy, inak by som sa asi zblaznil z toho cakania...
To robia ako naschvá, teraz čakám, a po novom roku veľký BOOM - The Walking Dead, Dexter, Game Of Thrones
Ešte že svoju piatkovú dávku The Big Bang Theory dostávam pravidelne, som zvedavý ako dlho ...
Ešte že svoju piatkovú dávku The Big Bang Theory dostávam pravidelne, som zvedavý ako dlho ...
Dexter ma dnes posledny diel.
a TBBT bude 3. Januára jedna časť, a potom neznámo. 
Btw., dnes sa chystám na poslednú časť druhej série WD. Potom postnem pocity.
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2012, 0:59)
Takže, zhodnotenie druhej série:
- séria zameraná skôr na charaktery postáv, ako na akciu a nejaký posun v deji. Bolo tam dosť nudnejších momentov, a samotná séria mohla mať o pár dielov menej, ale mňa bavila a zafungovala. Vo svojej podstate ma miestami bavila viac ako tie akčné časti z jednotky/trojky.
Momentálne som dopozeral 3x04 a veľmi sa mi to páči. Je tam akcia, je tam prakticky všetko. No trošku mi vadí, že sa to (zatiaľ) nejak neposúva v deji a stále je to iba o prežití, hľadaní zbraní, jedla, úkrytov, utekaní. Uvidím ako na tom budú ďalšie časti. Každopádne, po dopozeraní epizódy som navnadený na ďalšiu, takže účel to určite plní.
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2012, 0:38)
Tak som dopozeral aj prvú polovicu tretej série - všetky odvysielané časti.
Určite lepšia ako druhá, no aj druhá mala niečo do seba, nebola taká nadupaná, ale bola dobrá. Prakticky ste všetko napísali, čiže nejdem tu rozoberať každú časť. Moja najobľúbenejšia ženská postava je Michonne, aj keď je nevyspytateľná a niekedy mi s tým lezie na nervy, a chlapská postava je to jednoznačne Daryl. Títo by sa mali udržať. Z Carla je riadny borec, som prekvapený.
Inak mi tam žiadne postavy nevadia - akurát nesmrteľný Marl, ..ale zase, hodí sa tam. 
Som zvedavý, ako to bude pokračovať, škoda, že treba čakať. Trochu mi na tomto seriáli vadí, a mrzí ma, že prakticky "chodcov" ako hlavných záporákov vystriedali ľudia - čo je smutné. Každopádne, po dopozeraní epizódy chcem vidieť ďalšiu, čiže to účel plní.
Btw., dnes sa chystám na poslednú časť druhej série WD. Potom postnem pocity.
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2012, 0:59)
Takže, zhodnotenie druhej série:
- séria zameraná skôr na charaktery postáv, ako na akciu a nejaký posun v deji. Bolo tam dosť nudnejších momentov, a samotná séria mohla mať o pár dielov menej, ale mňa bavila a zafungovala. Vo svojej podstate ma miestami bavila viac ako tie akčné časti z jednotky/trojky.
Momentálne som dopozeral 3x04 a veľmi sa mi to páči. Je tam akcia, je tam prakticky všetko. No trošku mi vadí, že sa to (zatiaľ) nejak neposúva v deji a stále je to iba o prežití, hľadaní zbraní, jedla, úkrytov, utekaní. Uvidím ako na tom budú ďalšie časti. Každopádne, po dopozeraní epizódy som navnadený na ďalšiu, takže účel to určite plní.
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2012, 0:38)
Tak som dopozeral aj prvú polovicu tretej série - všetky odvysielané časti.
Určite lepšia ako druhá, no aj druhá mala niečo do seba, nebola taká nadupaná, ale bola dobrá. Prakticky ste všetko napísali, čiže nejdem tu rozoberať každú časť. Moja najobľúbenejšia ženská postava je Michonne, aj keď je nevyspytateľná a niekedy mi s tým lezie na nervy, a chlapská postava je to jednoznačne Daryl. Títo by sa mali udržať. Z Carla je riadny borec, som prekvapený.
Som zvedavý, ako to bude pokračovať, škoda, že treba čakať. Trochu mi na tomto seriáli vadí, a mrzí ma, že prakticky "chodcov" ako hlavných záporákov vystriedali ľudia - čo je smutné. Každopádne, po dopozeraní epizódy chcem vidieť ďalšiu, čiže to účel plní.
Výborný seriál, výborný český dabing. Neviete, kedy má byť nadabovaná tretia séria?
-
DeJF
Addict
Dakedy v druhej polovici februára to na jojke začínaju znovu dávať ale už aj s tretou sériou... no ale pravdepodobne so Slovenským dabingom
Och, nech už je 11.2. a hotové titulky.
Neviem sa už dočkať pokračovania 3. série, budem si musieť ešte raz pozrieť pre pokoj v duši aspoň posledné 2 diely, ktoré boli odvysielané na jeseň a môžeme pokračovať. 
-
Steven666
King
uoojee takto som si nejak predstavoval začiatok druhej polovice, odohralo sa tam toľko vecí že neviem čo skôr vyzdvihnúť.
Spoiler
Daryl sa musí vrátiť, neviem si tento seriál bez neho prestaviť a ten koniec to bolo mindfuck, Rickovi kvalitne švitorí
-
Sarger
Guru wannabe
Všetko podľa očakávaní... Rick dobre dáva a to sa ešte zlepší 
Konečne sú späť, už mi to chýbalo takto pred spaním 
Spoiler
Tiež dúfam, že Daryl ešte nepovedal posledné slovo, lebo ten tam bude chýbať. A čo povedať k Rickovi, čisté psycho na konci, teším sa už na ďalší diel.
-
TommyHot
Addict
Podla mna dost slaba cast a hlavne mi nejako velmi rychlo ubehla...
-
cORP.
Addict
nevravim ze som necakal viac ,v podstate dalsia standardna cast ,no rick mi posledne casti vazne zacina liezt na city ,fakt by uz mal prestat mavat prepal ....
-
TommyHot
Addict
Ja som ho nikdy nemal rad 
Spoiler
Shane a Daryl boli podstatne lepsie postavy
Dobrá časť, spokojnosť. 
Spoiler
Shanea som nemal rád, falošný idiot, ďaleko by to s ním nedotiahli.
Daryl imho najlepšia postava, dúfam, že nekončí. Marl je hajzel, toho mali nechať brodiť sa lesmi, takí mamrdi vždy prežijú. Aj keď, je to jeho brat, viem.
Rickovi slušne zadrbáva, začína mi to liezť na nervy. Vedenie skupiny by mohol prebrať niekto iný.
Daryl imho najlepšia postava, dúfam, že nekončí. Marl je hajzel, toho mali nechať brodiť sa lesmi, takí mamrdi vždy prežijú. Aj keď, je to jeho brat, viem.
Rickovi slušne zadrbáva, začína mi to liezť na nervy. Vedenie skupiny by mohol prebrať niekto iný.
-
Sarger
Guru wannabe
No keď Vám vadia Rickove prepinaky tak budete ešte sklamaný...
// pre karmistu: už to tu bolo tak si daj pohov
// pre karmistu: už to tu bolo tak si daj pohov
Spoiler
Len nech sa TWD nezmení na nejakú sra*ku o duchoch...