Spolužiak
Re: Spolužiak
Rob si prcu aj ty z neho
Rob si prcu z neho, ci ma nejake komplexy, ked rype, pripadne, ci on nie je teply, ked sa do teba stale stara
staci na neho nakricat ale musis byt fakt nasraty nech to ma grady a ked ho to moc neuzemni tak ho chyt pod krk a mas pokoj
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
a co znamena na strednej dvojka zo spravania? no pre mna nic...
na tvojom mieste by som mu po vyucovani zlomil nos...
na tvojom mieste by som mu po vyucovani zlomil nos...
ArkanoviTigrovi nie kazdy vie riesit problemy iba silou, ale niekedy niet inej moznosti
červo skus mu nejako dohovorit, tak ako spominal beardie, ze ci nie je on teply a tak sa ho popytaj pred viacerimi ludmi aby si ho aspon trosku strapnil,a...ak toto nepomoze tak pouzi nasilie (aj ked nezastavam tuto cestu) ale ked sa inak neda
červo skus mu nejako dohovorit, tak ako spominal beardie, ze ci nie je on teply a tak sa ho popytaj pred viacerimi ludmi aby si ho aspon trosku strapnil,a...ak toto nepomoze tak pouzi nasilie (aj ked nezastavam tuto cestu) ale ked sa inak neda
Toho podla mna len podporicssco napísal:staci na neho nakricat ale musis byt fakt nasraty nech to ma grady a ked ho to moc neuzemni tak ho chyt pod krk a mas pokoj
Ak sa chces prejavit fyzicky, tak zoci voci bez svedkov. Netreba mu hned polamat nos, staci ho chytit pod krk a dohovorit mu.
Ake by som mal potom problemy v skole keby nahodou som mu dal hlavicku,? Nechcem si to pokaslat teraz. 
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
jedna facka a mimo školy
funguje 
-
rufus59
Light Professional
Dohovoriť, nepomôže ? Počkať pred školou pokecať vyšším tónom postrašiť prípadne fyzicky dohovoriť. Pes ktorí šteká, nehryzie. Poprípade si myslí, že sa ho bojíš tak si na teba dovoľuje a stále viac a tym si asi zvyšuje jeho tupé ego.
-
Hellboy248
Guru wannabe
poprosim video ked ho budes bit 
-
audiotrack
VIP
a to, že ho zbiješ je "normálne vyriešené"? Nie si na základke, ale správaš sa tak. On na teba ide aspoň inteligentne, ale to ho chceš zbiť ako škôlkar. Len do toho, až potom si z teba začne robiť srandu. V horšom prípade ho jednoducho neprebiješ a dostaneš ešte s výsmechom aj nakladačkučervo napísal:Niesom na zakladke aby sme sa vysmievali jeden z druheho ako dementi.
Chcem to normalne vyriesit
Ten chalan je neskutocne provokacny voci kazdemu.
-
Grim
Darca
...treba si z neho robiť srandu...možno ho to prejde ak mu dáš pár krát dobrý odje* na ktorom sa všetci prizerajúci zasmejú na jeho adresu...tým, že budeš na neho kričať ho ešte viac povzbudíš, lebo bude vidieť, že to funguje...a fyzické násilie je až úplne posledná môžnosť...a ak tak mimo školy bez svedkov...aj keby všetkým povedal, že si ho zbil, tak sa môžeš brániť tým, že to je len daľší jeho výmysel a že už nevie ako ti uškodiť...najskôr tie výmysle o tom, že si teplý a teraz tie výmysly o tom, že si ho zbil...
-
TommyHot
Addict
Mimo skoly, pred vsetkymi jedna preventivna po hube, nech to vsetci vidia.
mimo skoly ci v skole, aky tam je rozdiel? ked si raz ziak skoly a je skolsky rok? kedysi sa to nedelilo na skolsky a mimoskolsky priestupok ci co to bolo ... normalne mu jednu zves ked sa do teba zase pusti...mate 18 rokov a neviete si to vyriesit medzi sebou, ste uz dospely ludia
Keď bude mať zase také narážky tak sa ho pred celou triedou spýtaj že prečo sa Ťa to tak často pýta, že keď niekoho takého zháňa nech skúsi Gayzoznamku
vráť mu to... a ak ani to nepomôže, ako písali vyšie, ručne stručne