Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
FIT VUT som absolvoval, co by si rad vedel?
Ake su tvoje skúsenosti s tou školou ?
po tych zmenach radsej MUNI 
O aké zmeny sa konkretne jedna ? 
minima na skuskach, drbnute zadania projektov, zrusenie streamovania prednasok a este nejake dalsie veci, ktore mi vadili a teraz si uz na ne nespomeniem, to bolo 3 roky dozadu, ked som tam koncil, aktualni studenti isto zazili nejake dalsie "novinky"
Tak ja momentalne koncim prvy semester na FIT VUT a zatial si pochvalujem. Programoval som uz davno predtym, ako som sem nastupil, takze zadania projektov su pre mna zatial len otazka toho ci budem mat bonusovy alebo nebudem mat bonusovy bod. Na to ze streaming nie je na skoro ziadnom predmete sa nestazujem, chodil som na vsetky prednasky okrem programovania. Minima zo skuskok su trochu prehnane u niektorych predmetov, ale nemyslim si ze to je vec, kvoli ktorej by si mal prehodnocovat vyber skoly.
ja chodim Počítačové systémy a zpracování dat na MUNI zatial 1. semester a tiez sa nemam na co stazovat okrem tazsej matiky, videa z prednasok by mali byt stiahnutelne ale ja sa skor ucim z PDF a PPT materialov takze som nevidel ani 1 video
Chcem ísť študovať diplomaciu, medzinárodné vzťahy, politiku, medzinárodnú verejnú správu a pod. Uvažujem o Európskych štúdiach (UK BA) a Európskej verejnej správe (UPJŠ KE). Má niekto skúsenosti s týmito odbormi (resp. kamarátov, ktorí tam študujú)? Akú inú školu (okrem medzin. vzťahov BB) by ste mi ešte odporúčili?
Kamoš študuje Európske štúdia v BA na UK. Prvák.
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Caute, rozmyslam nad STU BA, FIIT, odbor pravdepodobne PKSS. Podelite sa o nejake skusenosti? Dalo sa to zvladat aj bez nejakych lepsich skusenosti s programovanim? Dik 
Vďaka za tip, zabudol som al dodať, že na súkromnú ma akosi neťahámirak2 napísal:Innocence: http://www.sevs.sk/index.php?parameter= ... ika&menu=a
krankenwagen: Som na fiit rovnaky odbor, prvy semester C + matika, zvladnutelne ked si to doma prepocitas. druhy semester je pohodovejsi, java to je nic a fyzika musis mat dobreho cviciaceho, ale tak da sa aj s ostatnymi.
3. semester Unix, C, vela zadani, kazdy tyzden zapoctovka, dost na nic semester.
Neni to tazke, len niektorý ludia alebo pristup k niektorým veciam nebol moc OK.
Zvysne predmety som nekomentoval, toto su take kde vypadavaju ludia.
Poznam ludi co opakovali prvy rok C a teraz zvladli DSA. Vsetko je to samo-studium, cize treba vediet googlit.
Alebo taka java, prva prednaska a chlapik tam zacne o projekte, ty ani nemas paru jaka je tam syntax
, ale ako hovorim nakoniec bol treba len jeden projekt ztoho za cely semester.
3. semester Unix, C, vela zadani, kazdy tyzden zapoctovka, dost na nic semester.
Neni to tazke, len niektorý ludia alebo pristup k niektorým veciam nebol moc OK.
Zvysne predmety som nekomentoval, toto su take kde vypadavaju ludia.
Poznam ludi co opakovali prvy rok C a teraz zvladli DSA. Vsetko je to samo-studium, cize treba vediet googlit.
Alebo taka java, prva prednaska a chlapik tam zacne o projekte, ty ani nemas paru jaka je tam syntax
Ahojte ,
Nemáte nejaké info o Stredoeurópskej vysokej škole v Skalici ? Jedná sa o súk.výšku , chcel by som tam ísť externe , aký sú tam učitelia , či sa im dá dať čosi aj na kávu a tak , ? Hlavne by ma zaujímalo ako to tam chodí , aký sú tam učitelia , či sú viac ústretový na skúškach pri externých študentoch atd...
Dakujem
Nemáte nejaké info o Stredoeurópskej vysokej škole v Skalici ? Jedná sa o súk.výšku , chcel by som tam ísť externe , aký sú tam učitelia , či sa im dá dať čosi aj na kávu a tak , ? Hlavne by ma zaujímalo ako to tam chodí , aký sú tam učitelia , či sú viac ústretový na skúškach pri externých študentoch atd...
Dakujem
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Čo myslíš pod heslom "či sa im dá dať čosi aj na kávu a tak"? A čo tam chceš konkrétne študovať? Veď externe sa dá študovať aj inde...
napis rovno, ze hladas skolu, kde sa da kupit titul, v St. Hrozenkove taku maju 
čo hovoríte na VŠB-TU v Ostravě ? chodí tam niekto ?
Masarykovu univerzitu v Brne. Na bakalarskom stupni sa to vacsinou studuje ako dvojodbor (medzinarodne vztahy+politologia, europske studia+medzinarodne vztahy a podobne).Innocence napísal:Akú inú školu (okrem medzin. vzťahov BB) by ste mi ešte odporúčili?
v 21 storočí " pod pojmom niečo na kávu " sa rozumie €
Aj keby más milióny € , sú učitelia čo si nezoberú, a skúšku spraviť a naučiť sa na ňu musíš , a ten co mi dal -K sa mohol aspon podpísať ale spat k veci
Máte niekto reálne skúsenosti ?
Odbor : Medzinárodné vzťahy
Dakujem
Aj keby más milióny € , sú učitelia čo si nezoberú, a skúšku spraviť a naučiť sa na ňu musíš , a ten co mi dal -K sa mohol aspon podpísať ale spat k veci
Máte niekto reálne skúsenosti ?
Odbor : Medzinárodné vzťahy
Dakujem
Zdravím , potreboval by som pomoc , keďže tomu fakt moc nechápem , tak ma ospravedlnte , ak sa budem pýtať totálne blbosti , takže :
Chcel by som ísť na Masarykovu , páči sa mi italský jazyk a literatura , lenže tento obor je ako na Filozofickej , tak aj na Pedagogickej , http://www.muni.cz/admission/programmes/bachelor/ na obidvoch fakultách ak si rozkliknete Filogie tak to tam je , takže ktorá fakulta to uskutočňuje , Filozofická , či Pedagogická ?
Ďalšia otázka , ak by som šiel ďalej , to už na magisterské(áno dávna buducnosť , ale tak potrebujem vedieť či sa to tak dá , aby som tam zbytočne nešiel) http://www.muni.cz/admission/programmes/masters/ tak na Pedagogickej je že učitelství pro střední školy a tam by som chcel italštinu s históriou ...... dá sa to takto spraviť ?
Za prípadné odpovede Ďakujem
Chcel by som ísť na Masarykovu , páči sa mi italský jazyk a literatura , lenže tento obor je ako na Filozofickej , tak aj na Pedagogickej , http://www.muni.cz/admission/programmes/bachelor/ na obidvoch fakultách ak si rozkliknete Filogie tak to tam je , takže ktorá fakulta to uskutočňuje , Filozofická , či Pedagogická ?
Ďalšia otázka , ak by som šiel ďalej , to už na magisterské(áno dávna buducnosť , ale tak potrebujem vedieť či sa to tak dá , aby som tam zbytočne nešiel) http://www.muni.cz/admission/programmes/masters/ tak na Pedagogickej je že učitelství pro střední školy a tam by som chcel italštinu s históriou ...... dá sa to takto spraviť ?
Za prípadné odpovede Ďakujem