Kazda hra mi mrzne
Kazda hra mi mrzne
Zdravim mam mensi problem. Mam notebook Asus K55V Core i7 8Gb Ram a Nvidia Geforce GT630M 2Gb. Ide o to ze ked spustim hocijaku hru vzdy mi po chvylke hrania po priblizne minute uplne zamrzne na 5 sekund a potom ide zas plynule a stale sa to takto opakuje dookola..neviete kde je chyba?
Re: Kazda hra mi mrzne
Teploty?
Ked mam zapnuty vysoky vykon teploty jadier su okolo 80 az 84 stupnov a teplota disku okolo 34 stupnov. A pri rezime setrenia energie okolo 63 stupnov
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Na book je to celkom dosť. Máš chladiacu položku (jo ja viem
)?
Robi ti to len v hrach ? Skus otestovat pamate cez memtest aj disk cez SeaTools. Ked ti to robi len v hrach tak pravdepodobne teploty.
No praveze mi to robi iba pri hrach ako NFS MW 2012, Battlefield 3 u tychto hier mam vsetky detaily nastavene na maximum a vsimol som si ze teplota procesora je az 98 stupnov. Myslite ze chladiaca podlozka vyriesi moj problem?.. Lebo minuly tyzden mi to este nerobilo...
-
Michaelo
Hardcore addict
Na maximum? Ona pomôže ale na maxime to rozhodne nehraj ak nechceš náhodou odpáliť poistku a potom aj CPU.
Kúp si CM Notepal U3
Kúp si CM Notepal U3
Takze uz som kupil chladiacu podlozku ale zistil som zrejme preco to seka. Vsimol som si ze to zacalo robit ako mi stiahlo niake aktualizacie z windows update..
A este jednu vec sa spytam je normalne ze moj dvojmesacny notebook ma opotrebovanie baterie 20 percent? Mal som ho tak maximalne 5 krat na baterke skoro stale ho mam pripojeny do siete 
to je to čo kazí baterku snád najviac.pepo930 napísal:stale ho mam pripojeny do siete
-
hrban
Addict
netrep že keď je pripojený do siete, tak sa ničí baterka lol vačšiu blbosť som nepočul,
tie teploty niesú vobec dobré, podložka nepomôže, (zo skúsenosti viem, že to zrazí teplotu o 5-10°C, čo je málo v tvojom prípade) daj reklamovať
teploty sa musia držať do 70°C v burne ak nemáš OC čo na laptope ani moc nejde
tie teploty niesú vobec dobré, podložka nepomôže, (zo skúsenosti viem, že to zrazí teplotu o 5-10°C, čo je málo v tvojom prípade) daj reklamovať
teploty sa musia držať do 70°C v burne ak nemáš OC čo na laptope ani moc nejde
-
Michaelo
Hardcore addict
Hrban, ničí sa a divil by si sa ako. Môj book mala segra stále na nabíjačke a teraz nevydrží ani 5 min. Pred tým držal 2 hodiny, odfajčil sa tak behom pol roka.
-
jorg22
Medium Professional
Nemyslim si ze na kazdom notebooku sa takto nici baterka. Ja mam notebook v sieti stale. Dokopy 20 krat bezal na baterke, a to uz mam book viaz nez 1 a pol roka a baterka stale vydrzi rovnako ako na zaciatku.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm tak to asi len T-mobile vtedy dával zlé baterky do bookov?
Tým novým nevadí nabíjanie tak veľmi, ako im škodí vybíjanie.
Tým novým nevadí nabíjanie tak veľmi, ako im škodí vybíjanie.
nie nieje to iba T-mobilom, je to celkové kolko krát som mal doma notebook ktorému baterka vydržala iba do 20 min, a vždy ked som sa pýtal či bol stále na nabíjačke odpoved bola áno, pred tyždnom mi teta volala či jej nekuknem baterku do nejakého asusu čo kupovala pred rokom tiež jej tam od toho odišla baterka pritom som jej hovoril že to nesmie nechať vkuse na nabíjačke treba to z nej dávať aj dole..
a Hrban ked sa ti toto zdá ako blbosť tak si toho ešte vela nepočul.
a Hrban ked sa ti toto zdá ako blbosť tak si toho ešte vela nepočul.
Cumilko dobre pise a ma pravdu.