21.12.2012 | Mayovia | Koniec sveta | Apokalypsa
Re: 21.12.2012 | Mayovia | Koniec sveta | Apokalypsa
Čo to má znamenať, že ľudia sa začnú prebúdzať? Zrazu sa všetci zmenia na dobrých a súcitných a na svete už nebudú vojny, hlad a všetci budú spokojní? Akosi tomu nedokážem veriť 
Aká paráda a netreba ani pohnúť prstom, všetky tie roky snahy boli zbytočné. Dobre je to vymyslené.M4jk1:-) napísal:ono ten 21.12.2012 neznamena ze nastane koniec sveta ono to je myslene ako ludstvo vstupi do noveho veku, kde ludia sa zacnu prebudzat.
A Suvereno o tom vedel!
....a všade zavládne pokoj a láska 
-
Kok
Light Professional
kazdy vravi o zmenach, novom veku a podobnych veciach .. ale nikto nevravi o sposobe ako to dokazat. aha, lebo ludstvo a zmyslanie sa zmeni 21.12. 2012 ked si chlapi vecer pri pive v putike povedia dost, treba zmeny ..
Zombie apokalypsa...
Konečne by som využil svoje teoretické schopnosti nadobudnuté z pozeranie a hrania zombie tematiky. 
...tiež si myslím, že by mi nevadil svet na spôsob Zombieland
v rámci mieri ale
ja som len zvedavy ci si ludia prestanu lepit tu rybu na auta 
-
Scorpion90
King
Hlavne dúfam, že sa nenájde nejaký idiot, čo celú túto frašku zoberie vážne a rozhodne sa isť so zbraňou v ruke v posledný deň riešiť si účty... 
Inak poznáte niekoho, kto v to naozaj verí? Všade po internete som videl výsmešné posty proti tým, čo v to veria. Akurát som nevidel nikoho, kto v to verí.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
V takej NR SR by ti to vadilo ?Scorpion90 napísal:Hlavne dúfam, že sa nenájde nejaký idiot, čo celú túto frašku zoberie vážne a rozhodne sa isť so zbraňou v ruke v posledný deň riešiť si účty...
Kamarátov si našťastie vyberám sám, takže medzi nimi nie je žiadny taký tupec ktorý tomu verí, ale z počutia pár známych tomu veria, ale to nie sú ľudia s ktorými si mám čo povedať.Muffi napísal:Inak poznáte niekoho, kto v to naozaj verí? Všade po internete som videl výsmešné posty proti tým, čo v to veria. Akurát som nevidel nikoho, kto v to verí.
sestra má spolužiačku, ktorej mama nakúpila konzervy a vraj vtedy ani do školy nepôjde
myslím, že toto komentovať netreba
ja to "primerane" oslávim niekde v meste s kamošmi
myslím, že toto komentovať netreba
belgicky spolubyvajuci hodla zajtra odstartovat mega "end-of-the-world" party. kedze viem, akych ludi si chce dovliect, tak to bude minimalne koniec nabytku v byte...
Ja podla tej ryby viem, co za cloveka sedi v aute predomnou a ze coskoro mozem cakat nejaky kixPolo-X napísal:ja som len zvedavy ci si ludia prestanu lepit tu rybu na auta
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Keď je niekto kresťan, tak šoféruje ináč ako ateista? A tak isto prečo by mali prestať lepiť ichtys na autá? Niekde v Biblii je napísané že 21.12.2012 je druhý príchod Pána? Toto sú mi veci, načo som vlastne študoval tú teológiu, stačilo zabehnúť na hojko.com 
preco si potom prestal uctievat barana ako krestan a zacal rybu?
na cca 2200 rokov ci ako to vychadza
Zjavne ano, pretoze 90% ludi co stretavam na cestach s touto nalepkou soferuje na ...uuplink napísal:Keď je niekto kresťan, tak šoféruje ináč ako ateista? A tak isto prečo by mali prestať lepiť ichtys na autá? Niekde v Biblii je napísané že 21.12.2012 je druhý príchod Pána? Toto sú mi veci, načo som vlastne študoval tú teológiu, stačilo zabehnúť na hojko.com
Neni ta ryba len o tom, ze ked ten clovek zomre maju zavolat farara? Hodnotit podla ryby sofera je dost dementne. Nepoviem ked tam ma Ztko, ale rybu
.
Inac vsade som sa stretol len s reakciami co si robili z konca sveta srandu. Minule som kukal dokument na NGC. O mayoch a podobne, ze sa vyhnali zo svojho uzemia, lebo si kontaminovali vodu, tym, ze tam hadzali mrtvoli, a podobne, ze mal prist nejaky velky krokodil z vesmiru atd.., ale nikde tam nebolo nic o konci sveta, max nejaka zmena vo volacom. To jak mi mame rok oni mali mozno jeden kalendar.
Inac vsade som sa stretol len s reakciami co si robili z konca sveta srandu. Minule som kukal dokument na NGC. O mayoch a podobne, ze sa vyhnali zo svojho uzemia, lebo si kontaminovali vodu, tym, ze tam hadzali mrtvoli, a podobne, ze mal prist nejaky velky krokodil z vesmiru atd.., ale nikde tam nebolo nic o konci sveta, max nejaka zmena vo volacom. To jak mi mame rok oni mali mozno jeden kalendar.
Ja ich nehodnotim, ja si ich vsimam a toto vyslo z vyskumu
(cca. 1500km/mes)