este som to nikde nespozoroval.co tam maju tresku?Polo-X napísal:ja som len zvedavy ci si ludia prestanu lepit tu rybu na auta
OT : http://www.hojko.com/kde-kupim-tresku-t105666.html
este som to nikde nespozoroval.co tam maju tresku?Polo-X napísal:ja som len zvedavy ci si ludia prestanu lepit tu rybu na auta
siith, ja nemam ani len to auto kde by som ju nalepilPolo-X napísal: tamkze po 21. kto bude mat na aute rybu bude to ako ked mojzis ci kdo to bol rozhanal pravovernych pred uctievanym barana co uz bola stara modla
hlavne že v Biblii je napísané že nik nezná ani dňa ani hodiny, kedy bude koniec sveta, ani Syn [Ježiš], len Otec [Boh], ale ináč áno, ten argument je vadlidnýPolo-X napísal:ale suvisi... aspon teda jedna teoria je taka ktora ich dava do suvisu a tomu pripisuju aj koniec majskeho kalendara...
ako som spominal zem vo svojom rotacnom cykle raz za teraz neviem ci cca 2000 alebo 5000 rokov sa na imaginarnom zverokruhu posunie do dalsieho znamenia, cize ked v starom zakone pisali o uctievani uz falosnej modly a to barana tak narazali presne na takyto okamih ako sme my mali 21. decembra a prichod mesiasa, bozieho syna ktory vo svojich zazrakoch naplnil kose rybami ci tak volako to udajne bolo... a teraz je dalsie obdobie ale ake znamenie je teraz neviem... ja neverim ani v boha ani v zverokruh takze neriesim kolko je na tomto pravdy len posuvam teoriu ktoru som pocul... keby chcel niekdo riesit