Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
kazdopadne su to skaredy kkti ale lezbi zboznujem
o gay-christians na Slovensku...
-
Wonderwall
Medium Expert
Týchto ľudí nijako neodsudzujem, naopak, horlivo ich podporujem, vrátane toho aby si mohli adoptovať dieťa. Argumenty typu ''to dieťa bude zmätené, budú sa mu vysmievať, vyrastie z neho bu*erant'' atď. mi prídu úplne smiešne. Neexistujú vedecké štúdie(aspoň ja som o nich nepočul) ktoré by dokazovali, že z dieťaťa vychovaného homosexuálnym párom vyrastie homosexuál, a práve tento argument počujem najčastejšie. Čo sa týka tých ostatných, neviem ako vy, ale ja osobne by som bol radšej vychovaný homosexuálnym párom, a znášal občasné posmešky, ako vyrastal v detskom domove, kde to fakt nie je žiadna sranda, a potom vyliezol v 18tich do sveta, s tým že nemám ani potuchy ako to vo svete funguje, nemám kam ísť, nemám žiadne peniaze atď. Verím tomu, že keby ste hocijakému dieťaťu z decáku dali možnosť ísť žiť k homosexuálnemu páru ktorý by ho miloval a dal mu riadne zázemie do života, neváhal by ani chvíľu.
Tu je skôr ten problém, že je dosť hetero párov, čo by si radi takéto dieťa z domova prisvojili. A tu je tá kľúčová otázka - je lepší hetero pár pred homo párom? Ak áno, tak prečo by sme mali dávať deti homo párom, keď je možnosť ich dať hetero?
Ja poznam zopar homosexualov a su to skveli ludia! Treba im umoznit ak sa maju radi aby si mohli svoje partnerstvo zaregistrovat.
nedalo by sa tuto temu premenovat iba na "LGBT temu", pripadne ako "Téma o lesbách, gejoch, bisexuáloch a transgender ľudoch" ??? preco ?
ked tema znie ako "aky mate nazor...." tak sa tu raz za cas, ked tema uz vychladne, objavi stupidny prispevok v style nenavidim homosexualov
alebo v style, milujem ich a su super...
1/ treba sa pozerat na kazdeho jedinca ako na jedinecny celok roznych faktorov...nie vsetci su zli, nie vsetci su super...v kazdej jednej skupine na svete sa najdu skveli ludia ale aj poriadne svine...vacsina ludi ale v niecom lepsia, v niecom horsia, v niecom priemerna...
2/ ano, sexualita cloveka ovplyvnuje podstatnu cast jeho zivota...ale preco nas tolko trapi, ci niekto koho ani poriadne nepozname, pripadne ho nepozname vobec, chodi s babou alebo chalanom alebo nechodi s nikym ?
3/ v poslednej dobe sa mi zda, ze sa tomu, kto s kym spava venuje az prilis vela pozornosti...ako keby to bola jedina vec na ktorej naozaj zalezi...pritom pri 99,9% ludi ktorych stretnete denne, by vam tato myslienka ani nenapadla...
4/okrem toho sexualita je strasne sexualizujuci pojem, pricom ta sexualita v sebe zahrna aj mnoho inych prvkov ako lasku, vztahy, priatelstva...nie je to len o sexualnom akte a nejakej penetracii niecoho...
ked tema znie ako "aky mate nazor...." tak sa tu raz za cas, ked tema uz vychladne, objavi stupidny prispevok v style nenavidim homosexualov
rushhh napísal:kazdopadne su to skaredy kkti ale lezbi zboznujem
alebo v style, milujem ich a su super...
ide mi o to, ze oba tieto pohlady su maximalne generalizujuce a stereotypne...a co prave casto sposobuje problemy a to nielen homosexualom ale aj mnohym heterosexualom, su stereotypy okolo tem zeny vs. muzi alebo hetero vs. homo...Famine napísal:Ja poznam zopar homosexualov a su to skveli ludia!
1/ treba sa pozerat na kazdeho jedinca ako na jedinecny celok roznych faktorov...nie vsetci su zli, nie vsetci su super...v kazdej jednej skupine na svete sa najdu skveli ludia ale aj poriadne svine...vacsina ludi ale v niecom lepsia, v niecom horsia, v niecom priemerna...
2/ ano, sexualita cloveka ovplyvnuje podstatnu cast jeho zivota...ale preco nas tolko trapi, ci niekto koho ani poriadne nepozname, pripadne ho nepozname vobec, chodi s babou alebo chalanom alebo nechodi s nikym ?
3/ v poslednej dobe sa mi zda, ze sa tomu, kto s kym spava venuje az prilis vela pozornosti...ako keby to bola jedina vec na ktorej naozaj zalezi...pritom pri 99,9% ludi ktorych stretnete denne, by vam tato myslienka ani nenapadla...
4/okrem toho sexualita je strasne sexualizujuci pojem, pricom ta sexualita v sebe zahrna aj mnoho inych prvkov ako lasku, vztahy, priatelstva...nie je to len o sexualnom akte a nejakej penetracii niecoho...
Tak preco su potom decaky plne? Ci za to moze neefektivne pridelovanie deti a narocne kriteria na ad.rodicov? Ma tu niekto blizsie info ci nejaky clanocek o tejto problematike?hughito napísal:Tu je skôr ten problém, že je dosť hetero párov, čo by si radi takéto dieťa z domova prisvojili. A tu je tá kľúčová otázka - je lepší hetero pár pred homo párom? Ak áno, tak prečo by sme mali dávať deti homo párom, keď je možnosť ich dať hetero?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
osobne je mi jedno kto ma aku orientaciu no mne ako hetero nieje moc prijemne pozerat sa na homo pride mi to proti prirode. a to k adpocii deti pre homo no neviem tiez mi to prijde trosku zvratene
pretoze vacsina deti v ustavnej starostlivosti ma nalepku "nevhodne na osvojenie"...a to z roznych dovodov, ale je to najma z dovodu, ze sa biologicki rodicia nechcu vzdat prav na toto dieta, aj napriek tomu, ze s nim absolutne neudrzuju kontakt, neprispievaju nanho financne a nevedia sa onho postarat...ak biologicky rodic "prejavi o dieta zaujem" minimalne raz za 12 mesiacov, tak mu nie je mozne odnat prava na dieta...pricom samotny pojem "prejavit zaujem" je v zakone velmi problematicky a nespecifikovany...absolutne staci, ak rodic decku posle na vianoce pohladnicu = prejavil zaujem = dieta nie je vhodne na osvojenie...eMPiko napísal:Tak preco su potom decaky plne? Ci za to moze neefektivne pridelovanie deti a narocne kriteria na ad.rodicov? Ma tu niekto blizsie info ci nejaky clanocek o tejto problematike?
druha vec je, ze ziadatelov o osvojenie je malo a chcu mat pokial mozno biele dieta, bez hendikepu a co najmladsie...takych deti je v nasich domovoch extremne malo a pokial sa aj nejake take objavi, vraciame sa zase k prvej casti mojho prispevku...pokial nasa byrokraticka masineria dokaze odobrat biologickemu rodicovi prava na dieta (niekedy sa to ani nepodari), casto ubehne vela rokov a dieta uz je mozno v puberte alebo pred hranicou dospelosti a tam zase plati, ze cim je dieta starsie, tym je mensia pravdepodobnost, ze si ho niekto osvoji...takze preto mame decaky plne deti...
mam medzi nimi vela priatelov a nijako ich neosudzujem. Ak by to nebolo na Slovensku tabu, tak by sa vela ludi divilo, kolko priatelov - homosexualov by zrazu malo.
na druhu stranu suhlasim s nazorom vyssie
na druhu stranu suhlasim s nazorom vyssie
ephramko napísal:...v kazdej jednej skupine na svete sa najdu skveli ludia ale aj poriadne svine...vacsina ludi ale v niecom lepsia, v niecom horsia, v niecom priemerna....
Ludia ktori su proti homosexualite su zatvrdnuti, nemoderni sedliacki krestania! A tie ich argumenty!
Homosexualita je proti bozim pravidlam: na svete existuju ludia ktori niesu vasho vierovyznania ako vy tak ich laskavo nevhajte na pokoji!
Ked si predstavim ako si to dvaja muzi robia v posteli no fuj!: asi s vami nieje nieco v poriadku ak vnimate ludi cez vase eroticke predstavy, aj mne sa moze zdat nechutne to co vy robite v posteli ale ja si take veci nepredstavujem!
Homosexualita je proti bozim pravidlam: na svete existuju ludia ktori niesu vasho vierovyznania ako vy tak ich laskavo nevhajte na pokoji!
Ked si predstavim ako si to dvaja muzi robia v posteli no fuj!: asi s vami nieje nieco v poriadku ak vnimate ludi cez vase eroticke predstavy, aj mne sa moze zdat nechutne to co vy robite v posteli ale ja si take veci nepredstavujem!
To ti sem tam, tak poriadne drbne v hlave a otvoris 4mesiace staru temu postom, ktory s nicim nesuvisi? 
-
seth82
Darca
On totiž už ani nevie, kde má zatrollovať a kde sa mu na to ľudia chytia, tak to skúša úplne všade, hlavne v takýchto "citlivých" témach...
Alebo mozno aktualne zazil nieco intenzivne v realnom zivote, tak si vnutorne napatie prisiel uvolnit aspon na uplne inych ludoch...forum, ma tu vyhodu, ze to nikto nemusi citat, ale o dost horsie je, ked sa takto sprava napriklad ujo v autobuse alebo teta na urade...
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2013, 11:02)
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... e-gay.html
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2013, 11:02)
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... e-gay.html
-
KaptMichal
King
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... tment.html
A sme pri tom, co som tu (a nie len ja) par rokov/mesiacov dozadu pisal... Ze deti homosom jednoducho nepatria.
A sme pri tom, co som tu (a nie len ja) par rokov/mesiacov dozadu pisal... Ze deti homosom jednoducho nepatria.
samozrejme
pretoze deti heterosexualnych rodicov nikdy nemozu byt transexualne...
-
Hotwire
Addict
uz si pocul o 8 rocnom decku co si dalo zmenit pohlavie? 
-
KaptMichal
King
Hughito, ephramko to tu postol par prispevkov nad tebou...
Ephramko - je neskutocne aki dokazu byt ludia pokrytci. Je jasne, ze to dieta by ani nevedelo, ze sa da nieco take uskutocnit, keby malo normalnych rodicov. Takisto je vysoko pravdepodobne, ze by nechcel byt zenou keby mal muzsky vzor - otca... Bohuzial som mal pravdu a tychto pripadov bude urcite len viac a viac. A ked clovek strati aj to posledne, co ma iste a tym je sexualita, tak z nas bude dokonala seda masa.
Ephramko - je neskutocne aki dokazu byt ludia pokrytci. Je jasne, ze to dieta by ani nevedelo, ze sa da nieco take uskutocnit, keby malo normalnych rodicov. Takisto je vysoko pravdepodobne, ze by nechcel byt zenou keby mal muzsky vzor - otca... Bohuzial som mal pravdu a tychto pripadov bude urcite len viac a viac. A ked clovek strati aj to posledne, co ma iste a tym je sexualita, tak z nas bude dokonala seda masa.
-
TommyHot
Addict
Nemal som muzsky vzor a nie som transexual, ani homosexual (ani panic). Kde soudruzi z NDR udelali chybu?
Inak ked si citam po sebe tie netolerantne sracky co som tu kedysi pisal, tak mi je normalne zle..
Inak ked si citam po sebe tie netolerantne sracky co som tu kedysi pisal, tak mi je normalne zle..