D:\ prístup zamietnutý
D:\ prístup zamietnutý
idem otvoriť Dčko a nejde... iba toto mi napíše... viete niekto dať nejaké indície aby som sa dopátral k tomu, prečo to tak je a ako sa toho zbaviť, teda dostať sa na Dčko? dikes
Re: D:\ prístup zamietnutý
Ako sa to stalo? Je disk naformatovany? Nehodilo to do rawka?
no ja nemám šajnu ako sa to stalo, len som zapol PC bol som na nete a tak a potom som išiel kuknúť jeden seriál, čo mám na Dčku a bum toto...naformátovaný bol keď som Win preinštaloval, to bolo asi cez leto...
a do čoho či to nehodilo?
a do čoho či to nehodilo?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Prva klik na ten disk D a daj vlastnosti. Hod sem potom screenshot do prilohy.
Skus dat pravym a prehliadat, ci tam nemas ten archaicky autorun virus.
no tu je ten screen...
keď som dal pravím tak tam nebolo prehliadať, ale rozbaliť (nvm či si toto myslel) ale nejde to tiež...
a nejdu mi ani aktualizácie win nainštalovať, nvm či to má s týmto niečo spoločné
keď som dal pravím tak tam nebolo prehliadať, ale rozbaliť (nvm či si toto myslel) ale nejde to tiež...
a nejdu mi ani aktualizácie win nainštalovať, nvm či to má s týmto niečo spoločné
-
typek61
Darca
urcite virus.skus si naistalovat total commander
Ten mám, ale nejde to ani cez to otvoriť, ak si myslel, že mám skúsiť.... (ako je ten prvý obr, tak som klikol na "ako administrátor")
a teraz mám eset smart security 6 skúšal som dať skontrolovať PC, ale na Cčku nenašlo nič a na Dčko sa to nedostalo....
a teraz mám eset smart security 6 skúšal som dať skontrolovať PC, ale na Cčku nenašlo nič a na Dčko sa to nedostalo....
-
typek61
Darca
ak mas moznost dat hdd do ineho kompu a tam to vyskusat?
fu... zatiaľ ani nie, ibaže by som to vedel zapojiť do normálneho PC, toto je v notebooku HDD...
-
typek61
Darca
ak mas rozhranie so sata tak neni problem to zapojit
-
Soviet
Darca
Pripadne vyskusaj live cd nejakeho linuxu, ci tam sa to v pohode otvori. A kedze tma mas len 13GB dat, tak odzalohuj na Ccko a sformatni a mas pokoj.
No tak som to nakoniec spravil, tak ako povedal Soviet, za vizerá, že zatiaľ to ide... uvidíme dokedy
dikes
dikes