How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
pekný dvojdiel 
Super dvojdiel, taxikár 100 bodov ako vždy.
A dojemný koniec, teraz zas mesiac prestávka.
Veľmi dobrý dvojdiel.
V pohode dvojdiel, pripadal mi trochu ako keby koncila seria 
Celkom ma zaujal zaverecny song, keby niekto chcel tak:
Celkom ma zaujal zaverecny song, keby niekto chcel tak:
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Takže asi bude ešte aj 9ta séria. -> Link
Sice sa v tejto serii zlepsili, ale aj tak sa mi rozhodnutie o 9tej serii nepaci, je to neuveritelne natahovanie.
To nemyslia vazne. Take TBBT sa v tejto seria uplne prebralo a ten serial chytil novy dych. Ale Himym, tato seria mala svetlejsie stranky, ale stale je tam to prehananie, ktoré mi lezie na nervi.
-
Ryan Giggs
VIP
Veď ťa to ani nikto sledovať nenuti.
mne sa to paci ze bude dalsia seria, naco ukoncit nieco co moze pokracovat dalej, b+r couple vytvoria uplne nove dalsie pribehy, ktorw zaplnia scenar, nechapem to vase nahananie za mother, najlepsie aby v kazdej casti ukazali cast jej tela, diel sa vam paci, ale zkritizujete ho lebo nepadlo ani slovo o mother:(...nezamyslajte sa nad tym...ked to pride, tak to pride, a verim ze ked to pride, bude to velkolepe..alebo ste tiez chceli aby alf uz v 2. serii odletel nas5 na planetu? 
tiez by som ju uz najradsej videl, pamatam si ako som sa po 4. serii bal ci bude dalsia, stale to pozeram a stale sa tyzden co tyzden tesim na dalsiu cast:)
tiez by som ju uz najradsej videl, pamatam si ako som sa po 4. serii bal ci bude dalsia, stale to pozeram a stale sa tyzden co tyzden tesim na dalsiu cast:)
Vsak to pozeram zo zvedavosti, ale tak serial by ma mal pritiahnut tak, ze to taham hned po premiere. A nie robit z toho telenovelu. Taka 5ta seria, ci ktora to bola sa mi celkom aj pacila, aj ked nanu vsetci nadavali. Ani tato nebola zla, ale uz proste je to to iste do kola. Radsej skoncit kvalitne, ako robit to donekonecna.
Na jednej strane by som bol rád keby bola 8. séria posledná, ale potom by mi chýbal ten pocit radosti tešiť sa na novú časť. Posledný dvojdiel bol super, trošku mi prišlo ľúto Teda, ale jeho čas ešte príde a bude určite fenomenálny
. Čo povedať na to že bude aj deviatka? Uvidíme. Uvidíme ako sa teraz posunie dej s R&B, ale veľmi som zvedavý čo pripravujú scenáristi 
-
krankenwagen
Professional
Velmi dobra cast,
//Dakujem k+, teraz to chapem 
Spoiler
konecne nejaky posun, podla toho zaveru by mala byt matka jedna z tych dvoch v metre nie?
Spoiler
Skvele, Rachel Bilson opat na obrazovke
...Nie nebude to ani ta druha holka z metra, kedze to bude ta basgitaristka o ktorej hovorili
...
-
Sarger
Guru wannabe
Alyson dala perfektne tú scénu na streche... to som čumel
Inak ten jasnejší posun potešil.
Tiez som kukal, ze hmm dr. zoe hartarcrue napísal:Spoiler
Skvele, Rachel Bilson opat na obrazovke...Nie nebude to ani ta druha holka z metra, kedze to bude ta basgitaristka o ktorej hovorili
...
Výborná časť a náznak postupu v deji potešil.
Spoiler
Ako hovorili v metre o jej bývalej bývajúcej, hneď som vedel, ktorá bije
aký náznak posunu v deji? veď všetko čo sme sa v tejto časti "dozvedeli" už bolo v starších častiach - aj to kto je matka, aj to kde sa s tedom stretnú... takže okrem toho že sme jej videl novú časť tela vôbec nič nové 
Ja ze to uz ma skoncit inac ... kolko dielov este budu oddialovat smrt?
(ked to tak citam ... smrt serialu, nemyslite, ze tu pisem nejaky spoiler)
(ked to tak citam ... smrt serialu, nemyslite, ze tu pisem nejaky spoiler)
-
Ryan Giggs
VIP
V pondelok je posledna epizoda tejto serie. A len tesne pred Vianocami bola potvrdena 9. seria, ktora bude zrejme už definitivne posledna. Takže ešte to chviľu ponaťahuju.
posledna epizoda? hm ... The season finale will be May 13, 2013.