Cavte neviem ci som to zadal do dobrej sekcie, ale ked nie tak sorry............Takze problem je v tom ze z nicoho nic mi prestal rozoznavat moj SGS2 pocitac, Stale mi vypisuje "zariadenie USB nieje rozpoznane", uz som ztoho zufaly...najcudnejsie natom je ze cez usb kabel ho nabija ale nerozpozna ho
Vyskusal som:
* Odinstalovat drivery aj Samsung Kies a reinstaloval vsetko
* Natiahol som novy firmware cez Mobile Odin
* Skusil som dve odlisne pocitace + 2 original Samsung USB kable
* {*#7284# a poprepinat USB nastavenia
* Bootnut telefon do Download mode ale stale ukazuje "USB zariadenie nieje rozpoznane" takze ani v Odin programe ho neukaze
* Jemne vycistit micro USB port zubnou kefkou
* Vybrat bateriu chvilku pockat a dat ju naspat
* USB debug mode
Uz som stoho zufaly, neviem kde moze byt problem a viem ze tento problem ma velmi vela ludi, aktualne pouzivam XXLPB 4.0.3
Samsung Galaxy S2 - nechce rozoznat usb
Re: Samsung Galaxy S2 - nechce rozoznat usb
ine usb (kluc, mp3, iny mobil,...)ti funguje? vyskusal si vsetky usb sloty?
Skusal som vsetky USB sloty a ani na druhom pocitaci nejde, iny Samsung telefon funguje v pohode, v USB portoch nieje chyba
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
len sa spýtam, ten iný samsung je pripojený na tom istom kábli ako tá g2 ?
ja som mas s s3 ten istý problém a bol preťatý jeden z dátových káblov, nabíjal sa aj ho niekedy rozoznalo ale nedal sa otvoriť
výmena kábla pomohla
ja som mas s s3 ten istý problém a bol preťatý jeden z dátových káblov, nabíjal sa aj ho niekedy rozoznalo ale nedal sa otvoriť
výmena kábla pomohla
No skusal som aj ony kabel tiez original Samsung a tiez neslo, ale nastastie mam este nanho zaruku a dal som ho do opravy