to s VGA sa da nastavit aj vo WINE cez ovladace (prah spomalenia jadra.. )PAIN napísal:Pokial viem, niekde v biose by mala byt funkcia Core slowdown threshold alebo tak nejak...ide proste o to, ze ked sa teplota VGA,CPU,...dostane na urcitu hranicu, PC sa restartuje no a ak je ta hranica nastavena prilis nizko, moze sa to restovavat pomerne dost casto.
Vypinanie PC pri hre
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
SOLlD
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
prva vec - Procak je v poho. Chladi ako ma. Zacalo to robit az po pol roku a keby sa prehrieval tak to robi uz skor a aj pri inych veciach ako pri hrachnejdeoto napísal:prva vec - prehrievnie, skus pozret sci nemas najako zle chladeny procak, napr vzduchova bublina...
druha vec, prehrievanie grafiky
tretia vec_ slaby zdroj, pokial mas 3 CD a 1 HDD, vobec nemusi utiahnut... alebo uz ma ten zdroj svoje za sebou.. napr. maly sok z blesku ??
stvrta vec...:: hra je nainstalovana na istom mieste na disku, ktora je poskodena..
piata vec: chyba hry
druha vec - grafika sa na 1000000% neprehrieva.
tretia vec - no blesk zatial neudrel ziadny. Ale ten fortron by to mal utiahnut. Mozno to je len vyrobna vada.
stvrta vec - robi to aj po kompletnom formate disku
piata vec - nerobi to len v jednej a tie hry mi slapali v pohode a bola by to fakt kur*a nahoda keby sa naraz dosrali vsetky.
-
Inspectah Deck
Expert
neviem co tu krutis ocamikrija napísal:novinka
-
Cituschopny
Amateur
Re: Vypinanie PC pri hre
Zdravim mam podobny problem,tak si to dam sem. PC sa zacalo vypinat vzdy hned ako sa dokoncil loading hier teraz to robí uz aj vo win.Skusil som preinstalovat ovladace na grafiku -nepomohlo,format disku a instalacia win vsetko bolo v poriadku az pokial nenainstalujem zas ovladace na graficku potom sa vypinanie zacne znovu,ovladace som skusal aj najnovsie aj starsie a nepomohlo.Ma niekdo zkusenosti stakymto problem pripadne vie poradit ?
ak to pomoze tak PC zostava :
MB :Gigabite MA790XTUD45
CPU :AMD Phenom II X4 945
RAM :2x 2048 DDR3
CPU :CM eXtreme Power Plus 500W
VGA : ATI Radeon HD 6870 1GB GDDR5
ak to pomoze tak PC zostava :
MB :Gigabite MA790XTUD45
CPU :AMD Phenom II X4 945
RAM :2x 2048 DDR3
CPU :CM eXtreme Power Plus 500W
VGA : ATI Radeon HD 6870 1GB GDDR5