moj favorit zatial vyhrava
nemam proti nemu osobne nic v pohode aj poradi aj da link
len ako mod mi pripada ze mu trochu "slava stupla do hlavy" a uz mi dava basi aj za hocijaku blbost....
Nevidim dovod toto nezamknut ak sa niekomu nepaci praca modov at si hlada ine forum napokon je ich dost... A teraz k veci... Boli ste na inych forach? Ak ano dobre viete ze su tam modi take lamy ze nevedia ani co je to ftp a potom si predstavte takeho moderatora v praxi. To je smiesne. Modi na hojkovi su dost vzdelany hlavno ohladom PC, malo kto z nas vie o PC viac ako oni... Ja osobne sa snimi ani rovnat neidem a mod fakt vie co ma robit a aj fakt vie dobre poradit preto si myslim ze tato tema nema zmysel a tak ju treba
lama2d napísal:Nevidim dovod toto nezamknut ak sa niekomu nepaci praca modov at si hlada ine forum napokon je ich dost... A teraz k veci... Boli ste na inych forach? Ak ano dobre viete ze su tam modi take lamy ze nevedia ani co je to ftp a potom si predstavte takeho moderatora v praxi. To je smiesne. Modi na hojkovi su dost vzdelany hlavno ohladom PC, malo kto z nas vie o PC viac ako oni... Ja osobne sa snimi ani rovnat neidem a mod fakt vie co ma robit a aj fakt vie dobre poradit preto si myslim ze tato tema nema zmysel a tak ju treba
nevedel som ze ulohou moda je byt vseobecne znaly veci okolo PC ... ja ze hlavne udrzuju poriadok na fore a tie vedomosti su len bonus... hmm
gwixt napísal:nevedel som ze ulohou moda je byt vseobecne znaly veci okolo PC ... ja ze hlavne udrzuju poriadok na fore a tie vedomosti su len bonus... hmm
Neviem si predstavit moda ktory nema znalosti a len tak zamkne temu lebo si tipol ze AMD 3000 nieje (to je priklad).
anonimous22 napísal:videl tuto temu nejaky admin/mod??? preco tato tema este fici???
Videl, hned od zaciatku. Gwixtov nazor beriem, zahlasoval by za vsetkych ale taka moznost nie je v ponuke. Pokial ma niekto podobny nazor, tak nech pise.
Dal som hlas tizzovi aby nebol na nule. Sry trizzo. Za Gastane asi nema vyznam hlasovat, kedze posledny cas bol trosku mimo. Ako pozeram, tak este aj Spoty ma nulu.
hojko napísal:Dal som hlas tizzovi aby nebol na nule. Sry trizzo. Za Gastane asi nema vyznam hlasovat, kedze posledny cas bol trosku mimo. Ako pozeram, tak este aj Spoty ma nulu.