Strasidelne svetla na oblohe
Re: Strasidelne svetla na oblohe
otazkou ostava, ci sa oplati zit vo svete, kde ludia velebia taky odpad ako gangnam style 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som skoro včera zdochol, keď som sa nedopatrením chytil 300V jednosmerných. 
-
seth82
Darca
Na tomto celom sa bavím. 
Ale to s tou hoax predpoveďou na Gangnam Style a jednu miliardu ma dostalo. To už je aké náhoda, za pár minút/hodín to fakt tých 9 núl dostane
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2012, 17:51)
Pamätáte na ten podarený hoax o Nostradamovi, krajine tichého rána a tancujúcom koňovi s deviatimi kruhmi? Resp., predpoveď na PSY a jeho Gangnam Style a miliardou zobrazení? No aby vás ned*blo, pred pár minútami to fakt skočilo na miliardu. :O
(musím uznať, že náhoda fakt dobrá)
Ale to s tou hoax predpoveďou na Gangnam Style a jednu miliardu ma dostalo. To už je aké náhoda, za pár minút/hodín to fakt tých 9 núl dostane
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2012, 17:51)
Pamätáte na ten podarený hoax o Nostradamovi, krajine tichého rána a tancujúcom koňovi s deviatimi kruhmi? Resp., predpoveď na PSY a jeho Gangnam Style a miliardou zobrazení? No aby vás ned*blo, pred pár minútami to fakt skočilo na miliardu. :O
(musím uznať, že náhoda fakt dobrá)
Keby si videl ako som zmotal chalanov v robote potom by si krútil hlavouRATZINGER666 napísal: kriste, nerob tu povazskobystricanom hanbu
trosku som tam bol a nic som nenasiel,nevies ci je na to nejaky archiv ze by sa na to dalo pozriet?DeJF napísal:Stačí ísť na 4chan, tam je plno threadov kde fotošopujú do fotiek rôzne svetla atď, a potom tým spamuju twitter
-
RATZINGER666
Darca
urcite...@ndrejko napísal:Keby si videl ako som zmotal chalanov v robote potom by si krútil hlavou