alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov

Príspevok od používateľa masterdead »

Mne pre zmenu opat prisiel tentokrat uz treti email o oneskoreni. Avsak po jeho precitani som este siel pozriet sekciu moje objednavky a pri vsetkych polozkach svieti OK. Bolo by to mile prekvapenie keby to prislo do vianoc...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

prisaham ak mi nevyreklamuju hdd ktory som mojou vinou nezapricinil poskodenie a kdesi sa oskrel roh,tak uz v zivote od nich nic nekupim!urcite im dam potom dobru receziu na nete :D
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Uplne zbytocna tema.Niekto na vianoce nedostal darcek tak podme teraz vytvorit vlakno a zhovadit celu alzu :roll: Ved to takto byva vzdy pred sviatkami a treba kupovat hodne dopredu nie sa potom za hlavu chytat a vytvarat tu Q__Q vlakno.Okrem sviatkov som nikdy nemal problem ci uz pri kupe alebo reklamacii.Je to presne ako vravis zbitocne to tu rozoberat je to tak vsade nie len v alze.
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

18.12. - objednaný tovar; posledné darčeky (voňavka a 2 fany do PC)
19.12. večer - tovar pripravený na prevzatie
20.12. večer - mesto bolo celkom plné takže aj v alze (prievozská) bolo dosť ľudí - cca 50 platiacich a cca rovnaké množstvo ľudí pri prevzatí tovaru. Platiacich zákazníkov obsluhovali 4 pracovníci = čakal som cca 10min. Pri prevzatí tovaru 2 pracovníci nosili tovar zo skladu a jedna slečna ho podľa čísla objednávky rozdávala zákazníkom. Išlo to ako na bežiacom páse - tu som čakal cca 5 min ..čiže dokopy som bol vybavený za cca 15 minút a to som mal problém s platobnou kartou (prečerpaný denný limit).

Zákazníkom alzy som od r. 2009 (predtým agem) a doteraz som nemal skoro žiadny problém. Tovar, ktorý bol skladom bol doručený max. do 2 dní, raz som reklamoval myšku 3x po sebe - vždy ochotne vymenili. Pred nedávnom reklamovaný router - s ochotou vymenený za nový. O čom je táto téma ? Jeden nespokojný zákazník a už nová téma pre vedenie alzy, ktoré možno ani nevie, že niekto píše takéto veci na hojko.com?
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

V minulosti som nemal zle skusenosti s alzou. Ale teraz asi v kritickom obdobi mi nevedia vybavit objednavku z 19.12.2012 . Tiez mi to pise "Čakajte, tovar odosielame na pobočku". Na maily odpovedaju iba automatizovanou spravou. Dost ma to nastve ak mi ten tovar nepride do vianoc. Neobjednaval by som ho vobec keby tam nemali garanciu. Ako odberne miesto mam v Centrale v Bratislave takze neviem aky problem maju.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale ešte nič nie je stratené...veď otváracie hodiny majú aj v sobotu a v nedeľu...aj tento krok treba hodnotiť ako + ...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

s Alzou mam v podstate iba velmi dobru skusenost, jedine minus je ze niektore tovary maju vyrazne drahsie ako inde.Nakupujem u nich pravidelne dleh roky aj niekolkokrat do mesiaca a spokojnost.
Aj reklamacie ktore som mal, boli vzdy vyriesene promptne a tak ako som pozadoval. Jedina vec z ktorej som sklamany je moja objednavka z rana tohto pondelka, dnes je sobota a furt iba chodia emaili ze sa ospravedlnuju ze zasielku este nevybavili. Ich info linka bola vcera cely den obsadena, dnes sa mi konecne podarilo dovolat ale bolsom 9. v poradi cakajuci na operatora, tak som ani dalej necakal. Proste su Vianoce a preto zo zdrzanim treba ratat. /treba to brat tak, ze Alza je na Slovenskom trhu pomali uz monopolny hrac, ma denne obdrovske mnozstvo objednavok, takze urcite ze sa obcas vyskytne aj nejaka chyba z ich strany/
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ja mam tiez s alzou len dobre skusenosti. Naposledy som u nich bral dost drahy notebook a za dva dni som ho mal doma. Po tyzdni sice isiel na reklamaciu ale to som riesil priamo s vyrobcom, ktory objednal kuriera (MSI).
Na alze sa mi paci ich e-shop, aj to, ze maju pobocku v Ziline a tak nie je problem si objednavku ist vyzdvihnut tam. Avsak uz asi u nich nakupovat nebudem, lebo su drahi a tak mam pocit, ze uz len tazia zo zaslej slavy...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...sú drahší, ale keď si ja v poslednom čase porovnávam ceny, tak keď by som svoje posledné objednávky urobil inde, na doprave by som ešte preplatil...za 96 centov na pobočku sa mi to oplatí viac, ako tovar objednávať z lacnejšieho eshopu a preplatiť ho na doprave...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

včera poobede som niečo objednal a dnes ráno to mám na pobočke v KE. Takže ďalšia pozitívna skúsenosť s alzou :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Alza ma niektoe veci drahsie, ale ine rovnako drahe ako inde, apropo uz mi zasielka prisla :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dnes som bol prvykrat v prievoze. Isiel som si po objednavku (2 veci) a stravil som tam krasnych 50 minut. Vybil sa mi mobil, tak som nemal cislo objednavky, co bol preveliky problem pre nich, musel som platit kartou, obrovsky rad, zamestnanci sa rozpravali medzi sebou, kym sa to poradove cislo posunulo o 10 pri 3 priehradkach presla pol hodina... Kym mi zase tovar vydali.. No nieco hrozne.. uz nikdy viac.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zavinil si si to aj ty s tym cislom objednavky a taktiez to, ze su vianoce, tak sa necuduj radu. S tym by som ratal vopred. Ja s nimi zatial mam len dobre skusenosti.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keď som bol pár rokov dozadu v českej alze priamo na centrále v Holešoviciach - tiež takto tri dni pred Vianocami - pred výdajňou tovaru dávali zákazníkom horúci čaj a ešte niečo (svařák?) zadarmo (stačilo sa preukázať bločkom z alzy)..

Na tú dobu neskutočný zážitok.. a pekný masaker čo sa týka počtu zákazníkov a áut..

:)
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

kukiak napísal:Dnes som bol prvykrat v prievoze. Isiel som si po objednavku (2 veci) a stravil som tam krasnych 50 minut. Vybil sa mi mobil, tak som nemal cislo objednavky, co bol preveliky problem pre nich, musel som platit kartou, obrovsky rad, zamestnanci sa rozpravali medzi sebou, kym sa to poradove cislo posunulo o 10 pri 3 priehradkach presla pol hodina... Kym mi zase tovar vydali.. No nieco hrozne.. uz nikdy viac.
Typická hlúpa pohodlnosť ľudí. Vôbec nemáš právo sa sťažovať na dlhé čakanie a veľa ľudí. Mal si si to vyriešiť pred Vianocami a nie pohodlne 2 dni vopred.

Dovolím si tvrdiť, že vyššie ceny sú v alze kvôli rýchlym dodávkam tovaru od dodávateľov. Málo kde dostanem objednaný tovar už na druhý deň na prevzatie
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Oni majú obrovské automatizované sklady z ktorých nič nevyberá skladník, ale roboty a väčšinu tovaru majú u seba na sklade. To preto také rýchle dodanie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

podla mna sa velmi snazia.apropo, v sobotu v noci som urobil dalsiu objednavku a v nedelu doobeda somsi moho hned tovar vyzdvihnut, co je super rychle
S-player
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S-player »

balthier napísal:Uplne zbytocna tema.Niekto na vianoce nedostal darcek tak podme teraz vytvorit vlakno a zhovadit celu alzu :roll: Ved to takto byva vzdy pred sviatkami a treba kupovat hodne dopredu nie sa potom za hlavu chytat a vytvarat tu Q__Q vlakno.Okrem sviatkov som nikdy nemal problem ci uz pri kupe alebo reklamacii.Je to presne ako vravis zbitocne to tu rozoberat je to tak vsade nie len v alze.

Zbytočný je akurát tak tento komentár. Kedže idú Vianoce každý normálny obchod si zaobstará nejakú "posilu" pretože počíta s nárastom objednávok - práce. Toto je ,ale Slovenský obchod takže tu sa niečoho takého nedočkáme. Opäť niekto ďalší kto ide len bezhlavo za ziskom ( Dočasným ) kedže takýmto prístupom tu dlho nebudú...

Keby chceli všetko sa dá zvládnúť viz. Amazon ,ktorý má milióny objednávok a žiaden problém. Objednal som si vec 3 dni pred Vianocami a prišla bez akéhokoľvek omeškania. Alza a ich objednávky sú oproti tomu úplne nič. No a keď nevedia zvládnúť toto ťažko sa dostanú o Level vyššie...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@S-player
na slovenskom trhu nepotebuju ziaden vyssi level
a co sa tyka posily tak to neni zaprdene tesko kde pokladnik bezrozumovo len pip-pip
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Kedže idú Vianoce každý normálny obchod si zaobstará nejakú "posilu" pretože počíta s nárastom objednávok - práce.
Neviem co tu dristas o posilach a docasnych ziskoch.Sam si napisal ze sme na slovensku co znamena ze v case financnej krizy si nebude nikto zaobstaravat posily naopak bude skrtit kde sa len da.Alza nema konkurenciu a moze si to dovolit.Stava sa z nich monopol a nema ich kto ohrozit takze tu budu takymto sposobom este velmi dlho.Pochybujem ze zato ze ty si bol s amazon spokojny nikto iny okrem teba nebol :lol:
Napísať odpoveď