Zdravím, preinštaloval som windows na svojom notebooku a nastal jeden problém ja mám dve grafiky jedna je ATI Mobility Radeon hd 4250 256MB a druhá ATI Mobility Radeon HD 5650 2048MB ide o to, že keď chcem nainštalovať ovládač, vždy mi to detekuje len tú slabšiu... stiahol som aj z originál stránky ati navolil som tú lepšiu grafiku všetko tam mi to dalo možnosť stiahnúť tiež len ďalší kvázi detektor a zas mi nainštalovalo len ovládač pre tú horšiu. Nejak nedokážem nájsť ani čisto súbor len na tú jednu 5650... môžte dáko pomôcť ako to mám vyriešiť...
Vopred veľmi pekne ďakujem.
Problem s grafikou
-
drodos
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s grafikou
nainstaluj driver zo stranok vyrobcu (stary odinstaluj + pouzi program driver sweeper na odstranenie zvysku drivru)
po instalacii skontroluj v spravcovi zariadeni ci system detekuje obe grafiky, ak nie moze byt moznost , ze diskretna ma driver ale system ju bere ako zdroj pre "externy monitor"
ak ti spravca nebude detekovat spomynanu "5650" skus pomocou skratky win+e prepnut na projektor
mal som notebook konkretne Asus M51Ta a tam bola kombinacia grafik 3200+3650 a fungovalo to rovnakym sposobom (jediny sposob ako spojazdnit diskretnu grafiku bol v prepnuti na projektor)
po instalacii skontroluj v spravcovi zariadeni ci system detekuje obe grafiky, ak nie moze byt moznost , ze diskretna ma driver ale system ju bere ako zdroj pre "externy monitor"
ak ti spravca nebude detekovat spomynanu "5650" skus pomocou skratky win+e prepnut na projektor
mal som notebook konkretne Asus M51Ta a tam bola kombinacia grafik 3200+3650 a fungovalo to rovnakym sposobom (jediny sposob ako spojazdnit diskretnu grafiku bol v prepnuti na projektor)