Ale Isaac dával, stále, brutálne a nekompromisne, škoda ze ho tam nenechali, hrozne sa tam hodil podla mna.
Dexter
Re: Dexter
Ešte niekomu sa zdalo, ze Isaac schoval všetkých do vrecka? Bola to moja najoblubenejsia postava tuto seriu, hned po Yvonne (ale tak to sa nepočíta, to je automaticke
).
Ale Isaac dával, stále, brutálne a nekompromisne, škoda ze ho tam nenechali, hrozne sa tam hodil podla mna.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tomu ver, Isaac bol riadna postava.
zakoncenie bolo velmi dobre, cely cas som bol v napati. Celkovo tato seria sa mi pacila mozno aj najviac, doteraz viedla u mna dvojka. Paci sa mi, ked idu po Dexterovi a trochu mu prihara 
A myslim ze dexter to aj tak chcel. Povedal "Rob čo robit musis " to povedala aj Hannah tiez ked ju mal na stole takze asi niekde podvedomo vedel ze ho Debra nezastreli . Myslim ze TOP seria len mi bude chybat Angel . Ale snad sa v 8. objavi .
Nebudem to uz hadzat do spoileru, tak ak ste nevideli poslednu cast necitajte.
Myslim, ze Angel tam bude, mozno prave jemu bude Laguerta chybat.
http://www.edna.cz/dexter/novinky/scott ... -serii.asp
Myslim, ze Angel tam bude, mozno prave jemu bude Laguerta chybat.
http://www.edna.cz/dexter/novinky/scott ... -serii.asp
-
Old Dirty Bastard
Guru
tak čo sa týka ukončenia série, bolo to super, jop... akurát mi prekážalo to retardované správanie/konanie Deb v závere, wtf.. a nenarážam na to, že ho nezastrelila, to bolo pochopiteľné
A co mala? Vyskat od radosti?
-
lekoklatik
VIP
Tak mam za sebou prvu cast a WAU!
Tento serial snad nema slabe miesto
7. seria a stale to ma tempo, vie to zaujat, zaskocit, pobavit.
Hura na 11 casti
Tento serial snad nema slabe miesto
7. seria a stale to ma tempo, vie to zaujat, zaskocit, pobavit.
Hura na 11 casti
Na tvojom mieste by som si to nejako rozložil aby ti to vyšlo presne, lebo potom to čakanie je hrozné ! 
-
lekoklatik
VIP
Cakal som 3 mesiace, v pondelok vysla 12 cast.
Teraz to cele zhltnem
Na mojom mieste by si toto robil uz asi 2 roky s oblubenym serialom.
Teraz to cele zhltnem
Na mojom mieste by si toto robil uz asi 2 roky s oblubenym serialom.
-
Old Dirty Bastard
Guru
hlavne nemala strieľať zo svojej zbrane a z takého retardovaného uhla? nemala ju objímať a zapatlať sa od krvi? najlepšie by bolo keby nevystrelila vôbec a proste to nechala na dextera?metthal napísal:A co mala? Vyskat od radosti?
Ale potom by sa predsa úplne zbavili problému, takto to ostáva stále v progrese a dexter má zase čo robiť aby sa z toho vyhrabal ..
-
Old Dirty Bastard
Guru
no však to mi je jasné, ja som len podotkol ako retardovane to pôsobilo.
-
Digital
Guru
Spoiler
myslím, že nerozmýšlala o tom s akého uhla mala strielať a či striela zo svojej zbrane, proste to chcela mať za sebou a určite bola v šoku, takže tu sa nedá riešit otázka prečo to neurobila inak. Podla mňa sa to teraz obráti na "Laguertu posadnutú prípadom HarbayButchera, ktorá chce za každú cenu očistiť Doaksa", ktorú Deb zastrelila v sebaobrane ?! Možno budú predstierať to, že chcela Laguerta vrátiť to čo urobil Dexter svojim obetiam. Uvidíme.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Spoiler
očividne ale počas toho stresu uvažovala dostatočne na to, aby ju trafila jednou presne mierenou ranou, ktorá ju okamžite zabila
Spoiler
Skvelá séria, naozaj. Dex je jediným seriálom, ktorý doslova hltám a je mi smutno, že treba dlho čakať na ďalšiu (asi už poslednú) - ôsmu sériu. Siedma bola super - postavy ako Hannah alebo Isaac boli perfektne vybraté, Dex a Debra tradične vynikajúci.
Možno by som vytkol slabé vyvrcholenie - jednoducho sa to uzavrelo a ôsma séria začna "nanovo" - žiadna taká zápletka ako na konci šestky, že Debra prichytila Dexa pri vražde Travisa Marshalla. Každopádne, už teraz sa neviem dočkať. Angel sa hádam pustí do vyšetrovania smrti Marie.
Možno by som vytkol slabé vyvrcholenie - jednoducho sa to uzavrelo a ôsma séria začna "nanovo" - žiadna taká zápletka ako na konci šestky, že Debra prichytila Dexa pri vražde Travisa Marshalla. Každopádne, už teraz sa neviem dočkať. Angel sa hádam pustí do vyšetrovania smrti Marie.
-
Sarger
Guru wannabe
V skratke:
Spoiler
Hannah strašná p**a nedomyslená postava s vypusteným koncom (Ivone super). Isaac zbytočná postava ktorá vyšumie pred finále ( a Laguerta? WTF... keď ju už chceli zabiť mali to spraviť v 4-5 sérii a nie teraz. Deb radšej nekomentujem..
Teoreticky sa Hannah objaví aj v poslednej sérii. Najlepšie by bolo keby Dextera zatkne Angel ktorý má na to najľudskejšie predpoklady...
Teoreticky sa Hannah objaví aj v poslednej sérii. Najlepšie by bolo keby Dextera zatkne Angel ktorý má na to najľudskejšie predpoklady...
-
TommyHot
Addict
Innocence no ty si dobry ch*j.. Daj este nejake spoilery pre tych co su niekde pri druhej serii, aby to rovno prestali pozerat...
No ale vyjadruj sa ako človek, prosím Ťa. Neuvedomil som si, že to treba dať do spoileru - keď som bol na fóre aktívny, ešte tu táto funkcia nebola. Stane sa každému. Ospravedlňujem sa, keď som niekomu pokazil zážitok zo sledovania.TommyHot napísal:Innocence no ty si dobry ch*j.. Daj este nejake spoilery pre tych co su niekde pri druhej serii, aby to rovno prestali pozerat...
-
Old Dirty Bastard
Guru
ešte sa tu poďte niekto vyplakať ako ste si príspevok prečítali až dokonca, keď je zjavné po piatich slovách prvej vety, že sa debatuje o aktuálnej sérii, kto tu je potom za ch*ja