Ktorého mám nechať a s ktorým byť?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ktorého mám nechať a s ktorým byť?
...tieto využitia situácie a "...to nebola chyba, lebo v danom momente som to tak cítila..."... 
Uplink-no a co keby si teraz skocil za jej frajerom a povedal mu to co jeho milá šťanda mu robí poza chrbát.Konieckoncov stou ex kamarátkou sa uz zrejme prestanes baviť na dobro ,tak aspon jej frajerovi trošku pootvoriť oči,co povieš?
-
audiotrack
VIP
a keby niekto cudzí prišiel za tebou, že tvoja frajerka ťa podvádza, veril by si mu?
Nooo tak ak Uplink pozná aj jej frajera,tak relatívne by mu mohol veriť.No a odpoviem aj na tvoju otázku-veriť neveril,ale dostal by som chrobáka do hlavy a ak by sa čudne chovala,tak by som zacal pátrať
-
audiotrack
VIP
čiže veril. Keby nie, tak sa tým nemáš dôvod zapodievať. To sú krásne vzťahy, že veríš viac cudziemu ako svojej partnerke 
Noo odkedy citam tieto témy,tak som zistil,že drvivú väčšinu tém je vytvorených mužmi.Noo a poučil som sa pri týchto témach vtom,že žene netreba veriť aleže vobec v ohladom jej citov.
su spolu od 15 alebo 16, nic ine nezazila... ak ju to cele nenaplna a je s nim len zo zotrvacnosti, nech sa na to vykasle. frustracia sa aj tak prejavi (a to v este vacsej miere), kez zacnu spolu zit skutocny zivot (nie len stretavanie sa po vikendoch alebo medzi semestrami). a ked vzniknu skutocne zavazky (deti, hypoteka), potom bude cesta z takeh ovztahu omnoho horsia. proste pokazeny zivot..
.
8 rokov nie je argument
.
8 rokov nie je argument
-
uplink
VIP
Je jeden funny fact, ktorým totálne "bijem" ženské po hlave. Vždy im poviem že im neverím a nikdy nebudem, lebo je to pravda. Vždy sa urazia a v zápätí im pripomeniem jednu zo situácii, kedy podjebali chalana [obvykle sovjho ex]. A vždy povedia že to tak nebolo, ony to tak cítili, potrebovali, nebol pri nich, či dokonca "nestál pri mne". Fuck women, ako seriously.
Skoro každá jedna Vám povie že ak jej nebudete veriť, nechce mať s Vami vzťah, a keď jej konečne začnete veriť, od*ebe Vás pre krátkodobý skrat - viď intergalaktická mega<> andrejka. Ženská logika:
genius lvl 999 
lumir - je jeden fakt. Nikto nie je dobrý, ani zlý partner, horší, alebo lepší. Neexistuje vhodný, či nevhodný. Existuje len jeden typ partnera vo vzťahu a to ten, pre ktorého sa rozhodneš. Na každom jednom jedinom časom objavíš muchy, ktoré si pred tým nechcel vidieť, ale je to tak. Vzťah nikdy nie je o tom čo "cítiš" ako nejaké dementné nadržané zviera. Ale o tom čo vieš, vnímaš, myslíš. Od zvierat sa chceme veľmi líšiť, cogito ergo sum a iné prázdne frázy. Ale nerobíme to tak. Príde menšia skúška hormónmi a bum, konec.
Samozrejme ak Ťa partner/partnerka začne podvádzať, biť, chlastať, brať drogy, treba spakovať 5 švestek a vypadnúť. Avšak pokiaľ je partner geniálny rovnako ako na žaciaťku vzťahu a Ty ho opustíš len preto že už "to tak necítiš" [pls ppl kill me, now] tak je daný človek kkt, alebo <> na 50tu.
Človek nikdy nebude cítiť že miluje počas celého vzťahu. Vždy prídu obdobia prázdna a potom opäť vášne. Chladné a horúce. Skutočná láska je keď človek vie že miluje a necíti to len. City sú krásna vec, ale povyšovať ich nad vzťah, ktorý funguje viacmenej bezchybne môže len skutočný idiot. Vymeniť istotu dlhoročného vzťahu, kde ma daný človek miluje za krátkodobý skrat je podľa mňa trestateľné smrťou
Odkaz pre všetkých imbecilov, ktorí si myslia že s druhým partnerom, aj keď bol prvý optimálny to bude iné, NiE NEBUDE.
Skoro každá jedna Vám povie že ak jej nebudete veriť, nechce mať s Vami vzťah, a keď jej konečne začnete veriť, od*ebe Vás pre krátkodobý skrat - viď intergalaktická mega<> andrejka. Ženská logika:
lumir - je jeden fakt. Nikto nie je dobrý, ani zlý partner, horší, alebo lepší. Neexistuje vhodný, či nevhodný. Existuje len jeden typ partnera vo vzťahu a to ten, pre ktorého sa rozhodneš. Na každom jednom jedinom časom objavíš muchy, ktoré si pred tým nechcel vidieť, ale je to tak. Vzťah nikdy nie je o tom čo "cítiš" ako nejaké dementné nadržané zviera. Ale o tom čo vieš, vnímaš, myslíš. Od zvierat sa chceme veľmi líšiť, cogito ergo sum a iné prázdne frázy. Ale nerobíme to tak. Príde menšia skúška hormónmi a bum, konec.
Samozrejme ak Ťa partner/partnerka začne podvádzať, biť, chlastať, brať drogy, treba spakovať 5 švestek a vypadnúť. Avšak pokiaľ je partner geniálny rovnako ako na žaciaťku vzťahu a Ty ho opustíš len preto že už "to tak necítiš" [pls ppl kill me, now] tak je daný človek kkt, alebo <> na 50tu.
Človek nikdy nebude cítiť že miluje počas celého vzťahu. Vždy prídu obdobia prázdna a potom opäť vášne. Chladné a horúce. Skutočná láska je keď človek vie že miluje a necíti to len. City sú krásna vec, ale povyšovať ich nad vzťah, ktorý funguje viacmenej bezchybne môže len skutočný idiot. Vymeniť istotu dlhoročného vzťahu, kde ma daný človek miluje za krátkodobý skrat je podľa mňa trestateľné smrťou
Odkaz pre všetkých imbecilov, ktorí si myslia že s druhým partnerom, aj keď bol prvý optimálny to bude iné, NiE NEBUDE.
-
audiotrack
VIP
je tu 46323 užívateľov, z toho o ženách viem asi tak 10-15. Ale istotne to nebude dôvod prečo je väčšina tém od mužov, že?Blastbit napísal:Noo odkedy citam tieto témy,tak som zistil,že drvivú väčšinu tém je vytvorených mužmi.Noo a poučil som sa pri týchto témach vtom,že žene netreba veriť aleže vobec v ohladom jej citov.
audiotrack-ohladom nevery tu píšu len samí chlapi.Ze zeny uz teraz viac podvádzajú ako muži.
K téme: Andrejka to posere tak ci tak,ci nechá jedneho alebo druhého.Lepší vrabec v hrsti ako bačov ko.ot na streche.
K téme: Andrejka to posere tak ci tak,ci nechá jedneho alebo druhého.Lepší vrabec v hrsti ako bačov ko.ot na streche.
-
Grim
Darca
...lebo birdz...50 - 90 IQ...hojko...80 - 130 IQ...nájde sa tu pár žien, ktoré dokázali inteligenčne udržať krok...všetky ostatné skončili na pokeci...tak isto sa aj medzi mužmi nájdu idioti...
uplink.. vkladas sa do toho az prilis osobne. mozno sa ti v zivote stalo nieco nepekne, no nemalo by to zatemnovat tvoj usuok. a to, ze sa povazujes za optimalneho, je poriadne sebavedome:)
.
prezili spolu 8 pubertalnych rokov (prve 3 chodenie popri strednej skole, zvysnych 5 vztah na dialku). ved toho cloveka v podstate ani nepozna. a opakujem - ostavat s niekym len kvoli tomu, ze s nim uz dlho chodim - tak by bolo vhodne zotrvat.... hlupost. ak chces, svoj zivot si takto znicit mozes.
.
to, ze zamilovanost a "motyle v bruchu" netrva vecne, mi nemusis hovorit. humor, hodnoty, ucta, obdiv, sex - to je to, co ta drzi v dlhodobom vztahu aj ked vyprcha hormonalny osial. ona nic z toho ocividne nepocituje.
.
prezili spolu 8 pubertalnych rokov (prve 3 chodenie popri strednej skole, zvysnych 5 vztah na dialku). ved toho cloveka v podstate ani nepozna. a opakujem - ostavat s niekym len kvoli tomu, ze s nim uz dlho chodim - tak by bolo vhodne zotrvat.... hlupost. ak chces, svoj zivot si takto znicit mozes.
.
to, ze zamilovanost a "motyle v bruchu" netrva vecne, mi nemusis hovorit. humor, hodnoty, ucta, obdiv, sex - to je to, co ta drzi v dlhodobom vztahu aj ked vyprcha hormonalny osial. ona nic z toho ocividne nepocituje.
-
Bushido
Medium Professional
Nečítal som všetky príspevky, iba ten úvodný a ani ti tu nebudem radiť, len jedno vytknem:andrea56789 napísal:Poraďte mi čo mám ďalej robiť, či opustiť a zničiť život môjmu priateľovi alebo povedať nie kamarátovi s ktorým by som asi aj chcela byť a zlomiť mu srdce.
Tým, že opustíš svojho priateľa mu nezničíš život, ale práve naopak, dáš mu šancu nájsť si niekoho, kto mu bude verný, čiže by si mu vlastne pomohlo, len do toho... A zlomiť srdce kamarátovi ? Takých ako ty ešte stretne habadej...
Myslím si že keď má také myšlienky aké má tak by sa s nim mala rozísť... a súhlasím napr s Bushidom "Tým, že opustíš svojho priateľa mu nezničíš život, ale práve naopak, dáš mu šancu nájsť si niekoho.."
Ľudia v živote musia raz prísť.... a jedného dňa musia aj odísť.... a toto mnohým nedochádza. Takže preto zastávam názor, že pokiaľ po 8 rokoch nie je vôľa na jednej zo strán pokračovať ďalej spolu, tak je čas taký vzťah ukončiť, lebo nemá perspektívu a ďalšie naťahovanie by viedlo iba k bolestivej agónii....
a k tomu ženskému mysleniu.... vďaka bohu za ženské myslenie a mužskú obmedzenosť, pretože práve tieto dve veci mne a niektorým podobným typom umožňujú si užívať pekného života
....
a k tomu ženskému mysleniu.... vďaka bohu za ženské myslenie a mužskú obmedzenosť, pretože práve tieto dve veci mne a niektorým podobným typom umožňujú si užívať pekného života
trepes chu****.je nejaka stupnica krasy a pritahovania sa.menej krasny ludia si hladaju seberovnych,tak ako krasny si hladaju seberovnych. mi to pride tak ze tvrdis ze skareda dievka nemoze mat vztah plny lasky viac ako 8 rokov.bucuresti napísal:Je tu urcite vacsia pravdepodobnost ze bude s nim stastna 8 rokov alebo cely zivot, ako dievca o ktore chalani nemaju vela zaujmu
presne tak lumir, zacali spolu vztah velmi skoro, studentska laska, clovek sa rokmi formuje a atd etc. aspon jeden clovek ktory dokaze triezvo posudit. to je asi tym, ze s tebou uz nelomcuje puberta;-)
btw, grim kto konkretne tu ma IQ 130?;-) pretoze tvoje reakcie skor svedcia o muzskej jesitnosti, nevyzretej osobnosti. resp domyslanie/ odsudzovanie cloveka ktoreho si nikdy v zivote realne nestretol, skor svedci o primitivizme nez o vyssom intelekte, sry
btw, grim kto konkretne tu ma IQ 130?;-) pretoze tvoje reakcie skor svedcia o muzskej jesitnosti, nevyzretej osobnosti. resp domyslanie/ odsudzovanie cloveka ktoreho si nikdy v zivote realne nestretol, skor svedci o primitivizme nez o vyssom intelekte, sry
No áno pravda ale keď on ju stále miluje tak tá šanca sa mu zíde asi ako kečup v horčici.etc. napísal:Myslím si že keď má také myšlienky aké má tak by sa s nim mala rozísť... a súhlasím napr s Bushidom "Tým, že opustíš svojho priateľa mu nezničíš život, ale práve naopak, dáš mu šancu nájsť si niekoho.."
K téme: Ja si myslím ,že ak s tebou vydržal 8 rokov a ty ho ideš takto odj*bat koli kamarátovi ku ktorému ,,možno,, cítiš viac. Príde mi to choré pretože ak ta kamarát odj*be ako ty svojho frajera tak na tom budete rovnako
V prvomrade si musíš zistit čo k tebe naozaj cíti tvoj frajer. Ideálne pre teba by bolo ho nachytat s inou.
Ale ak ta miluje tak s tým nepočítaj...
Ja byt tebou by som určite sral na toho kamaráta.
-
Grim
Darca
ithory - ako si prišla na to, že som myslel seba? Ale keď už o tom, tak podľa neoficiálneho testu mensy patrím medzi ľudí s nadpriemernou inteligenciou. A určite sa tu nájdu inteligentnejší ľudia ako som ja.
@Grim: Niekto musí obraňovať ženské pohlavie.