T-Mobile iPhone Pomoc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SeMa
Amateur
Amateur

T-Mobile iPhone Pomoc

Príspevok od používateľa SeMa »

Potrebujem pomoc s tým že T-Mobile ešte stále blokuje iPhone (ak dobre viem) na rozdiel od iných operátorov. Tak pravdepodobne mi nepojde na Orange. Tak čo by som mal spraviť čítal som že mohol by som ist za nimi dať im IMEI a oni by si to našli a povedali mi že je z T-Mobilu. No ale čo ak su take **** a povedia mi že mi ho nechcú odblokovat. Potom mám spravit čo ? Alebo mi to musia spraviť ? (nie som prvý majiteľ telefonu a zaručak nemám, ale oni si veda podla IMEI zistit že je z T-Mobilu)

//autoeditácia príspevku (21 Dec 2012, 23:11)
Alebo neviete že za akú cenu by mi to spravili (100% viem že je už po viazanosti) tak za 4 eura by sa malo dať
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: T-Mobile iPhone Pomoc

Príspevok od používateľa rados915 »

Po viazanosti za 3,98 a len na vybraných pobočkách Telekomu. To sú tie, ktoré majú v názve Slovak Telekom, a.s. Možno to pôjde aj na iných, to neviem, ale na ich webe bolo písané, že zariadenie je možné odblokovať iba v podnikových predajniach.

Vyfiltrovať si ich môžeš tu: http://www.telekom.sk/kontakt/predajne/
SeMa
Amateur
Amateur

Diky Rado, len problem je v tom že nie som prvý majitel a nemám zaručak. Tak spravia to aj mne ?
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

Ak už skončila viazanosť, nepotrebuješ záručný list. Stačí tam prísť a požiadať o odblokovanie. Oni podľa IMEI zistia, či je ešte tento mobil viazaný k nejakej službe a keďže ako vravíš nie je, tak ti to odblokujú.
SeMa
Amateur
Amateur

Diky
Napísať odpoveď