Prepojenie PC s TV
Prepojenie PC s TV
čaute ako viete v minulej téme som sa rozhodoval akú TV kúpiť. Kúpil som to spomínané LG, keďže je pasív a Ryan mi písal, že pokiaľ by som bral aj Panasonic pasív, tak by to bol z polovice LG najme panel. Táto informácia sa aj potvrdila, keď som sa na to pýtal v elektro obchode. No ale späť k téme. Môj dotaz znie je možné prepojiť PC s TV, tak aby som na TV mohol hrať hry s PC, keď PC mám v inej izbe a HDMI kábel tam nedočiahne? Alebo jediné riešenie je ten HDMI kábel?
Re: Prepojenie PC s TV
existuje hdmi predlzovacka - repeater
no ale neviem, ci by to pomohlo lebo ja mam PC od obyvacky cez 4 miestnosti no a neviem, ci az taky dlhy repeater existuje
vzhladom na pomer cena/vykon pre teba nie je vhodny
neviem ani, ci by bezdrotova klavesnica a mys mali dostatocny vysielaci vykon, kedze sa chces hrat
neviem ani, ci by bezdrotova klavesnica a mys mali dostatocny vysielaci vykon, kedze sa chces hrat
no ja mam notebook, ktory mi napr. zvlada BF3 na medie ale neviem, ci to staci na to aby 3D bolo kvalitne alebo musim tam mat 3D graficku kartu
-
Ryan Giggs
VIP
Tahat hdmi na taku vzdialenost sa samozrejme da, cena takeho riesenia vsak bude pekne mastna.
Na 3D potrebujes kartu. Ale tv vie aj z 2D vyrobit 3D, ale efekt samozrejme nebude na takej urovni ako z original 3D zdroja. Miesto nezmyselneho vypisovania po forach si to s tym NTB mal uz davno vyskusat.
Na 3D potrebujes kartu. Ale tv vie aj z 2D vyrobit 3D, ale efekt samozrejme nebude na takej urovni ako z original 3D zdroja. Miesto nezmyselneho vypisovania po forach si to s tym NTB mal uz davno vyskusat.
?no ja som notas nemal doma ale az teraz ho mam doma a idem to aj hned vyskusat a dam vediet. No ale neviem, ci medium rozlisenie staci na 3D efekt alebo nie a pokial by ta cena bola zato mastna, tak kolko by to stalo a ako by sa to dalo riesit? lebo ja byvam v RD teda v bungalove, ktory ma tvar otoceneho pismena L no a cez stenu to je asi sprostost riesit. Ohlade tej 3D grafickej karty napr. taky xbox nema 3D graficku kartu a vie zobrazovat 3D efekt jak je to potom mozne? Ci tam potom v TV prave funguje ta konverzacia
-
Ryan Giggs
VIP
Xbox samozrejme graficky čip, ktory to zvlada mať musi. Inak by to logicky nefungovalo.
ahojte, potrebujem poradit, ako spojazdnit prepojenie tv s pc aby isiel aj zvuk aj obraz, kúpil som HDMI kábel ktorý som zapojil do pc aj do tv, no a potrebujem vediet co dalej prosim o rady
dakujem Jozef
graficka karta: Geforce 9800GT 512MB
TV: panasonic viera
graficka karta: Geforce 9800GT 512MB
TV: panasonic viera
-
Ryan Giggs
VIP
tam riesia nieco podobne ale ja by som potreboval podrobny navod akoto spojazdnit kedze do tychto veci sa moc nevyznam ,dik 
je to tam dost jasne popisane, prepojis kablikom dosku s grafikou, pouzijes dvi-hdmi redukciu a prepojis to s telkou hdmi kablom, hotovo