Keď sa ti nelúbi môžeš ísť do páčekonyk87 napísal:Toto tu chýbalo - aby sa tu objavili decká z prelomu základnej a strednej školy a začali tu riešiť svoje problémy, ktoré majú miesto skôr na pokeci, ako tu...
Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
-
Hudlenudle
Novice
Re: Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
konyk asi v 25 rokoch necakal diss od 14r 
cheche deti zacali moderovat forum
konykovi tym urcite pokazia vianoce 
myslim, ze uz by aj stacilo chochmesu, predsalen, boli tu kadejake etapy fora, ale aby zneho niekto robil pokec...tak hlboko sme hadam este neklesli.
Ak ti padla do oka, lebo dnešné 13-ky majú potrebu vyzerať staršie - je to normálne.
Ak si s ňou ale plánuješ seriózne začať - je to fakt na hlavu, najmä z tvojej strany.
15 je také, možno minimum. 13 je fakt ešte malé decko. Doslova.
//ježiš to je 17-stranová téma?
Ja som čítal len prvý príspevok, pardon, moja chyba.
Ak si s ňou ale plánuješ seriózne začať - je to fakt na hlavu, najmä z tvojej strany.
15 je také, možno minimum. 13 je fakt ešte malé decko. Doslova.
//ježiš to je 17-stranová téma?
Človek sa na tom výborne zabaví, len ich nechaj, nech si "nakladaju"konyk87 napísal:Toto tu chýbalo - aby sa tu objavili decká z prelomu základnej a strednej školy a začali tu riešiť svoje problémy, ktoré majú miesto skôr na pokeci, ako tu...
Na niektorých výplodoch sa solídne ,,šúlam po koberci,, 
A vidím ,že nebudem sám.
A vidím ,že nebudem sám.
-
Solo_Kamen
King
Keď som otvoril túto tému, vedel som, že sa zasmejem
Ale mali ste ich nechat, nech pokračujú, myslím, že teraz už sem radšej písta nebudú
Ale mali ste ich nechat, nech pokračujú, myslím, že teraz už sem radšej písta nebudú
Len tak pre infosku. Udajne je tr...... povolena od strnastich ak sa tu ktosi ohanal oficialnym vekom 15 rokov. 2-3 dni dozadu bola na podobnu temu slusna Sudna sien. Som s frajerku len nechapavo krutil hlavou.
Kedy stihli posunúť vekovú hranicu?
Sexualne zneuzivanie ma hranicu 15 rokov a zaroven je pre tento trestny cin zvysena trestna sposobilost na 15 rokov...v ludskej reci, ak ma niekto pod 15 a jeho partner/ka tiez, tak mozu tr*kat, nie je to trestny cin, ak ma vsak jeden z paru viac ako 15 a druhy menej, tak sa ten starsi dopusta trestneho cinu sexualneho zneuzivania podla § 201 trestneho zakona.
Alibizmus v praxi.
Ze by jojka nepoznala zakony??? Tam bolo povedane od strnastich a to nas zmietlo. Boh vie potom ako vlastne natacaju. 
zrejme hej, vobec by ma to neprekvapilo, danu sudnu sien som nevidel, no takto v rychlosti neviem prist na sposob ako by to mohlo byt inac myslene... kto neveri nech sa pozrie sam, vychadzal som z § 22 a § 201, zakona č. 300/2005 - Trestny zakon. najdete ho napr aj na http://ww.vyvlastnenie.sk/predpisy/trestny-zakon/
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Toto mi pride divné, ako ja sa pohybujem v inej oblasti ako právo, ale aj tak. Keď to vezmem čisto matematicky, tak povedzme, že nech ma jeden 14 a druhy 14,5...tr*kaju si v pohode, a o pol roka na to, už ten čo mal 14,5 pácha trestný čin a o pol roka bude zas všetko v pohode? Really?ColdRain napísal:Sexualne zneuzivanie ma hranicu 15 rokov a zaroven je pre tento trestny cin zvysena trestna sposobilost na 15 rokov...v ludskej reci, ak ma niekto pod 15 a jeho partner/ka tiez, tak mozu tr*kat, nie je to trestny cin, ak ma vsak jeden z paru viac ako 15 a druhy menej, tak sa ten starsi dopusta trestneho cinu sexualneho zneuzivania podla § 201 trestneho zakona.
Sorry za OT, ale zaujalo ma to.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze sa pomylil a je to az od 18 tj ked ma jeden partner 14 a druhy 18+ tak spolu nemozu tr*kat bo ten starsi bude mat problem
nepomylil som sa,
§22 TZ :
(2) Pre trestný čin sexuálneho zneužívania podľa § 201 nie je trestne zodpovedný, kto v čase spáchania činu nedovŕšil pätnásty rok svojho veku.
Sexuálne zneužívanie
§ 201
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2012, 22:55)
to mas ako by si kradol ... kym nemas 14 nie si trestne zodpovedny, potom zrazu uz 14 mas a bum, trestne zodpovedny zrazu si a furt robis tu istu cinnost.
akurat ze pre sexualne zneuzivanie je ta hranica 15 rokov.
§22 TZ :
(2) Pre trestný čin sexuálneho zneužívania podľa § 201 nie je trestne zodpovedný, kto v čase spáchania činu nedovŕšil pätnásty rok svojho veku.
Sexuálne zneužívanie
§ 201
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2012, 22:55)
to mas ako by si kradol ... kym nemas 14 nie si trestne zodpovedny, potom zrazu uz 14 mas a bum, trestne zodpovedny zrazu si a furt robis tu istu cinnost.
akurat ze pre sexualne zneuzivanie je ta hranica 15 rokov.
-
qwerty-xyz
takze "normaaaalka"
--- takze ked 14 rocny tr*ka 14 rocnu je kto vinny?
a ked 14 rocna tr*ka s 13 rocnym?
Ked 15 rocny 14 rocnu tak on
Ked 15 rocna 14 rocneho tak ona
Ked 16 a viac 14 rocnu tak on je vinny
Ked 16 a viac 14 rocneho tak ona je vinna ....
SR zakony forever, ja mat toto ako sudca riesit tak facepalm ako vysity, a v pripade ze by mi navrhovatel predlozil ze 15 rocny dal dole svoju 14 rocnu frajerku tak mu vlepim facku ci nema co ineho na starosti len s kktinami otravovat . . . .
--- takze ked 14 rocny tr*ka 14 rocnu je kto vinny?
Ked 15 rocny 14 rocnu tak on
Ked 15 rocna 14 rocneho tak ona
Ked 16 a viac 14 rocnu tak on je vinny
Ked 16 a viac 14 rocneho tak ona je vinna ....
SR zakony forever, ja mat toto ako sudca riesit tak facepalm ako vysity, a v pripade ze by mi navrhovatel predlozil ze 15 rocny dal dole svoju 14 rocnu frajerku tak mu vlepim facku ci nema co ineho na starosti len s kktinami otravovat . . . .
Neviem kto je vinny, ale trestne zodpovedny nie je ani jeden z nich...cele to je o trestnej zodpovednosti, nie o vine...qwerty-xyz napísal: --- takze ked 14 rocny tr*ka 14 rocnu je kto vinny?![]()
![]()
a ked 14 rocna tr*ka s 13 rocnym?
![]()
![]()
![]()