Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
čavte .. chcel by soms a spýtať či poznáte nejakú stránku cez ktorú by som si zahral mix kde hľadam súperov na Mixe niečo podobné ako je LIga na Cs 1,6
Stránky ani tak nie, ale je vela TS3/Ventrilo serverov kde nájdeš ľudí na mixy/gathery .. napr TS3 server naplno.sk alebo vnt Posterus (ten je známy veľkým počtom retardovaných deciek a cheaterov, ale tí su všade ..)
Web na hľadanie zahraničných enemy je napríklad bashme.eu
Web na hľadanie zahraničných enemy je napríklad bashme.eu
-
KaptMichal
King
Asi sa to tu uz riesilo asi milion krat, ale aj tak sa spytam, lebo tato tema ma 250 stran a ani neviem, ci by som tu nasiel konkretne riesenie. Takze kupil som si nedavno novy PC ale co cert nechcel CS mi neslo na 100fsp, prikazy ako maxfps 101 atd som skusal ale nepomohlo mi to. Nebol to ani problem internetu co som si aj myslel, tak som nasiel navod http://naplno.sk/strana.php?cast=clanky&sekcia=8&id=136 ibaze neviem tam najst ten subor pre Nvidiu - nvoglnt.dll. Skusil som to spravit teda aspon s tym pre inu graficku kartu ako Nvidia a ATI a subjektivne mam pocit, ze sa mi tie fps zvysili. No neviem, ci si to uz len nenahovaram
.
100 fps mam len ked sa pozeram do zeme alebo sa hra nenarocna mapka s malo ludmi, len ku**a nechcem hrat CS na menej FPS ako Far Cry 3. Tak vam dakujem dopredu za nejake rady... (FPS mam od 45-100)
100 fps mam len ked sa pozeram do zeme alebo sa hra nenarocna mapka s malo ludmi, len ku**a nechcem hrat CS na menej FPS ako Far Cry 3. Tak vam dakujem dopredu za nejake rady... (FPS mam od 45-100)
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Vypni vertikálnu synchronizáciu v nastaveniach karty. Snáď pomôže...
Nahodou keby mal zapnutu vertikalku,tak mu to da len 60 nie? Ale mozno sa mylim, urcite ju vypni ako radi terrens
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Pri slabších strojoch mu to bude kolísať tak ako píše. Ale keďže na tom rozbehá Far Cry 3 tak neviem neviem...
Mám pocit že tom tu niekde čítal že má CSko problémy s AMD/ATI grafikami...
Mám pocit že tom tu niekde čítal že má CSko problémy s AMD/ATI grafikami...
-
KaptMichal
King
No vertikalnu synchornizaciu som vypol uz predtym (v ovladaci mam nastavene na CS vynutit vypnutie), asi som to zabudol napisat
. A grafiku mam Nvidiu
Stve ma to, a pochybujem, ze tento NB je az taky slaby... Nakolko som predtym hraval na slabsom PC a 100fps bolo uplne v pohode, to som ani nikdy nic nenastavoval sa mi zda, max nieco v konzole...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
nejak som nezachytil link na ten tvoj stroj, na ktorom to hras. neviem ani, ci to je NB alebo PC, ked v kazdom prispevku pises inak.
-
KaptMichal
King
NB Asus N55S, grafika Nvidia GT555M 2Gb, dvojjadro po 2,4Ghz myslim... Predtym, a to su dva,tri roky dozadu som hraval na podstatne slabsom desktope a 100fps nebol problem takze sa mi nechce verit, ze je to HW problem, tie fps. A nezda sa mi, ze by som niekde pisal ze mam desktop namiesto nb 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
no ten notas je viac menej multimedialny, rozbehas na nom sice vela hier, ale na 100 FPS v CSku podla mna potrebujes rychlejsiu grafiku. 100 FPS sa da kludne dosiahnut aj na 64 MB grafike, tam ide proste o ine veci.
predpokladam ze uz si si pokukal tie navody na nete o FPSkach, vacsinou to aj tak nic neriesi, ale skus tam hlavne nahodit co najmensie rozlisenie, pripadne to skus rozbehat na tej integrovanej grafike co by mala byt v procaku.
predpokladam ze uz si si pokukal tie navody na nete o FPSkach, vacsinou to aj tak nic neriesi, ale skus tam hlavne nahodit co najmensie rozlisenie, pripadne to skus rozbehat na tej integrovanej grafike co by mala byt v procaku.
-
KaptMichal
King
Aha a v com to potom teda je? Len tak cisto zo zajimavosti, lebo proste mne to pride ako totalny paradox, ze CSko mi nejde a s novsimi vecami problem nieje. Sice tie nehram na 100fps ale su aj uplne inde graficky...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja by som to tipoval na tu grafiku .. bud to proste nestiha, ma malu frekvenciu na to aby si dosiahol 100 fps alebo sa skus este vo Wine pohrat s NVIDIA nastaveniami ak si to este nerobil, vsetko co sa da zhod na performance a uvidis co to da.
este je mozne, ze si CSko nejak nerozumie s tym dvojjadrovym CPU - skus to nastavit iba na jedno jadro. uz som sa s tym vela krat stretol, ze tieto viacjadrove procaky robili rozne haluze v CSku
este je mozne, ze si CSko nejak nerozumie s tym dvojjadrovym CPU - skus to nastavit iba na jedno jadro. uz som sa s tym vela krat stretol, ze tieto viacjadrove procaky robili rozne haluze v CSku
-
KaptMichal
King
a kde mam cca nastavit to jadro? Kedze ja som taky pocitacovy analfabet...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ctr + alt + del, najdes proces hl.exe, pravy klik, set affinity a nastav iba jedno jadro
chcel by som si dat nejaké svetlejšie map skini neviete kde to stiahnem a ako to tam vlozim ? ( zvysenie fps a presvetlenie tmavych miest ako napr train pod vlakami )
Zdravím,
Včera som si chcel spraviť vlastný server na csku lenže mi to písalo že mi chýba "steam.dll" tak so mho tam stiahol všetko bolo v pohode len zas keď spustím "HLDS" tak mi to neotvorí tabulku so serverom ale hneď spustí hru . ďakujem za pomoc
Včera som si chcel spraviť vlastný server na csku lenže mi to písalo že mi chýba "steam.dll" tak so mho tam stiahol všetko bolo v pohode len zas keď spustím "HLDS" tak mi to neotvorí tabulku so serverom ale hneď spustí hru . ďakujem za pomoc
mas original?
Čaú ,mám problém na servery mi všetko píše 2x (správy) neviete v čom bude problém ?
ahoj chcel by som si vyskusat script na bunny hop nakopiroval som do configu ale ziadna zmena netusite preco ?
+zhanam nejake videa zo zakladnimi dierami na cs nvs kde by sa to dalo pozriet?
+zhanam nejake videa zo zakladnimi dierami na cs nvs kde by sa to dalo pozriet?
Ten script vloz do userconfig.cfg a ak ho tam nemas tak vytvor obycajny .txt subor len zmen koncovku na
.cfg ale musis mat napisane v normalnom configu exec userconfig.cfg
.cfg ale musis mat napisane v normalnom configu exec userconfig.cfg