Chcem kúpiť auto
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
hmm chcel by som vidiet kto by dal za 4 mesiace cez 100 000km a ani tie roky nejako nesedia dva krat v roku na EK... je to blbost a tak isto ako som uz aj predtym spominal pri rodinnom aute kde prve dve kontroly su uplne blbosti az posledna ma skutocny stav km ktore auto ma..
//ano tie dva zaznamy su tam vyssie ale preco jeden je o 4 mesiace od prvej kontroly s km viac ako 100 000 a treti o 3 roky uz "len" s 80 000km...
//ano tie dva zaznamy su tam vyssie ale preco jeden je o 4 mesiace od prvej kontroly s km viac ako 100 000 a treti o 3 roky uz "len" s 80 000km...
-
RATZINGER666
Darca
gothar: aha, no mne sa zdalo, ze Traktorista to opisuje ako auto, ktore pozna, a teda kilometre na tej stranke nie su realne...
-
Traktorista
Guru
heh, mal som tam radsej napisat "omylom"...
kazdopadne je to smutne co sa deje...
kazdopadne je to smutne co sa deje...
Skusal to. Ale nepomoze mu to. Nakolko som sa uz nakontaktoval na majitela pred nim a mam aj zmluvu na predaj jeho auta a tiez vypisy z EK/STK az do roku 2010. Navyse to auto bolo kupovane v oficialnom servise Toyota ako jazdenka, cize aj samotny autorizovany servis co predaj sprostredkoval ma pekne zavarene, kedze poskytoval garanciu na km na dobu 12 mesiacov.mulatt napísal:icefire: hlavne sa modli aby nepovedala, ze chce 25€ za den za pouzivanie auta![]()
Mne tiez chcel chalan vratit auto po 3 mesiacoch lebo zevraj zacalo brat 0,5l na 1000km.Tak som mu povedal ze mu vratim peniaze ale zauctujem si pouzivanie auta a pritom to aj skoncilo
Zajtra si pride po auto rano, hned ho vyplati a ja ho pojdem cez splnomocnenie odhlasit na neho. Vravel, ze prinesie plnu sumu za auto. Najhorsie na tom ale je, ze uz sa do neho investovalo vyse 650 Euro, ktore teda uz nik naspat neuvidi (cize si ho berie spat v este lepsom stave, v akom ho predaval). Zajtra napisem.
Stalo potom za to vracat to auto, nebolo by lepsie keby ti byvaly majitel napriklad vratil cast z penazi?icefiresr napísal:Najhorsie na tom ale je, ze uz sa do neho investovalo vyse 650 Euro, ktore teda uz nik naspat neuvidi (cize si ho berie spat v este lepsom stave, v akom ho predaval). Zajtra napisem.
Auto bolo stocene o viac ako 90t km. Uz len z principu sa vracia.
Vcera prisiel predavajuci a vratil nam peniaze. Vsetky.
Vcera prisiel predavajuci a vratil nam peniaze. Vsetky.
-
chlapec10
Addict
NO, tak nam teda povedz detajly pripadu, lebo ma to dost zaujma
Detaily nie su ziadne, bolo kupene auto, po 6 mesiacoch sa zistilo, ze bolo stocene na 150t km z 240t km. Tak som sa do toho obul, zapojil pravnika, par chlapcov a auto sa vratilo po 7 dnoch za plnu kupnu sumu. Len podotknem, ze auto bolo kupovane cez autorizovany servis pod komisionalnym predajom.
A co servisna knizka, servisna historia v databazach predajcov Toyota a podobne, tam boli ake udaje? Bolo by zaujimave to potiahnut este dalej a nenechat to len tak.
Servisna historia nebola ziadna. Resp. bola, ale cista ako lalia v ich systemoch. Servisna knizka je zdrap papiera, navyse nebola ani k autu. A co chces potiahnut dalej? Ja mam ine sposoby vyuzitia casu/zdrojov ako nahananie podvodnikov. Peniaze boli vratene a viac netreba.
a aka bola cena toho auta? len pre zaujimavost
Mne je jasne, ze servisna knizka je zdrap papiera a dokaze to sfalsovat dnes priemerny skolak, ktory vie pracovat s grafickym programom a da si to vytlacit niekde, pripadne aj doma. Islo mi o to, ze ak bola k autu servisna knizka a bolo servisovane priamo v Toyote, tak by to malo byt aj v ich systeme a tu by bol jasny podvod. Ak nie priamo na trestnej urovni, tak aspon v ramci siete Toyota a niekto by si to mal odskakat. Aj tak by som to hnal este dalej, centralu na Slovensku alebo v Cesku by som oslovil, vysvetlil im o co ide, ako sa to mohlo stat a mozno ani mensia medializacia by nezaskodila. Viem, ze pre mnohych je cas drahocenny, ale v takejto veci by si mal clovek najst par minut na to, aby rozoslal par mailov alebo venoval par minut telefonatom.
a oplatilo sa to vracat?ked si zaratas tych 650€ + prepisy, benzin, poistku ved to je stvrtina ceny toho yarisa co si kupoval
mal si si radsej pytat cast penazi naspat a mal by si peniaze aj zgeneralkovane auto 
Cast penazi naspat nebola k dispozicii ako riesenie, zial. A po sudoch sa nechcem vlacit.mulatt napísal:a oplatilo sa to vracat?ked si zaratas tych 650€ + prepisy, benzin, poistku ved to je stvrtina ceny toho yarisa co si kupovalmal si si radsej pytat cast penazi naspat a mal by si peniaze aj zgeneralkovane auto
Predsa pisem, ze k nemu serviska nebola a v elektronickej servisnej na strankach Toyoty bol iba datum predaja. Ked som Toyote volal, ze auto vraciam (kedze to slo cez komisionalny), tak ten kk* mal este tu drzost, ze mi zacal ponukat ine Toyoty...test napísal:Mne je jasne, ze servisna knizka je zdrap papiera a dokaze to sfalsovat dnes priemerny skolak, ktory vie pracovat s grafickym programom a da si to vytlacit niekde, pripadne aj doma. Islo mi o to, ze ak bola k autu servisna knizka a bolo servisovane priamo v Toyote, tak by to malo byt aj v ich systeme a tu by bol jasny podvod. Ak nie priamo na trestnej urovni, tak aspon v ramci siete Toyota a niekto by si to mal odskakat. Aj tak by som to hnal este dalej, centralu na Slovensku alebo v Cesku by som oslovil, vysvetlil im o co ide, ako sa to mohlo stat a mozno ani mensia medializacia by nezaskodila. Viem, ze pre mnohych je cas drahocenny, ale v takejto veci by si mal clovek najst par minut na to, aby rozoslal par mailov alebo venoval par minut telefonatom.
Ale tak od vcera mame Yarisa, nabehanych skutocnych 57000, od prveho majitela. Dal som na tom od vcera 600 km a vsetko zatial v poriadku (okrem nastavenia svetiel).
-
mihalswk
Medium Professional
co poviete na tieto ziarovky ? vas osobny nazor
http://dx.com/p/d2c-6000k-xenon-super-v ... pair-37526
-
hojko
Site Admin
Super Vision a k tomu este z DX, k tomu len strucne tento smajlik: 
-
chlapec10
Addict
ze si radsej objednaj z amazonu alebo ebayu take co su kvalitne a legalne na pouzitie v europe... a ak ti ide cisto o cenu, tak za par eur sa daju kupit aj na slovenskumihalswk napísal:co poviete na tieto ziarovky ? vas osobny nazor
Sice nemam xenon, ale mam dost vtipne typy (HB3 do dialkovych a H11 do stretavacich, mozno naopak), a ked som bral Osram Night Breaker Plus, tak dokopy ma to vyslo na 53 eur s postovnym na 4 kusy ziaroviek...
-
RATZINGER666
Darca
za ciny beriem ziarkovky tiez, lebo na Slovensku ich mam problem zohnat, resp. som ich nikde nenasiel... do stretavaciek beriem zlte 3000K 100wattove, do dialkovych 4000K 120W... prve stretavacky vydrzali necele dva roky, tato sada drzi uz rok, nemam ziadne vyhrady... dialkove som este odvtedy nemenil...
Svokor chce kúpiť niečo na cesty na fušky do západnej Európy (Holandsko, Anglicko, Belgicko, Nemecko atď.). Predstavte si 4 nabalených robotníkov, ktorý idú na mesačný turnus....
Vlastní P307 SW (combi) 1.6 HDi, je s ním fakt spokojný a pokukáva po niečom podobnom. V hre je C4 Picasso a P308 SW (combi) ideálne v 1.6 HDi, teoreticky 2.0 HDi. Dnes sme boli pozrieť horúceho favorita, možno ho v januári už zoberie:
http://citroen-c4-picasso.autobazar.eu/ ... 71438.html
http://citroen-c4-picasso.autobazar.eu/ ... 95330.html
(Ide o jedno a to isté auto auto
) - kilometre vyzerajú reálne, servisná vyzerá okey, motor je poriadne zadrbaný, ale inak žiadne zjavné chyby.
Vaše názory. Je s ním ťažko, ale na vianočnú rozvírenie hladiny je to okey téma
Vlastní P307 SW (combi) 1.6 HDi, je s ním fakt spokojný a pokukáva po niečom podobnom. V hre je C4 Picasso a P308 SW (combi) ideálne v 1.6 HDi, teoreticky 2.0 HDi. Dnes sme boli pozrieť horúceho favorita, možno ho v januári už zoberie:
http://citroen-c4-picasso.autobazar.eu/ ... 71438.html
http://citroen-c4-picasso.autobazar.eu/ ... 95330.html
(Ide o jedno a to isté auto auto
Vaše názory. Je s ním ťažko, ale na vianočnú rozvírenie hladiny je to okey téma
-
RATZINGER666
Darca
francuz na dlhe niekolkotisickilometrove streky? no to som este nezral
ale vela stastia, no