Pomalý štart Windows na novom disku
Pomalý štart Windows na novom disku
Ahojte potreboval by som pomôcť. Mám notebook Sony VAIO, je v ňom Windows 7 64bit. Originál disk tam bol 250gb ale ten mi už nestačil tak som si kúpil 750gb. Disk som dal klonovať a všetko ide v pohode až na načítavanie windowsu. Pred tým keď som zapol ntb tak nabehlo logo windows po pár sekundách vitajte a hneď pracovná plocha(dokopy to mohlo byť asi 15 sekund).Ale teraz zapnem ntb, windows logo je tam si 15 sekúnd potom mi zobrazí čiernu obrazovku asi na 10 sekúnd a vitajte asi 20 sekúnd. Kontroloval som aj ovládače pomocou Driver Genius Professional a nenašlo nič. Neviete čo je stým? Je to disk Seagate Momentus 750Gb 7200ot.
Re: Pomalý štart Windows na novom disku
Pôvodný disk je asi SSD a ty si kúpil nejaký pomalý HDD. Rozdiel v bootovaní je citeľný 
martinko13
takze si zjavne spravil taku vec, ze tichy a rychly SSD disk si zamenil sice za vecsi, ale hlucnejsi a vyrazne pomalsi klasicky HDD
to si si nemohol zistit co to vobec ten povodny disk je zac?
takze si zjavne spravil taku vec, ze tichy a rychly SSD disk si zamenil sice za vecsi, ale hlucnejsi a vyrazne pomalsi klasicky HDD
Nie nie aj ten pôvodný bol obyčajný mechanicky HHD
už som to vyriešil. Naformatoval som celý nový HDD a nainštaloval nový Windows 7.