Ja: Voňavky a podobne..., akvárium, pyžamo:D, košeľu, nejaké knihy
Čo všetko ste dostali pod stromček?
vidím že polka z vás nevie čo sú to vianoce..
u vás sa nerozprávate o tom čo by ste chceli pod stromček, čo by vám spravilo radosť alebo podobne?
rodič sa poteší keď vidí ako rozbalujete darčeky atd..teraz akože sa najete, do ruky ti šupne obálku a ideš preč?
-----
aby som nebol uplne ot tak: spoločný darček bola Plazma "42 , nejaké činky
ja som dostal moj vytúžený powerball(signature series), nejaké oblečenie, kozmetiku, a pár týždňov pred tým som dostal LG KM900 arenu + nejaké drobnosti/užitočné/
u vás sa nerozprávate o tom čo by ste chceli pod stromček, čo by vám spravilo radosť alebo podobne?
rodič sa poteší keď vidí ako rozbalujete darčeky atd..teraz akože sa najete, do ruky ti šupne obálku a ideš preč?
-----
aby som nebol uplne ot tak: spoločný darček bola Plazma "42 , nejaké činky
ja som dostal moj vytúžený powerball(signature series), nejaké oblečenie, kozmetiku, a pár týždňov pred tým som dostal LG KM900 arenu + nejaké drobnosti/užitočné/
Tricka, mikinu, rifle, spreje, puzzle (
) , anglicku detektivku, takze budem mat co po veceroch robit
...Potom toaletny papier, kde je SUDOKU, vraj aby som sa na WC nenudil
a este nejake doplnky ku gitare - trsatka, ladicku a remen. 
Po Vianociach ideme este kupit nove PC lebo toto uz melie z posledneho...
Po Vianociach ideme este kupit nove PC lebo toto uz melie z posledneho...
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Od známych klasicky peniaze, od rodičov šatstvo, sluchátka nové, webkamera atď. Okrem toho som si objednal aj topánky ktoré mi ešte síce neprišli, ale v pondelok pravdepodobne by som ich mal mať. 
Ale asi najviac ma potešilo keď sme si celá rodina sadli za stôl, pomodlili a v kľude sa najedli, potom som mal najväčšiu radosť keď sestra uvidela pod stromom dlho očakávaný Aguilera parfum a všelijaké blbosti, tak to bol asi skvelý pohľad
Ale asi najviac ma potešilo keď sme si celá rodina sadli za stôl, pomodlili a v kľude sa najedli, potom som mal najväčšiu radosť keď sestra uvidela pod stromom dlho očakávaný Aguilera parfum a všelijaké blbosti, tak to bol asi skvelý pohľad
-
Kibo
Hardcore addict
Keďže sme si s bráchom nedávno prerobili izbu, rozhodli sme sa nedávať si darčeky, ale nakoniec ako vždy sme si ich dali
Ak nerátam dáke povinné darčeky (ponožky, mikina) alebo tie, ktoré som si vybral sám, tak ma najviac dorazil darček od brata, dres obľúbeného mužstva, totálne customizovaný
To som nečakal ani vo sne.
Kamarát mi dal model Favorita, ako spomienku na bývalé-súčasné-budúce auto
a do kolien ma dostal ďalší kamarát, ktorý mi dal PSP Gran Turismo edition
Minulý rok som si tam našiel aj pevné zdravie, tak dúfam, že to tento rok nebolo iné
Ak nerátam dáke povinné darčeky (ponožky, mikina) alebo tie, ktoré som si vybral sám, tak ma najviac dorazil darček od brata, dres obľúbeného mužstva, totálne customizovaný
Kamarát mi dal model Favorita, ako spomienku na bývalé-súčasné-budúce auto
Minulý rok som si tam našiel aj pevné zdravie, tak dúfam, že to tento rok nebolo iné
Re: Čo všetko ste dostali pod stromček?
Tak co tento rok, ako ste dopadli? 
-
mirak2
Hardcore addict
uz nemam 10 rokov a potrebu chvalit sa, co som dostal... ale cakam, co mi da tento rok hojko... minuly rok to bola helikoptera, tentoraz usb poprosim! 
iPhone, snowboard a komplet výstroj 
-
lowmanek
Light Professional
Trenky, pyzamo, ponozky...to je krasa vianoc...
a okrem toho knihy a par drobnosti
vonavku, tricko, holiaci strojcek, tasku cez rameno...
-
TommyHot
Addict
Klasika - heineken sud, kozmetika, ponozky, trenky, a ja som si kupil nejake steam hry, sk8 handry a iPhone 5...
dve mikiny,trencle,aftershave voda,košeľa flanelová a to je zatial vše
žiadne hlúposti a zbytočnosti
Peniaze, lyžiarske okuliare, kozmetika, lístok na koncert a samozrejme ponožky 
-
Scorpion90
King
ja som tohto roku nadmieru spokojny..ani nie tak kvoli sebe, ale kvoli priatelke, kupil som jej retiazku, co sa jej predtym velmi pacila - a bola uplne dojata..inak klasika (oblecenie, hyg.potreby atd..)
-
Andi_Cibula
Addict
Pre odstránenie chronickej mnohoprstosti. 
Ale skorej som sa dostal do stavu kedy sa viac teším čo darujem iným ako čo dostanem ja sám.
Ale skorej som sa dostal do stavu kedy sa viac teším čo darujem iným ako čo dostanem ja sám.