detto. ale spokojnosťlowmanek napísal:Trenky, pyzamo, ponozky...to je krasa vianoc...a okrem toho knihy a par drobnosti
Čo všetko ste dostali pod stromček?
Re: Čo všetko ste dostali pod stromček?
trenky, pulóvrik a lyžiarsku prilbu, čo som si sám vybral.. a pomimo toho termoprádlo, termo ponožky, pyžamové gate.... a asi po 6-8 rokoch opäť voňavku Jean Paul Gaultier Le Male... už mi aj chýbala táto vôňa.
..ale najväčšiu radosť som asi mal z novej pevnej linky pre VoIP, čo som kúpil akože našim... hodinu som sa s ňou bavil, kým som to rozbehal.. aj to som zistil, že Antik dačo dosral s mojim preneseným číslom, akosi nefunguje... no čo už, aspoň budeme mať pokojné sviatky, nikto nás nebude otravovať, bo nikto nevie antikácke číslo... heh!

..ale najväčšiu radosť som asi mal z novej pevnej linky pre VoIP, čo som kúpil akože našim... hodinu som sa s ňou bavil, kým som to rozbehal.. aj to som zistil, že Antik dačo dosral s mojim preneseným číslom, akosi nefunguje... no čo už, aspoň budeme mať pokojné sviatky, nikto nás nebude otravovať, bo nikto nevie antikácke číslo... heh!
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ponozky hugo boss
, blackbox hd kameru do auta, optimus L9, kozmetika,
-
redliner
King
Lenovo G780
kúpil som si ho sám
inak oblečenie,voňavka pod. 
oblecenie (nesedí mi, budem predávať), koženu penazenku, oblubenu vonavku, nieco do kupelne a super nastenne hodiny 
tieto vianoce som hlavne obdarovaval ja a som za to stastny
tieto vianoce som hlavne obdarovaval ja a som za to stastny
pred tyzdnom som urobil radost ludom, ktori to potrebuju. vidiet to bol pre mna najkrajsi darcek.
Hádky, nepokoj pri štedrej večeri, "milé" slovo od otca, že načo som vôbec prišiel domov...a pod stromčekom nič...najhoršie Vianoce v živote 
taaak nieco podobne som mal aj ja stym ze mi to ale nebolo povedane pri veceri ale troska skorejjimmy_xp napísal:Hádky, nepokoj pri štedrej večeri, "milé" slovo od otca, že načo som vôbec prišiel domov...a pod stromčekom nič...najhoršie Vianoce v živote
Dostal som ponozky klasika ale frajerke som dal vibrator 19 centrimetrovy hrubkovany

To je aký?Famine napísal:hrubkovany
nuz, aj v dnesnej dobe sa najdu debilkovia ako ty
Ja: Nexus 7 [moja kupa], vonavky, veci na holenie.
-
Mek
Addict
Klasika: trencle, veci na holenie. Okrem toho este predlzene obliecky na postel. Uz nemusim brat z domu ked budem mat vlastne 
Rifle, koselu, mikinu, ponozky, casopis PC REVUE.
-
DeJF
Addict
Ponožky a Xbox [ten som si musel ale kúpiť sám]... Inak neriešim vôbec čo dostanem, vlastne som aj očakával že tam nič nebude 
V podstate som dostal len pár drobností typu kozmetika, nejaké knižky a podobne.... aj keď som nič nechcel, lebo keď niečo chcem, tak si to proste kúpim.... Materiálne veci ma nejako neinteresujú....
Čo ma ale potešilo podstatne viac, bol výraz tváre mojej drahej, keď som sa zčista jasna zrazu objavil u nej doma v Lučenci (ešteže boli včera relatívne prázdne cesty, takže početné stádo benzínových koní ma tam dopravilo veľmi rýchlo).... a rovnako aj to, že som si konečne našiel cestu k jej rodičom, ktorí mali na mňa povedzme, že "vyhranený" názor....
Takže tieto Vianoce dopadli vynikajúco.
Čo ma ale potešilo podstatne viac, bol výraz tváre mojej drahej, keď som sa zčista jasna zrazu objavil u nej doma v Lučenci (ešteže boli včera relatívne prázdne cesty, takže početné stádo benzínových koní ma tam dopravilo veľmi rýchlo).... a rovnako aj to, že som si konečne našiel cestu k jej rodičom, ktorí mali na mňa povedzme, že "vyhranený" názor....
Takže tieto Vianoce dopadli vynikajúco.
-
bolek
Guru
Voňavku, rukavice, čajíky a od brácha jeho starý mobil asi pred dvoma mesiacmi, ebo stále je lepší, ako ten, čo som mala.
Súrodenecká láska sa nezaprie. 
Poniektorí ste tu riadni puritani. Ja som chcel iba aby mala z darčeka radosť
-
TommyHot
Addict
nechapem, co z toho robite kovbojku? ak sa potesila, tak je vsetko v poriadku...
Asi tak, ale ten problém skôr môže ležať niekde inde, ako tu už bolo naznačené. Mal si vsadiť na istotu a kúpiť jej 15-centimetrový.