izometricke rpg
-
Peter_Retep
VIP
izometricke rpg
viete mi poradit nejake uzometricke RPG so silnym pribehom? veci ako arcanum, baldur, icewind, planescape alebo fallout mam prejdene niekolkokrat
dik
Re: izometricke rpg
Skus nove baldurs gate enchanced edition, povodny engine na full hd + kopu novych veci, Dungeon Siege 2 mal lepsi pribeh trochu pripominajuci prave svet AD&D pravidiel, monology, dialogy a tak. Inac sa take RPG uz moc nevyrabaju, vacsinou su to akcne RPG s klasickym klise, takych je vela, no tam uz nejde o pribeh ale o akciu.
nevidim, ze by si spomenul neverwinter nights 1 a 2.
1.) hras len s 1 postavou + mas 1 pomocnika, ktoreho ovladas len ciastocne.. no pribeh je OK. vcelko ma to bavilo
2.) nehral som to, ale mala to byt hra vytvorena ako "nastupca" balrurs gate..
1.) hras len s 1 postavou + mas 1 pomocnika, ktoreho ovladas len ciastocne.. no pribeh je OK. vcelko ma to bavilo
2.) nehral som to, ale mala to byt hra vytvorena ako "nastupca" balrurs gate..
-
Peter_Retep
VIP
dikes za info hosi ale ten NWN 1 aj 2 som zahral uz tie...tieto zvucne mena som hral rovnako asi ako kazdy...len ci nahodou nevie o niecom menej znamom ale s fantastickym pribehom
Korag: da sa ten baldur niekde stiahnut? steam alebo volaco podobne?
Korag: da sa ten baldur niekde stiahnut? steam alebo volaco podobne?
http://www.beamdog.com/products/baldurs ... ed-edition
Skus toto, neviem ci je to digitalna verzia alebo krabicova. Na steame to zatial nie je alebo posledna moznost je tu tiez, ale tu sa moc neriesi.
Skus toto, neviem ci je to digitalna verzia alebo krabicova. Na steame to zatial nie je alebo posledna moznost je tu tiez, ale tu sa moc neriesi.
-
MARTINHARD
Expert
Skus niektore z tychto:
Soulbringer
Divine Divinity
Septerra Core
Darkstone
Sacred
Soulbringer
Divine Divinity
Septerra Core
Darkstone
Sacred
Divine divinity odporúčam
Niečo ako mix diabla/baldurs gate 
The Fall - Last Days of Gaia ..nizkorozpoctova postapokalypticka RPG, ktora pripomina fallout tactics
.
najskor som tomu neveril, ale zacalo ma to bavit. Asi v polovici hry mi to padlo (pokazeny save) a uz som nemal nervy hrat to odznova. Takze odporucam ukadat priebezne do roznych savov:)
.
najskor som tomu neveril, ale zacalo ma to bavit. Asi v polovici hry mi to padlo (pokazeny save) a uz som nemal nervy hrat to odznova. Takze odporucam ukadat priebezne do roznych savov:)
Bastion. Prave je v akcii na Steame.
Pogogli nieco ako "Indie RPG izometric" daju sa tam najst skvele kusky