prosim odcituj, lebo ja si na take nieco nespominamPermonik1998 napísal:ved ty si to v niektorom prispevku spomenul
Boxerske vrece
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Boxerske vrece
-
Permonik1998
Light Star
jaj prepac, nie ty si to pisal ale HEADER, do ineho prispevku s nazvom: Prosím o pomoc pri výbere box. vreca
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2012, 12:27)
takze take 50 kilove vreco mi uz nebude leitat? a 120cm vysoke vrece je este na boxovanie? myslim ze nieze mi bude vysiet pri zemi a ja mozem buchat akurat do toho horneho miesta na vreci
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2012, 12:27)
takze take 50 kilove vreco mi uz nebude leitat? a 120cm vysoke vrece je este na boxovanie? myslim ze nieze mi bude vysiet pri zemi a ja mozem buchat akurat do toho horneho miesta na vreci
-
vendo
Guru
40kg je celkom bezne, lietat samozrejme bude aj to ak budes buchat riadne
aku dlzku ti presne neviem povedat neviem co s nim chces presne robit aky si vysoky atd atd. ale vreco by malo byt zavesene tak (ak ides len boxovat) ze buchas prevazne okolo polovice a nadol
aku dlzku ti presne neviem povedat neviem co s nim chces presne robit aky si vysoky atd atd. ale vreco by malo byt zavesene tak (ak ides len boxovat) ze buchas prevazne okolo polovice a nadol
-
Permonik1998
Light Star
aha, no vysoky som 161 cm a to vreco by som potreboval na box, byvam v panelaku a dlžka medzi podlahou a plafonom je cca 220cm
zatial by som chcel kúpiť vreco s tymito rozmermi: 120x40cm a 50kg, cital osm tu ze na box je dobre take 100 cm vreco tak nwm,
boxerske vrece som este nevidel ani nazivo takze nwm ake rozmery mi budu dobre, uvidim no, inac dakujem za rady vendo
zatial by som chcel kúpiť vreco s tymito rozmermi: 120x40cm a 50kg, cital osm tu ze na box je dobre take 100 cm vreco tak nwm,
boxerske vrece som este nevidel ani nazivo takze nwm ake rozmery mi budu dobre, uvidim no, inac dakujem za rady vendo
Re: Prosím o pomoc pri výbere box. vreca
To udieranie o stenu som napísal ako príklad. Niečo na zdokonalenie alebo keď chceš zocelenie päste. V žiadnom prípade neodporúčam na začiatok trénovať týmto spôsobom! Ublížiš si! Skorej by si mohol skúsiť tie kliky so zaťatými päsťami.
Na začiatok však bohato stačí vrece. Kondička je dôležitá preto na nej makaj. Nežer večer o 11 pred TV a makaj
A až to chceš brať trošku serióznejšie, tak čím skorej choď niekde na tréningy. Hodia ta medzi začiatočníkov a postupne sa naučíš všetko čo budeš chcieť (a vládať) 
Na začiatok však bohato stačí vrece. Kondička je dôležitá preto na nej makaj. Nežer večer o 11 pred TV a makaj
Permonik1998: chlape ty si to ale doplietol
to čo som písal ti však silno neodporúčam.. už som ti to tam všetko upresnil radšej.
To 120x40cm 50kg ti bude akurát. Väčšie nekupuj.
161 cm nie je žiadna sláva. Ale to vlastne neva. Akú máš váhu na takú výšku ak môžem vedieť ?
To 120x40cm 50kg ti bude akurát. Väčšie nekupuj.
161 cm nie je žiadna sláva. Ale to vlastne neva. Akú máš váhu na takú výšku ak môžem vedieť ?
-
Permonik1998
Light Star
no mam 14 rokov takže tá výška je akurát, pred asi pol rokom som mal váhu 85 kg a bol som poriadny kanec
teraz som to zhodil
na 74kg takze momentalne mam 74,6 kg. Viem je to stále dosť, moj strýko posiluje už 20 rokov a začal tiež v mojom veku a teraz mi aj pomáha napriklad s tím že čo také mám jesť atd....... no a pri posilovaní ma baví box, dakujem že si mi to vysvetlil najme s tím vrecom, takže 50 kg vreco mi bude akurát,, a nevies este prosim ta že či je riziko aby sa mi to vrece vytrhlo z plafónu, bývame v paneláku ale neviem či sa tesne nad plafonom nachádza panel
na 74kg takze momentalne mam 74,6 kg. Viem je to stále dosť, moj strýko posiluje už 20 rokov a začal tiež v mojom veku a teraz mi aj pomáha napriklad s tím že čo také mám jesť atd....... no a pri posilovaní ma baví box, dakujem že si mi to vysvetlil najme s tím vrecom, takže 50 kg vreco mi bude akurát,, a nevies este prosim ta že či je riziko aby sa mi to vrece vytrhlo z plafónu, bývame v paneláku ale neviem či sa tesne nad plafonom nachádza panel
-
Permonik1998
Light Star
zatial ešte nemám vreco ale zvyknem boxovať len tak do vzduchu s činkami, díky za odpoved
Samotná váha nie je pri boxe až taka dôležitá. Ide hlavne o kondičku, teda koľko toho vydržíš. Tá však ide často ruka v ruke s váhou no 
Strýko má aj nejaké úspechy či posilňuje iba doma v rámci hobby? Ak je dobrý a vie zostaviť dobrý jedálniček tak si ho daj ako odborníka na stravu
Vrece stačí uchytiť na krížový záves 4 hmoždinkami a nemá kam padať.
Strýko má aj nejaké úspechy či posilňuje iba doma v rámci hobby? Ak je dobrý a vie zostaviť dobrý jedálniček tak si ho daj ako odborníka na stravu
Vrece stačí uchytiť na krížový záves 4 hmoždinkami a nemá kam padať.
Chlape, začínam mať o teba starosť.
Fakt seriózne pokiaľ nemáš vrece ešte, zabehni aj s kamošmi niekde na box a tam si zatrénuješ a pod dohľadom 
-
Permonik1998
Light Star
No neviem ale mozno mám dobrú výdrž lebo s kamarátom sme už viac krát boxovali a ja som ešte stále vládal a on už vravel že mu stačí, aj na telesnej vydržím dlhšie bežať ako52 kilový chalan ktorý každý deň pije energy drink, strýko cvičí len pre seba ale odporučil mi jesť varené vajcia, tuniaka v konzerve, aj ovocie ale nie vela lebo obsahuje Fruktózu alebo ako sa to volá, proste dosť cukrov,
a ešte vravel aby som jedol na obed hlavne ryžu s kuracím masom a jogurty, ja cvičím s činkami, skáčem cez švihadlo, boxujem, boxujem s činkami ako som už vravel, cez leto každý deň byciklujem.... takže s váhou by som mal ísť dole lebo naozaj jem 5 krát denne ale ovela menšie porcie, nadváhu mám preto že som chorý na štítnu žlazu a ja z nej priberám
a ešte vravel aby som jedol na obed hlavne ryžu s kuracím masom a jogurty, ja cvičím s činkami, skáčem cez švihadlo, boxujem, boxujem s činkami ako som už vravel, cez leto každý deň byciklujem.... takže s váhou by som mal ísť dole lebo naozaj jem 5 krát denne ale ovela menšie porcie, nadváhu mám preto že som chorý na štítnu žlazu a ja z nej priberám
-
Permonik1998
Light Star
Na začiatku by som chcel skor boxovať len pre seba a tak, pozdejšie ak by ma to bavilo tak by som samozrejme zašiel na Box Team Lučenec
Zdravim prosim vas o radu,mam 18r./174cm/65kg, chcem si kupit box. vrece, potreboval by som aj na kombinacie teda + nohy, som začiatočnik , neviem aka by pre mna stačila vaha a vyška až sa mi nekýva. poradte seriozne ako by ste to riešili vy. Ďakujem
-
P3Bo
Guru wannabe
začal chodiť na tréningy srať na vreceshuffle napísal:Zdravim prosim vas o radu,mam 18r./174cm/65kg, chcem si kupit box. vrece, potreboval by som aj na kombinacie teda + nohy, som začiatočnik , neviem aka by pre mna stačila vaha a vyška až sa mi nekýva. poradte seriozne ako by ste to riešili vy. Ďakujem
-
P3Bo
Guru wannabe
načo si kupovať mech ked si za ten peniaz mozes zaplatit skoro dva mesiace treningov kontaktneho sportu. Ak si zaciatocnik nevies udriet . Hovorim to so stopercentnou istotou kedze ja som az po roku treningov 6x do tyzdna pochopil ze udierat stale poriadne neviem.
vysvetlil by som ti to takto
ak chces nabrat kondicku
beh /plavanie > mech
ak chces nabrat techniku
tienovy / trening> mech
ak sa chces zranit alebo ukazat aky si frajer ked mas krvave hanky kup si mech (nepredpokladam ze si rozmyslal nad tym ze do mechu treba udierat zabandazovany s rukavicami )
vysvetlil by som ti to takto
ak chces nabrat kondicku
beh /plavanie > mech
ak chces nabrat techniku
tienovy / trening> mech
ak sa chces zranit alebo ukazat aky si frajer ked mas krvave hanky kup si mech (nepredpokladam ze si rozmyslal nad tym ze do mechu treba udierat zabandazovany s rukavicami )
presnejšie rad by som to vrece použil na vybijanie energie len chcem aby mi vydržalo, nelietalo pri kopoch to je všetko , začal som aj cvičit takže to vrece je už len take male + podla mna
teraz potrebujem poradit ako vybrat ..ale dakujem za nazor
Tak čím ťažšie, tým menej bude lietať.
A tiez je rozdiel piesok vo vreci a textilia
.
-
Permonik1998
Light Star
ahojte, po roku a pol sa vraciam na tuto stránku a prosím o pomoc
mám už vrece Katsudo, 120x40 cm 55 kg, pred 4 mesiacmi sme sa presťahovali do domu a ja neviem kde mam to vrece zavesiť, pretože v záhrade nemáme žiadny strom kde by som to vreco mohol zavesiť a neviem či to možem zavesiť v dome na plafón pretože dom neni činžak a mi už nemáme v stenach panely
neviem ale ako som počul tak steny nášho domu sú zo žltej tehly ktorá sa presiakúva vodou častejšie ako normálne červene tehly, no neviem ale nechcem aby sa nám odtrhla cela stena aj s vrecom 
závesný mechanizmus používam krížový záves, vopred ďakujem za odpovede
uvažoval som nad tou chemickou kotvou ale neviem ci by som si do plafona tu kotvu vedel dať sám, s normalnou hmoždinkou problemy nemam ale s chemickou kotvou skusenosti nemam este som rozmyslal ze si kupim tu šibenicu a zavrtal by som do horizontalnej strany steny alebo neviem možno je to vertikál, proste do boku steny ale opať sa tu vynára otázka ci mi to stena udrží, pretože chemicka kotva može byť silná ale keď stena neni silná tak si vytvrne tak ci tak nie? este som rozmyslal ze tu sibenicu zavrtam von na bok domu z vonka ale okrem toho ze sa tu znovu vynára otázka ci sa to nevytrhne tak je tu aj problem ze sibenica je drahsia ako krizovy zaves a to o dosť drahšia a potom je tu problem ze najme teraz v zime by sa mi vonku pri -3 stupne tazko boxovalo do vreca
závesný mechanizmus používam krížový záves, vopred ďakujem za odpovede
uvažoval som nad tou chemickou kotvou ale neviem ci by som si do plafona tu kotvu vedel dať sám, s normalnou hmoždinkou problemy nemam ale s chemickou kotvou skusenosti nemam este som rozmyslal ze si kupim tu šibenicu a zavrtal by som do horizontalnej strany steny alebo neviem možno je to vertikál, proste do boku steny ale opať sa tu vynára otázka ci mi to stena udrží, pretože chemicka kotva može byť silná ale keď stena neni silná tak si vytvrne tak ci tak nie? este som rozmyslal ze tu sibenicu zavrtam von na bok domu z vonka ale okrem toho ze sa tu znovu vynára otázka ci sa to nevytrhne tak je tu aj problem ze sibenica je drahsia ako krizovy zaves a to o dosť drahšia a potom je tu problem ze najme teraz v zime by sa mi vonku pri -3 stupne tazko boxovalo do vreca