Android - synchronizácia kontaktov skype

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Belzi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Android - synchronizácia kontaktov skype

Príspevok od používateľa Belzi »

Čaute, po tom jak som si nainštaloval skype a prihlásil sa doň, prekopírovali sa mi kontakty zo skype do mobilu. Ja to vôbec nepotrebujem, je mi to totálne nanič. Jak ich mám odtiaľ vymazať? Je ich tam 100+ a po jednom to vymazávať... Skúšal som v nadstavení vypnúť synchronizáciu, ale stále tam tie kontakty mám. Prosím pomoc.
21rOBO21
Star
Star

Re: Android - synchronizácia kontaktov skype

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Toto sa aj mne stalo ale s Gmailom. Nenašiel som inú možnosť ako postupne všetko vymazať ako ch*j. Ešte ma teraz napadla jedna vec a to je tá, že skús pripojiť mobil k pc a cez program ich vymazať. :) Neviem aký máš mobil ale cez Samsung Kies by to malo byť, ale keď nemáš Samsung, tak .... neviem :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Keď máš otvorené Kontakty, stlač tlačidlo Menu - Filter a tam bude v zozname aj Skype. Ten rozklikni a odfajkni položky, ktoré budú označené. Potom Ok a malo by ti to zobrazovať iba kontakty, ktoré si mal aj predtým.

Ak to nenájdeš, pošli typ tvojho mobilu a verziu Androidu, ktorú máš nainštalovanú.
Belzi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Belzi »

Vypol som tú synchronizáciu a po nejakej hodine tie kontakty skype sami od seba zmyzli.
Zamknuté