Android - synchronizácia kontaktov skype
Android - synchronizácia kontaktov skype
Čaute, po tom jak som si nainštaloval skype a prihlásil sa doň, prekopírovali sa mi kontakty zo skype do mobilu. Ja to vôbec nepotrebujem, je mi to totálne nanič. Jak ich mám odtiaľ vymazať? Je ich tam 100+ a po jednom to vymazávať... Skúšal som v nadstavení vypnúť synchronizáciu, ale stále tam tie kontakty mám. Prosím pomoc.
Re: Android - synchronizácia kontaktov skype
Toto sa aj mne stalo ale s Gmailom. Nenašiel som inú možnosť ako postupne všetko vymazať ako ch*j. Ešte ma teraz napadla jedna vec a to je tá, že skús pripojiť mobil k pc a cez program ich vymazať.
Neviem aký máš mobil ale cez Samsung Kies by to malo byť, ale keď nemáš Samsung, tak .... neviem 
Keď máš otvorené Kontakty, stlač tlačidlo Menu - Filter a tam bude v zozname aj Skype. Ten rozklikni a odfajkni položky, ktoré budú označené. Potom Ok a malo by ti to zobrazovať iba kontakty, ktoré si mal aj predtým.
Ak to nenájdeš, pošli typ tvojho mobilu a verziu Androidu, ktorú máš nainštalovanú.
Ak to nenájdeš, pošli typ tvojho mobilu a verziu Androidu, ktorú máš nainštalovanú.
Vypol som tú synchronizáciu a po nejakej hodine tie kontakty skype sami od seba zmyzli.