Je rozdiel medzi tymito dvoma CPU?
Re: Je rozdiel medzi tymito dvoma CPU?
dobre no ale aj tak co mi tu pisete, ze ta 4100 co mam teraz je 2 jadro, tak tomu proste neverim. Preco by potom bolo napisane Quad-Core co znamena, ze je 4 jadro
nastuduj si nieco o architekture daneho procesora a nebudes sa pytat dookola stale tu istu (hlupu) otazku
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
proste je to marketingovy .... a ty s tym nic nespravis 
si si mohol radsej kupit AMD Phenom II X4 965 Black Edition to by si mal fakt lepsie
si si mohol radsej kupit AMD Phenom II X4 965 Black Edition to by si mal fakt lepsie
ale proste mi to nejde na do hlavy sak to by bolo nerealne aby potom moj PC rozbehol Battlefield 3 na ultra bez sekania co aj momentalne rozbehne len od toho 19.12 som s nim zacal mat problemy. Kedze pisete, ze moj PC ma 2 jadro moj notas ma tiez 2 jadro intel, tak jak je mozne, ze on rozbehne BF3 len na medie a PC na ultra
2-jadro AMD a 2-jadro od Intelu sa neda porovnavat, je to rozdielna architektura, vykon na takt, spotreba, atd.
-
typek61
Darca
nemozes porovnavat notebook procesor a deskop procak
aha ale aj tak teda co by sa mi skorej oplatilo, ked mam uz AMD zakladnu dosku, ktora ma stala okolo 140€ a ten AMD procesor, kedze by som to menil co aj zrejme budem pokial preinstelacia windows nepomoze, tak pokial by som chcel zakladnu dosku v tej cene ako mam zakladnu dosku na AMD, tak tam by som sa s procesorom Intel vysplhal cenou riadne vysoko
-
typek61
Darca
ked chces ostat pri AMD tak ti si zober Phenom II X4 965 Black Edition popriade si ho pretakujes
no este ma napadlo toto AMD, ktore ma via GHz http://www.alza.sk/amd-fx-4170-d296544.htm a pokial by som zobral 6 jadro tam to je vlastne ako na kazde jadro frekvencia 3,5Gz alebo ako to je vlastne
lebo pokial by to bolo 6 jadro, tak zrejme toto http://www.alza.sk/amd-fx-6300-d360498.htm lebo ja by som chcel aby som robehol watch dogs na ultra bez sekania
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mohol by si si to vziat k srdcu, potom snad prestanes mat taketo napady...beardie napísal:nastuduj si nieco o architekture daneho procesora a nebudes sa pytat dookola stale tu istu (hlupu) otazku
-
hojko
Site Admin
Co keby si si nastudoval nieco o procesoroch, jadrach atd...??? Zatial tu len hadzes procesor za procesorom od brucha, nemas ani paru o tom co vyberas a pytas sa nezmyselne otazky. Alebo si vyber procesor podla toho kolko bodov dosahuje v testoch: http://www.hojko.com/post1924511.html#p1924511
-
typek61
Darca
to je zle lebo kuka len na frekvenciu
ano ja pozeram len na frekvenciu lebo do nicoho ineho sa vobec nevyznam, tak zato davam take amaterske otazky
-
hojko
Site Admin
Preto ho odkazujem na benchmarky. V odkaze, ktory som dal sa frekvencia nepise, len pocet dosiahnutych bodov. Na zaklade toho si vie pekne urcit vykon procesoru.
-
typek61
Darca
tak si pekne pokukaj bud benchmarky na hry alebo co ti poslal hojko link
Ak ma decentnu grafiku, tak ani s 8350 nebude uplne az tak zle na tom..
FX-6300 a FX-4xxx by som nebral.
FX-4100 je totalna bieda, druhy bratranec to ma sparovane s HD7770, a totalne bieda,, 30 FPS cca, v porovnani s Athlonom X4 II 620 @ 3GHz,, kde je nad 45FPS
FX-4100 je totalna bieda, druhy bratranec to ma sparovane s HD7770, a totalne bieda,, 30 FPS cca, v porovnani s Athlonom X4 II 620 @ 3GHz,, kde je nad 45FPS
A tento marketingovy oje* sa vztahuje len na radu FX,alebo celkovo AMD?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
vsetky nie, PhenomII este takto znacene neboli ale FX ano.
vsetky, ktore su a nie su ti nepoviem lebo neviem, pogugli...
vsetky, ktore su a nie su ti nepoviem lebo neviem, pogugli...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
všetky AMD FX a AMD Trinity (FM2)