Honda lead 100
Honda lead 100
Zdravím,
dal by sa hore uvedený skúter znížiť,obmedziť, etc tak aby naň stačil vodičák do 50cm3?počul som že na niektorých skútroch to ide, je to pravda? normálne má 102cm3 takže naň treba vodičák do 150cm3 čo je škoda ...
Vopred ďakujem
dal by sa hore uvedený skúter znížiť,obmedziť, etc tak aby naň stačil vodičák do 50cm3?počul som že na niektorých skútroch to ide, je to pravda? normálne má 102cm3 takže naň treba vodičák do 150cm3 čo je škoda ...
Vopred ďakujem
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Honda lead 100
daju sa skrtit, ale iba vykonovo, vtedy mozes mat napr. aj 125ccm motorku od 16 ci 17... ale do 50ccm je do 50ccm, s tym objemom nic nespravis...
objem je nepodtstaný, ide len o to čo píšeš,je s ním možne jazdiť s vodičákom do 50cm3?
ak áno tak kde to vedia spraviť? priamo v honde?
ak áno tak kde to vedia spraviť? priamo v honde?
-
RATZINGER666
Darca
ako to, ze objem je nepodstatny? ved samotny vodicak mas do 50ccm, ako chces jazdit so 100ccm?
opakujem, ano, zasrtit sa daju kilowatty, napr. pri spominanej 125-ke na 11kw, aby si v sestnastich rokoch mohol soferovat aj takuto motorku, ale s objemom nespravis nic...
opakujem, ano, zasrtit sa daju kilowatty, napr. pri spominanej 125-ke na 11kw, aby si v sestnastich rokoch mohol soferovat aj takuto motorku, ale s objemom nespravis nic...
zle som sa vyjadril
plánujem robiť na jar vodičák na 17 (17 už mám ale nechcem sa učiť šoférovať v zime) a ak tomu správne rozumiem tak dostnem vodičák na auto ale budem musieť jazdiť s niekým kto má 10 rokov, atď plus dostanem aj na motorku do 50cm3 (myslím že AM) a ide mi o to či budem môcť sadnúť na ten skúter ktorý ale spadá momentálne do 150cm3 čiže A1 pričom nerád by som robil vodičák na dva-krát
Ak nebudeš mať na vodičáku aj platnú skupinu do ktorej spadá ten tebou spomínaný skúter, tak nie. Nebudeš môcť na ňom jazdiť. Môžeš jazdiť iba na tom, na čo máš vodičák. I keď jazdiť môžeš na čomkoľvek. Ale len do tej doby, než ťa chytia policajti alebo niečo vyvedieš.
-
RATZINGER666
Darca
nie, to nejde... AM dostanes, ale normalny A vodicak si mozes zacat robit az od 18tky... a tri roky potom jazdit na motorke do 25kW... resp. rok teraz odjazdis na 50ccm, napises cestne prehlasenie a mozes jazdit od dvadsiatich rokov...
// ...neposuvala sa teraz ta hranica na A?
Noobsz DJ: ano, ale v podstate by mohol jazdit aj na podstatne silnejsej, ale v papieroch musi byt zapisana ako skrtena na 11/25kW...
// ...neposuvala sa teraz ta hranica na A?
Noobsz DJ: ano, ale v podstate by mohol jazdit aj na podstatne silnejsej, ale v papieroch musi byt zapisana ako skrtena na 11/25kW...
okej ďakujem
//našiel som že môžem robiť vodičák naraz na B1 a aj A do 25kw len teraz neviem či to môžem robiť aj pred 18-tkou ... ale asi nie, tak čo už , počkám tých pár mesiacov ....
//našiel som že môžem robiť vodičák naraz na B1 a aj A do 25kw len teraz neviem či to môžem robiť aj pred 18-tkou ... ale asi nie, tak čo už , počkám tých pár mesiacov ....
-
RATZINGER666
Darca
B1 Ti je na co?
No tak takto, dá sa robiť vodicak naraz na b,b1,am a a<25kw za niečo pod šesť stovák ale tento sa dá až od 18 asi? A potom na b,b1 a am za niečo pod štyri stovky ale už na 17 ale potom by som ešte musel osobitne robiť na a1 ale tiež už na 17 takze by som mal auto aj ten spomínaný skuter už 17, chápem tomu dobre?
No ja som robil vodičák na prelome rokov 2006/2007 a robil som si klasické B. 11.1.2007 mi bol vydaný vodičák a mám B, B1 a AM. B1 sú dodávky a na tie sa nerobí vodičák zvlášť. Ak sa to teda nezmenilo, o čom pochybujem.
-
RATZINGER666
Darca
obiwan: da sa to aj spolu, ale potrebujes tych 18 rokov... ak Ti staci B a A1, to mozes robit aj naraz, a to aj v 17tich...
ci skuter spada do tej kategorie Ti nepovieme, lebo nevieme, aky ma vykon...
noobsz dj: B1 su tie male auticka napr. od aixamu do 600ccm tusim a maju par kW
pripadne este niektore stvorkolky, ale tam sa ich vmesti iba par kvoli maximalnej konstrukcnej rychlosti...
ci skuter spada do tej kategorie Ti nepovieme, lebo nevieme, aky ma vykon...
noobsz dj: B1 su tie male auticka napr. od aixamu do 600ccm tusim a maju par kW
No tak v tom prípade som zasa o niečo múdrejší. Neviem prečo, ale vždy som si myslel, že skupina B1 sú dodávky. Musel ma potom pomýliť ten obrázok pri skupine B1 na zadnej strane vodičáku.
-
RATZINGER666
Darca
otazne bolo, ci ludia iba opat neposudzovali to zaradenie do skupiny iba podla objemu, lebo to tak vyznieva... ale ano, podla googlu ma 5kW a 7k, takze spada pod A1 
okej, ďakujem za pomoc