Co ponukam je ako tak zohranu dvojku, mame uz celkom v poho vybavu, cize bolo by idealne keby ste nemali len sekerku, s delenim o zbrane nemame problem, cize sa nemusite bat ze si budeme vsetko privlastnovat...zas nech to ma zmysel
ARMA 2 - The Ultimate Military Simulation
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: ARMA 2 - The Ultimate Military Simulation
Serus borci, hladame 2-3 aktivnejsich hracov na DayZ, ktori maju chut si zahrat teamovo, nehladam lamky ktore behaju po mapke jak retardi a nevedia kde je sever...nejake podmienky co by som mal: mikrofon, team speak, nejaka ta komunikacia s nami (dohoda na case hrania etc.) a aspon ten zakladny skill a nejaky zmysel pre taktiku
kontaktujte ma sem na PM
Co ponukam je ako tak zohranu dvojku, mame uz celkom v poho vybavu, cize bolo by idealne keby ste nemali len sekerku, s delenim o zbrane nemame problem, cize sa nemusite bat ze si budeme vsetko privlastnovat...zas nech to ma zmysel
Hm, čo tu tak čítam, tak to vyzerá veľmi zaujímavo, hlavne to DayZ, o čo tam vlastne ide? Treba mať hru kúpenú, alebo to ide aj na, no na nie práve legálnej verzí ? Ak áno, rád by som to začal hrať, našla by sa nejaká dobrá duša čo by ma s tým oboznámila?
-
arnysimilar
Light Expert
Potrebuješ Arma 2 + datadisk Operation Arrowhead (resp. všetko v jednom Combined Operation, príp. výročnú verziu Arma X). Dá sa hrať vraj aj na Arma 2 Free + zakúpený Arrowhead. Tiež som niečo počul o hraní warez verzie, ale praktickú skúsenosť s tým nemám a myslím si, že nakoľko sa jedná o neustále sa vyvýjajúcu Alpha verziu, tak ani nemá zmysel sa s tým zaoberať.
Včera bola oznámená standalone verzia hry, ktorá výjde v Alpha verzii za pár mesiacov. Takže možno by sa oplatilo počkať a kúpiť tú Alphu, bude to zlacnené, pod. ako sa predával nedorobený Minecraft.
Len kto je ochotný zas čakať 3-4 mesiace?!
Čo sa týka hry. Kto nehral vôbec Armu, odporúčam si prejsť aspoň tutorial misie a oboznámiť sa s nie veľmi "user friendly" ovládaním.
Na inštaláciu a hranie DayZ odporúčam DayZ Commander.
Bližšie otázky ohľadom inštalácie a hrania rád zodpoviem cez PM, resp. pošlem kontakt na TS server, kde to môžeme prebrať.
Včera bola oznámená standalone verzia hry, ktorá výjde v Alpha verzii za pár mesiacov. Takže možno by sa oplatilo počkať a kúpiť tú Alphu, bude to zlacnené, pod. ako sa predával nedorobený Minecraft.
Len kto je ochotný zas čakať 3-4 mesiace?!
Čo sa týka hry. Kto nehral vôbec Armu, odporúčam si prejsť aspoň tutorial misie a oboznámiť sa s nie veľmi "user friendly" ovládaním.
Na inštaláciu a hranie DayZ odporúčam DayZ Commander.
Bližšie otázky ohľadom inštalácie a hrania rád zodpoviem cez PM, resp. pošlem kontakt na TS server, kde to môžeme prebrať.
-
KaptMichal
King
Caute, uvazujem nad tym, ze by som skusil Armu - ale oslovil ma hlavne ten DayZ... Co je potrebne si k tomu kupit? Staci mi Arma combined operations a k tomu si len stiahnem ten mod alebo ako to funguje? Hravate to este, su nejake novinky? Dakujem za info
Treba ti Arma 2 + Arma Operation Arrowhead alebo Arma 2 free + Arma 2 Operation Arrowhead a DayZ uz je zadarmo stiahnutelny mod
-
KaptMichal
King
Dik, niekde som pocul, ze DayZ sa uz predava ako samostatna hra... A s tou Armou 2 free to teda zarucene funguje, hej?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hej ale bude to vyzerať ako hra z roku 2000
hra to tu niekto ak ano da sa hrat mp ked aj nemam original ?
Tu sa warez neriesi.
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2013, 10:51)
Nove video z DayZ standalone!
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2013, 10:51)
Nove video z DayZ standalone!
chcel by som sa spitat ci sa da volako odskusat tento DAYZ mod armu 2 kupenu nemam ale bol by som ochotny zakupit ale najskvor sa chcem spitat ci sa neda hra volako vyskusat aj dayz mod lebo nechcem to kupit a nahodov ma to nebude bavit a keby som to skusil a bavilo by ma to tak by som to zakupil neda sa to pls volako odskusat ked aj po lane a tak
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nedá a musíš si to kúpiť.
-
pepo191992
Medium Star
caute este hrava niekto online arma 2?