outsider
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: outsider
Aka bitka? Jedna necakana po hube a bitka sa skonci skor nez zacne. Myslis si, ze nejakemu primitivovi docvakne, ze z toho vysiel ako ch*j? Jemu je to uplne jedno, ale ked mu das pred vsetkymi po hube, tak ho uplne ponizis a zvycajne potom stiahne chvost.
Ako niekto pisal, vsetci majstri sveta (teda aspon v teorii)..
ano, pridrbe jednemu pred vsetkymi, super, v skole sa mozno zlaknu a ma chvilu pokoj
podla vsetkeho, je to partia ktora mu neda pokoj a chcem vidiet tu situaciu, ktora bude nasledovat po tomto pocas toho ako pojde sam domov, som zvedavy.. a neohanajte sa tym ze na ulici za bieleho dna mu nikto nic neurobi, pretoze je to totalny drist. Chodis na nejaku ucnovku alebo tak? Lebo tam sa vacsinu najdu takyto ludia (no offense)
hlavne si najdi kamaratov, nejaku partiu, aby sa mal kto za Teba postavit. A nehovor, ze sa to neda, lebo urcite mas nejake zaujmy (pisal si klavir tusim)...
ano, pridrbe jednemu pred vsetkymi, super, v skole sa mozno zlaknu a ma chvilu pokoj
hlavne si najdi kamaratov, nejaku partiu, aby sa mal kto za Teba postavit. A nehovor, ze sa to neda, lebo urcite mas nejake zaujmy (pisal si klavir tusim)...
-
TommyHot
Addict
Zazil si niekedy nejaku sikanu? Lebo mam pocit, ze absolutne nevies o com rozpravas. Ked im das najavo, ze si z nich neni posraty, tak si najdu iny ciel. V opacnom pripade ti nedaju pokoj. Kamarati, pani ucitelka, ani mamina sukna ti tu nijako nepomozu.
Trestné oznámenie na dotyčných ľudí čo šikanujú pomôže.
Pokiaľ je proti nemu celá trieda, tak trestné oznámenie mu nepomôže, pretože zvyšok bude tvrdiť, že to nie je pravda a on bude nato sám, vopred prehratý súboj.
Na svojej kozi som to nezazil, ja som si po hlave nenechal skakatTommyHot napísal:Zazil si niekedy nejaku sikanu? Lebo mam pocit, ze absolutne nevies o com rozpravas. Ked im das najavo, ze si z nich neni posraty, tak si najdu iny ciel. V opacnom pripade ti nedaju pokoj. Kamarati, pani ucitelka, ani mamina sukna ti tu nijako nepomozu.
to, co ty pises, platilo mozno na ZŠ, ked si im ukazal ze mas nejaku tu autoritu tak sa vacsinou stiahli a po skole si na Teba velmi nedovolili. On ma vsak 17 rokov a je na SŠ
Tiez suhlasim s tym, ze by to mal vyriesit cim skor. Ak niekto plni v zivote ulohu fackovacieho panaka, tak sa to vlecie. Zmenit musi v prvom rade svoj pristup. Viac si vazit seba, vybudovat respekt. V tej triede si uz kamaratov nenajdes, ale respekt ziskat mozes.
Chybaju ti:
1. sebavedomie
2. odvaha
3. "social skills"
Vsetky tieto veci budes neskor v zivote potrebovat. Ked si na to sam, tak to ide tazko. Velmi by ti pomohlo, keby si mal starsieho "cool" kamarata (brata, bratranca, suseda).
Ak im zacnes vracat to, co ti urobia, po case ich to prestane bavit. V tomto ale musis byt velmi poctivy a dosledny, proste vracat kazdu jednu nepravost. Ani jednu nenechat tak. Zaroven uvidis ako sa spravaju oni ked sa im ukrivdi.
V tomto ti pomoze a najviac vytrenujes odvahu a sebavedomie. Ak ta biju bran sa. Nikdy sa nevzdaj aj ked prehras. Ludia co sa biju to robia v drvivej vacsine tym, ktori to nedokazu vratit. Ak sa obet brani a dostanu jednu dve pohube tak si to nabuduce rozmyslia. Musi ich to proste boliet. Kludne kopanec do guli, uder na solar, do spanku, nos, ale aj necakana do brucha (ked je nadychnuty).
So social skills je to tazsie. Musis mat nejaku partiu ludi, s ktorymi chodis von. Trva to dost dlho. Si mlady, vyskusaj veci, co by ta bavili. Urcite skus nejaky sport. Najlepsie tymovy. V kazdom tyme mas nejakych alfa samcov, obycajnych aj sede mysi. Ale ked hrate proti superovi, vsetci tahate ako tym. Bol by si prekvapeny kam vsade sa mozes dostat len tym, ze prides a prihlasis sa. Internet iba vazne ako posledna moznost. Ak mozes, tak sa mu vyhni.
Chybaju ti:
1. sebavedomie
2. odvaha
3. "social skills"
Vsetky tieto veci budes neskor v zivote potrebovat. Ked si na to sam, tak to ide tazko. Velmi by ti pomohlo, keby si mal starsieho "cool" kamarata (brata, bratranca, suseda).
Ak im zacnes vracat to, co ti urobia, po case ich to prestane bavit. V tomto ale musis byt velmi poctivy a dosledny, proste vracat kazdu jednu nepravost. Ani jednu nenechat tak. Zaroven uvidis ako sa spravaju oni ked sa im ukrivdi.
V tomto ti pomoze a najviac vytrenujes odvahu a sebavedomie. Ak ta biju bran sa. Nikdy sa nevzdaj aj ked prehras. Ludia co sa biju to robia v drvivej vacsine tym, ktori to nedokazu vratit. Ak sa obet brani a dostanu jednu dve pohube tak si to nabuduce rozmyslia. Musi ich to proste boliet. Kludne kopanec do guli, uder na solar, do spanku, nos, ale aj necakana do brucha (ked je nadychnuty).
So social skills je to tazsie. Musis mat nejaku partiu ludi, s ktorymi chodis von. Trva to dost dlho. Si mlady, vyskusaj veci, co by ta bavili. Urcite skus nejaky sport. Najlepsie tymovy. V kazdom tyme mas nejakych alfa samcov, obycajnych aj sede mysi. Ale ked hrate proti superovi, vsetci tahate ako tym. Bol by si prekvapeny kam vsade sa mozes dostat len tym, ze prides a prihlasis sa. Internet iba vazne ako posledna moznost. Ak mozes, tak sa mu vyhni.
Ten kto si niecim podobnym nepresiel Ti moze tazko poradit. Ja som si tym (bohuzial/bohuvdaka) presiel.
Velmi by Ti pomohlo, keby si si vo svojom okoli nasiel silnu muzsku osobnost s kym by si sa o tomto porozpraval.
Niekoho starsieho - napr. ucitela, otca, trenera v posilke, knaza, suseda, je to jedno.
Dolezite je, aby si pri nom citil prirodzeny respekt(pozor nie strach).
Ak momentalne nemas nikoho takeho pri sebe, poradim Ti co pomohlo mne.
Ked budes v kolektive NIKDY nepresvedcis jednotlivcov, ze robia zlu vec.
Jednoducho preto, ze sa boja, ze by dopadli rovnako ako outsider, ked sa postavia mimo hlavnu skupinu.
Najjednoduchsie je bud si najst prilezitost, kedy budes s niekym od nich sam a povedat mu, ze ta to stve ako sa k Tebe sprava a spytat sa ho preco to on sam robi. Vtedy uz budes moct pocitit, ze dany clovek nie je tak silny sam, ako vypada v skupine. Ked sa to bude snazit obratit na vtip, zdorazni, ze to myslis vazne.
V krajnom pripade pomoze velmi úplná zmena prostredia - iné mesto, iný ľudia, kde si vybuduješ vlasntú povesť.
Všeobecne taktiež veľmi pomáha, ako tu bolo spomenuté, práca na fyzičke - posilka, bojové športy.
Špeciálne u bojových športov možeš stretnúť trénera, ktorý by Ti s tvojim problémom mohol výrazne pomocť.
Držím palce, ak niečo SS.
Velmi by Ti pomohlo, keby si si vo svojom okoli nasiel silnu muzsku osobnost s kym by si sa o tomto porozpraval.
Niekoho starsieho - napr. ucitela, otca, trenera v posilke, knaza, suseda, je to jedno.
Dolezite je, aby si pri nom citil prirodzeny respekt(pozor nie strach).
Ak momentalne nemas nikoho takeho pri sebe, poradim Ti co pomohlo mne.
Ked budes v kolektive NIKDY nepresvedcis jednotlivcov, ze robia zlu vec.
Jednoducho preto, ze sa boja, ze by dopadli rovnako ako outsider, ked sa postavia mimo hlavnu skupinu.
Najjednoduchsie je bud si najst prilezitost, kedy budes s niekym od nich sam a povedat mu, ze ta to stve ako sa k Tebe sprava a spytat sa ho preco to on sam robi. Vtedy uz budes moct pocitit, ze dany clovek nie je tak silny sam, ako vypada v skupine. Ked sa to bude snazit obratit na vtip, zdorazni, ze to myslis vazne.
V krajnom pripade pomoze velmi úplná zmena prostredia - iné mesto, iný ľudia, kde si vybuduješ vlasntú povesť.
Všeobecne taktiež veľmi pomáha, ako tu bolo spomenuté, práca na fyzičke - posilka, bojové športy.
Špeciálne u bojových športov možeš stretnúť trénera, ktorý by Ti s tvojim problémom mohol výrazne pomocť.
Držím palce, ak niečo SS.
Cinky a MMA komplexy nevyriesia, len sa mu zvacsi obvod koncatin. Ved sa staci pozriet kto chodi do fitka. 50% normalnych ludi co si pridu zacvicit a 50% presne takito outsideri, ktorim to potom stupne do hlavy a su z nich este vacsi kkti ako boli. A v 17rokoch si este stale v puberte, nemysli si, ze v tejto faze sa zastavis a do smrti nezmenis. Mozno ti este stale hrabe a preto ta nemaju radi.
Nemyslim si, ze mu hrabe, ked ho cela trieda, zjavne bez evidentnej priciny, sikanuje.
-
Janette
Expert
Co ja viem, ja ked nemam niekoho rada, tak sa s nim nerozpravam/vyhybam sa jeho spolocnosti/atd, ale prejavovat to takto?
Ked som bola mala, tak som zazila nieco podobne. Po dobe som prisla na to, ze to vacsinou robia ludia, ktori si potrebovali nieco dokazat. Potom som sa im uz rovno do tvare vysmiala a ignorovala ich. Som zastanca myslienky, ze ked ta kusne besny pes, tak neutekas za nim ho kusnut naspat.
Ked som bola mala, tak som zazila nieco podobne. Po dobe som prisla na to, ze to vacsinou robia ludia, ktori si potrebovali nieco dokazat. Potom som sa im uz rovno do tvare vysmiala a ignorovala ich. Som zastanca myslienky, ze ked ta kusne besny pes, tak neutekas za nim ho kusnut naspat.
-
Bushido
Medium Professional
Miernu sikanu som zazil na vlastnej kozi a trochu som na strednej sam sikanoval, dotycnej sa este raz mozno ospravedlnim... Ale k veci. Na zakladnej sa sice obcas ze som bol predmetom sikany, ale iba zriedka. Mozno to bolo aj preto ze som sa nemal problem pobit aj s najdominantnejsim... Na strednej to bolo trochu hnusne, pretoze islo o babu ktora jednoducho nebola pekna, ale teraz uz viem ze ona bola hrozna dobracka, clovek sa jej mohol aj vysrat na hlavu a ona nechcela nikomu zle a to je problem. Musis im vratit to co si zasluzia.u
este som nezazil aby chalani sikanovali babu.
Dost bezna zalezitost, mozno si len bol viac v chlapcenskom kolektive.Son-Goku napísal:este som nezazil aby chalani sikanovali babu.