Renderovanie
-
32jojo32
Renderovanie
Ahojte. Potrebujem zrenderovat video. Natáčal som na svoje kamere hd video v sony vegas som si ho upravil ale teraz by som potreboval pomôcť ako ho mám zrenderovať. Lebo keď dám formát .wmw a tam si vyberiem hd video tak 4 min video má 250MB a ja chcem to video pridať na youtube ako sa dá zmenšiť ? Alebo aký formát zvoliť keď chcem pridávať na youtube ? Za každú pomoc vopred ďakujem 
Re: Renderovanie
nie je to az tak vela, aby si to neprezil 
ak je to 1080p, je to adekvatna velkost
ak je to 1080p, je to adekvatna velkost
Ak tam nejdeš robiť nejaké extra efekty a podobné srandy na ktoré potrebuješ Sony Vegas, tak odporúčam program Camtasia Studio, odtial to možeš rovno uploadnúť na youtube, trvá to chvíľu a kvalita sa zachová ..
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Video sa mi v ukazke zobrazuje orezane, cize vidim take cierne rohy, ako na obrazku. To iste mam, aj po renderovani. Neviete ako to odstranit? Vdaka
- Prílohy
-
- h.JPG (6.19 KiB) 752 zobrazení
-
BookEditor
Light Professional
Musí sa to dať cropnúť, teda vyrezať. Neviem, ako je to presne vo Vegase, ale hľadaj funkciu Scale alebo Crop. Pri Scale sa ti video zväčší, zmenší, pri Crop sa ti vyreže...
Alebo si nastav v projektových nastaveniach rovnaký počet riadkov a stĺpcov, ako má to video.
Alebo si nastav v projektových nastaveniach rovnaký počet riadkov a stĺpcov, ako má to video.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pri renderovani som zaskrtol moznost stretch video to fill output frame size - done