Zrušenie sporiaceho účtu-SLSP
Zrušenie sporiaceho účtu-SLSP
Nazdar...
Dá sa zrušiť sporiaci účet v SLSP cez internerbanking? Ak hej tak ako?
Dik
Dá sa zrušiť sporiaci účet v SLSP cez internerbanking? Ak hej tak ako?
Dik
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zrušenie sporiaceho účtu-SLSP
Ak sa da, tak jedine v casti "vybavte si online" (velky hnusny cerveny button)
-
audiotrack
VIP
ten čo si založíš sám, áno. Ten čo ti založil ujo alebo teta v banke, ten nie. S tým nemôžeš nijako manipulovať, a ak niečo chceš (výber z neho, zrušenie, zmenu) tak musíš ísť do banky
ako je to pri zrušení klasického účtu s peniazmi ktoré tam mám? mám si ich poslať na nový účet a nechať tam 0 a tak ísť zrušiť? sice potom keby mi ešte chceli stahovať poplatok za vedenie uctu už by nemali z čoho
Ucet musis zrusit osobne v banke a to co tam mas ti vyplatia alebo poslu na iny ucet.
ked si pojdes zrusit ten sporiaci ucet teta ti hned prevediet tie peniaze na osobny ucet ak jej nepovies inak
-
Yos
Professional
Ja som si zakladal sporiaci ucet na pobocke a neskor som ho mohol editovat aj cez internetbanking. No asi aj zavisi od typu uctu. Sam neviem, no ja som si ho potom neskor aj sam zrusil.
-
audiotrack
VIP
je možné že túto funkciu za 3 roky dorobili aj do IBYos napísal:Ja som si zakladal sporiaci ucet na pobocke a neskor som ho mohol editovat aj cez internetbanking. No asi aj zavisi od typu uctu. Sam neviem, no ja som si ho potom neskor aj sam zrusil.
-
Yos
Professional
Zase som zaspal dobu, ako tak sledujemje možné že túto funkciu za 3 roky dorobili aj do IB
a kde v IB máš takú možnosť?
platí nový zákon ktorý ma obmedziť zbytočné poplatky v bankách / aspon daco dobre prijmu v tom parlamente / a pise sa v nom ze ak mas ucet dlhsie ako rok tak zrusenie mas za zadarmo, free, gratis
a bezny ucet musis zrusit priamo v banke, teda ak nemas internetovu banku a sporiaci neviem
Ola
a bezny ucet musis zrusit priamo v banke, teda ak nemas internetovu banku a sporiaci neviem
Ola
ok tak ja mám bežný, takže musím tam ísť
Ja som mal tiez sporiaci ucet , hned z tych prvych od SLSP a nedal sa mi zrusit cez IB, musel som osobne. Teraz uz mam vytvoreny cez IB a samozrejme si ho mozem editovat/zrusit