Ryan: Narážam na to, že ak je niečo chytľavé a vtipné, a bol to účel, tak to svoju úlohu očividne dokonale splnilo, a tým pádom to sra*ka už z princípu byť nemôže.
Lokal TV
Re: Lokal TV
Hojko: Jop, už som ho čítal. Dobrý článok.
Ryan: Narážam na to, že ak je niečo chytľavé a vtipné, a bol to účel, tak to svoju úlohu očividne dokonale splnilo, a tým pádom to sra*ka už z princípu byť nemôže.
Ale to je len moja teória.
-
Ryan Giggs
VIP
Ja tu nehodnotim, či je ten alebo onen serial dobry alebo nie. Vravim len, že popularita nerovna sa kvalita. Na zaklade sledovanosti sa kvalita určovať neda. Aj Šeherezada (či ako sa to vola) mala tiež nielen u nas vysoku sledovanosť. Maš pocit že je to kvalitny serial? Podľa tvojej teorie ano. To je len jeden priklad z mnohych.
-
lowmanek
Light Professional
o tom, ze STV vysielala Luthera som sa dozvedel az z toho clanku, co je fakt skoda...nevidim do tejto problematiky a ani do strategii televizi a naozaj neviem, co stoja prava na podobne serialy, ale ak by mi ponukli celu seriu na stiahnutie za povedzme 10-20€, tak by som to kludne bral a nemusel by som byt pirat a myslim, ze s prichodom inteligentnych televizii na nase trhy je hned odstraneny aj problem opustania gauca
naozaj na komernych kanaloch uz skoro nic neni a je fakt smutne, ze si divak radsej pozrie Farmu, nez by si mal "slachtit ducha" pri niecom zmysluplnom...dokonca ani nemusi stavat z gauca, STV a CT stale ponukaju relativne kvalitne veci, len clovek sa radsej uisti, ze su aj blbsi ako on, nez by mal na svojej blbosti pracovat...
-
Ryan Giggs
VIP
Ono je to o tom, že väčšina divakov z cieľovej skupiny u tych sučasnych popularnych serialov ich ma davno za sebou (sleduju to v origanale na druhy deň po premiere). Načo budeš pozerať 2. seriu v TV, keď aktualne sťahuješ už 5.?! Nie je dôvod to preto pozerať v TV (ešte k tomu niekedy s mizernym dabingom a s hodinou reklamy medzi tym). Prava na podobne serialy su sice drahe, ale prirataj k tomu ďalšie nemale peniaze za dabing. Takže ono to je celkom dosť draha sranda. a keď to potom sleduje par ľudi, veľmi sa im to neoplati.
A na základe čoho teda určíš či je seriál kvalitný alebo nie?Ryan Giggs napísal:Ja tu nehodnotim, či je ten alebo onen serial dobry alebo nie. Vravim len, že popularita nerovna sa kvalita. Na zaklade sledovanosti sa kvalita určovať neda. Aj Šeherezada (či ako sa to vola) mala tiež nielen u nas vysoku sledovanosť. Maš pocit že je to kvalitny serial? Podľa tvojej teorie ano. To je len jeden priklad z mnohych.
Jáj, tak s tým súhlasím. Skôr narážam na rebríček najsledovanejších seriálov, sitcomov a filmov. Naozaj drvivá väčšina z nich sú aj kvalitné.Ryan Giggs napísal:Ja tu nehodnotim, či je ten alebo onen serial dobry alebo nie. Vravim len, že popularita nerovna sa kvalita. Na zaklade sledovanosti sa kvalita určovať neda. Aj Šeherezada (či ako sa to vola) mala tiež nielen u nas vysoku sledovanosť. Maš pocit že je to kvalitny serial? Podľa tvojej teorie ano. To je len jeden priklad z mnohych.
-
Ryan Giggs
VIP
To sa predsa nevylucuje. Ale nie je to urcujuce kriterium.
Derzyo1g:
urcite nie podla sledovanosti. Este raz sa spytam, je Seherezada (Panelak...)kvalitny, kedze ma/mal vysoke cisla sledovanosti?
Su nezavisle filmy, ktore rekordy zvycajne netrhaju nekvalitne?
Su vulgarno-fekalne reality show typu Vyvoleni, Bigbrother, Farma... kvalitne?
Derzyo1g:
urcite nie podla sledovanosti. Este raz sa spytam, je Seherezada (Panelak...)kvalitny, kedze ma/mal vysoke cisla sledovanosti?
Su nezavisle filmy, ktore rekordy zvycajne netrhaju nekvalitne?
Su vulgarno-fekalne reality show typu Vyvoleni, Bigbrother, Farma... kvalitne?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pišta Lakatoš - Koniec svetla
ej, tá vianočná časť je aká haluz 
Spoiler
hlavne keď sa mrázik stretol s rytmusom 
Zase bežné Lokal TV, pri väčšine sa nudím, ale príde pár momentov, keď plačem.
Rytm(a)us nikdy nesklame, a v dnešnej časti bol TOP. 
-
mirak2
Hardcore addict
v tej vianocnej 90 sekundovej trapnosti nebol jediny moment, ani malicky zablesk vtipu... sa mam smiat na tom, ze rytmaus sti, alebo ako si nadavaju s mrazikom, alebo ze mrazik tr*ka perinbabu?
Zase dookola. Prečo sem píšete, keď sa vám to nepáči? Proste sa vám to nepáči, tak to nepozerajte. Rytmusa nemám rád ani po hudobnej stránke, ani po spoločenskej. Ale viem približne o čom tam točili, a "chytal" som sa na to, a kvôli tomu mi to prišlo neskutočne vtipné. Paródia na slušnej úrovni. Ak nevieš o čom tam točia a na čo narážajú, samozrejme, že nie.
Zase sa obrátim na čísla, za necelých 24. hodín x-tisíc zdieľaní na Facebooku. Tých, čo sa im to páči je dosť, a pre tých je to určené. Ten seriál ako taký je veľmi slabý, a vadí mi, že je založený na nadávkach a umelých frázach, ale na niektorých scénach sa dokážem schuti zasmiať. Ale OK, to my sme blbí konzumní diváci, a páčia sa nám sra*ky.
Prosím, už to neopakujte.
Zase sa obrátim na čísla, za necelých 24. hodín x-tisíc zdieľaní na Facebooku. Tých, čo sa im to páči je dosť, a pre tých je to určené. Ten seriál ako taký je veľmi slabý, a vadí mi, že je založený na nadávkach a umelých frázach, ale na niektorých scénach sa dokážem schuti zasmiať. Ale OK, to my sme blbí konzumní diváci, a páčia sa nám sra*ky.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cisla o zdielani na FB su vypovedna hodnota uspesnosti a sledovanosti podla teba???
Áno. Logicky. Najmä, keď je to internetový seriál.
mirak2 napísal:v tej vianocnej 90 sekundovej trapnosti nebol jediny moment, ani malicky zablesk vtipu... sa mam smiat na tom, ze rytmaus sti, alebo ako si nadavaju s mrazikom, alebo ze mrazik tr*ka perinbabu?
možno to bude tym ze sa tu predpokladam bavia o celej časti a nie o tej vystrihnutej pasaži .. niekto evidentne nevie ani o čom je reč
-
mirak2
Hardcore addict
ak ta cast s mrazikom bola len vystrihnuta cast z niecoho vacsieho.. a pritom prave to bolo top (hensymove slova), tak ani nechcem vidiet zbytok.
ani nechci, vcera som to pozeral, ani rza som sa nezasmial, vypol som to 5 minut pred koncom, nevidel som zmysel dopozerat to cele, aj ked to ma len 20 minut, strata casu fakt, a to som mal Lokal TV celkom rad
.. ten mrazik s rytmausom nie je vytrhnuty z kontextu, je to ich prva scenka v tom diely, este to pokracovalo ako lezal rytmaus v nemocnici dolamany a dare povedal ze mrazika zabil ..
čo ja viem ani mne to neprišlo velmi komicke ale pozeram to z vlastnej vole tym padom si myslim, že na mieste je len zdrava kritika, určite to nebudem zatracovať aka kok to je ked si to puštam z vlastnej vole
btw. velmi pozitivne ale hodnotim časť "koniec svetla" tam bolo vela dobrych hlašok kratke ale vtipne
Teraz som to pozrel na fb, ani sa necudujem jake sprostosti davaju v tv ked tam je 500 komentov jak sa sulaju po zemi, z coho? Vsak tam ani jedno slovo nebolo vtipne, to kto písal 13 rocne deti, lebo tak mi to pripadalo, ked malo byt akoze vtipne ze v jednej vete pouzil 4x ku.. a ko... atd.
Pascalwb: Pochopil si, na čo tam narážali? Ak by som to ja nevedel, tiež by som sa nesmial. (Hovorím o tej "90 sekundovej trápnosti", nie o celej časti. Celá časť bola slabá, ako celý tento seriál)