Čo všetko ste dostali pod stromček?
Re: Čo všetko ste dostali pod stromček?
2 knihy, ponozky, LEGO pan prstenov (zbieram) a 300 eur - za to si kupim asi holiaci strojcek a novy mobil.
Tak ja som dostal nejaku mysku ku kompu,sprej,sluchadla,sprchovaci gel,dalsi sprej.No nemozem sa stazovat,jedlo bolo vynikajuce,velmi si cenim mamu,ze bola ochotna robit dobroty od rana jedenastej do vecera jedenastej.Úplne som bol stastny ked som videl maminu tvar po rozbaleni jej darceka,stálo to zato a vazne najlepsi pocit je ten,ked sa dotycny tesi tomu co ste mu darovali.
Teplaky, knihu, kozmetiku, zvoncek na chalupu, autovosk...atd. Ja som spokojny a zvysok rodiny myslim tiez.
Najvacsi dar pre mna je ten oddych a jedlo...
Najvacsi dar pre mna je ten oddych a jedlo...
Ja som dostala novú Matkinovu knihu, na ktorú som sa strašne tešila, tašku do školy a krasky na ľad...samozrejme €,€,€ ....
Otec opäť raz pokazil celé Vianoce, takže atmosféra pri večeri aj po nej bola " neopísateľná"
aj tak som najväčší darček dostala 12.6. keď som zoštátnicovala
Vianoce nie sú o darčekoch, ale niektorí ľudia nikdy nemali radi Vianoce, preto ich kazia aj ľuďom s ktorými žijú
(už 23-krát)
Otec opäť raz pokazil celé Vianoce, takže atmosféra pri večeri aj po nej bola " neopísateľná"
aj tak som najväčší darček dostala 12.6. keď som zoštátnicovala
Vianoce nie sú o darčekoch, ale niektorí ľudia nikdy nemali radi Vianoce, preto ich kazia aj ľuďom s ktorými žijú
-
Kok
Light Professional
Frco: ze 300 eur
to keby som dostal dakedy pod stromcek tak ten vecer neprezijem .. vianoce aspon u nas nikdy neboli o darcekoch, vacsinou uz mesiac 2 dopredu sa zistuje kto co potrebuje atd. aj ta atmosfera je taka odlahcena a pohodova
ja som co sa tyka cashu dostal od mamy 5€ 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
//Offtopic premazany 
Ja som dostal krásny kalendár, ktorý som chcel, voňavku, vodu po holení, nejaké peniaze, boxerky, ponožky (bez toho by to neboli Vianoce) a od priateľky suprové tepláky. Ale väčšiu radosť som mal z toho, ako si moji blízki odbalovali darčeky odomňa, asi už starnem. 
-
Permonik1998
Light Star
GemBird repráky so subwoferom, HD 720p webkamera, 2 sluchatla s toho jedno s mikrofonom
, nova graficka karta hp 7220 ci kolko
, podlozka pod mys
, adidas mikinu, fishbone mikinu, nejake tricko zelene
box vrece, bandaze a plató s hruškou (boxerskou
).
Prajem každému všetko najlepšie do nového roku, vela štastia, zdravia a vela osobných úspechov a aj vela úspechov na pracovisku
Prajem každému všetko najlepšie do nového roku, vela štastia, zdravia a vela osobných úspechov a aj vela úspechov na pracovisku
-
Daggertail
Light Professional
Samsung Galaxy S II 
-
Murder_Inc
Star
U nás sa traduje už niekoľko rokov, že darčeky pekné Vianoce nespravia. Ide o atmosféru, pohodu a oddych. Všetko čo potrebujem a čo mi urobí radosť si kúpim cez rok sám. Naspäť ale k téme. Od dvoch mojich bratov som dostal po 50 eur, od mamy zimný kabát, ktorý som veľmi chcel a od priateľky flašu whisky (rád si raz za čas ulejem pohárik whisky), tabak a uhlíky do vodnej fajky, môj oblúbený dezert a obraz do novonamalovanej izby 
Oveľa radšej som ale bol, keď si priateľka rozbalovala môj darček pre ňu
Oveľa radšej som ale bol, keď si priateľka rozbalovala môj darček pre ňu
Ty atmosfera, aj tak si vymenoval darceky za 3 kila. 
-
rufus59
Light Professional
Od mami holiaci strojcek a teplaky od priatelky akvarko vybavene s korytnackou a sam som si kupil knihy a smartfon.
-
Murder_Inc
Star
to len priateľka bola moc akčná
Nejaké tie €, voňavku, kozmetika, kniha, (tá potešila asi najviac.. samozrejme okre €..
) a nejaké to oblečenie, kt. som si vybral samozrejme sám a používal som ho už asi mesiac - dva
Termo ponožky, vodu po holení, voňavku, kozmetický balíček, tielká, pár trenírok... ešte ?
same things every year...
same things every year...
vianoce neslavim a na Kracuna mi kamosi zahrali na fujare
(a od mamy som dostal 20 evry
)
-
jin
VIP
Bolo toho viac, no najviac sa mi ráta Glenlivet 39 Year Old 1968 - Rare Auld (Duncan Taylor) 
Knihy, knihy, knihy, nejakú kozmetiku, peňaženku a dovolenku svojich snov.
Ježiško si dobre pamätal, že som celý rok poslúchala:)).
Ježiško si dobre pamätal, že som celý rok poslúchala:)).
-
Murder_Inc
Star
Závidím...závidím...a ešte raz závidímjin napísal:Bolo toho viac, no najviac sa mi ráta Glenlivet 39 Year Old 1968 - Rare Auld (Duncan Taylor)