World of Tanks
-
oXyGeN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: World of Tanks
neviete niekto aky je maximalny skill u posadky ? lebo hram s medium a tam mam už 4x 100% aj s tym zakladnym a stale to pokračuje.
-
Outsider
Star
Zeby tolko kolko ma clen posadky skillov v ponuke ?
Ja mam zatial najviac v T110E5 4 skill na 92% a uz tam to chce nehorazne vela exp na dalsie %. Dostat sa dalej nez za 5 skill chce uz tak na posadke odohrat okolo 5 000 hier.
-
Sarger
Guru wannabe
Pokiaľ viem nie je to obmedzené, zatiaľ som videl maximálne 4 perky ale to chce už dosť času...
-
oXyGeN
Expert
fu tak to bude nadlho ved aj teraz to odo mna chce 800xp za 1% pred tym to bolo nejakych 450xp za 1%
-
Outsider
Star
Odomna pri 4 skilly z 92% na 93% chce okolo 60 000 exp tak sa nestazujoXyGeN napísal:fu tak to bude nadlho ved aj teraz to odo mna chce 800xp za 1% pred tym to bolo nejakych 450xp za 1%
Ano BT-7Muffi napísal:Asi máš na mysli BT-7. Ten ako ľahký tank nedostáva dobré losy, keďže jeho hlavno zbraňou je pohyblivosť a mal by zisťovať pozície nepriateľov.
Tak to som nevedel ale iba tusil. Vecsinou hravam iba nahodnu hru takze organizqcia tymu je nula a v tedy sa iba vyhladavat tanky neda. Staci ak u nepriatela su traja lepsie zohraty a je to ista prehra. Ale diky za radu.Outsider napísal: AMX 12t to taktiez hodi aj do hry kde je dokopy na oboch stranach 10x Tier 10 tank a dovod ? Jeho uloha je spotovanie tym, ze to scoutov hadze tak vysoko vyvojari asi chcu donutil ludi, co to hraju aby konecne pochopili, ze to je scout nie TD. Za odhalovanie pozicie neprietelskych tankov a DMG, ktory obdrzia spotovanim nejakeho scouta sa zarata na konci hry taktiez tomu scoutovi, a ten DMG sposobeny pocas spotovania ma tym vyssiu hodnotu cim vyssie tiery scout spotuje. Bez jedineho vystrelu si tak scout moze nahrat ovela viac expov nez tie tier 10 tanky v hre......
Momentalne si midlim ruky na A10 max rychlost cez 70km/h vyzera lakavo
-
webmasterr
Medium Professional
Ale tak light tanky niesu o tom bezhlavo sa vrhnut na base nepriatela, spotnut co najviac tankov a cakat kto ma prvy trafi. Da sa to aj s rozumom, staci si najst dobre miesto odkial sa da spotnut enemy, skryt sa pripadne obijst a nepozorovane sa dostat k arty.
btw A10? Mal si asi na mysli A-20, ta pokial pamatam uz nema taku dobru akceleraciu a obratnost ako BT-7. Co sa tyka light tankov tak najlepsie su T-50 (/2) ... francuzke amx tiez nieje zle ale treba sa za nich naucit hrat...
Inak velmi dobre a aj poucne videa z hrania WoT, a hlavne ziskavania Ace tankera pre takmer vsetky tanky ma tento manik
https://www.youtube.com/user/WoTmaniaxxl - ak nepoznate, odporucam
btw A10? Mal si asi na mysli A-20, ta pokial pamatam uz nema taku dobru akceleraciu a obratnost ako BT-7. Co sa tyka light tankov tak najlepsie su T-50 (/2) ... francuzke amx tiez nieje zle ale treba sa za nich naucit hrat...
-
Outsider
Star
Ziskat mastra na tanku je jedna z najlahsich veci. Par hier a je hotovo. Keby to ocenenie bolo zavedene od zaciatku spustenia hry tak to mam tiez na vsetkych tankoch len to prislo neskoro a z vela tankami som uz nehral alebo ich predal. Typek na videu sa snazi ale stale robi skolacke chyby, pre ludi, co s tou hrou zacali teraz to moze byt uzitocne ale pre mna je to len vtipne, kedze viem jak ta hra funguje resp. nefunguje.webmasterr napísal:Ale tak light tanky niesu o tom bezhlavo sa vrhnut na base nepriatela, spotnut co najviac tankov a cakat kto ma prvy trafi. Da sa to aj s rozumom, staci si najst dobre miesto odkial sa da spotnut enemy, skryt sa pripadne obijst a nepozorovane sa dostat k arty.
Inak velmi dobre a aj poucne videa z hrania WoT, a hlavne ziskavania Ace tankera pre takmer vsetky tanky ma tento manik
https://www.youtube.com/user/WoTmaniaxxl - ak nepoznate, odporucam
-
webmasterr
Medium Professional
Samozrejme nehovorim ze jeho styl hrania je perfektny, ale keby aspon takto hrali vsetci, hned by to v battloch vyzeralo inak. Myslim, ze ma celkom dobre statistiky i ked je vidno ze si pomaha modmi, co ja nepouzivam lebo sa mi ich nechce nastavovat a po patchi zase stahovat atd. Ja hravam WoT uz len prilezitostne takze nechcem tu velmi kecat do toho, ale mam pocit ze uroven bitiek stale klesa, mnohokrat je jasne uz na zaciatku ako to dopadne.
Jednotlivec vo WOT absolutne nic nezmoze
...tri lamky rozstrielaju skuseneho hraca, ak prejavia trosku kooperacie...vacsim uspechom je byt clenom kvalitneho timu...takze skill v randomkach ziska jednotlive po 2000 bitkach, no keby ma operovat zrazu v teame, potrebuje dalsie skusenosti...a tu teoreticke znalosti nepomahaju...
-
Outsider
Star
2000 bitkach ? Skor tak po 20 000. Po 2000 hrach vie o wot kazdy kto to hra velky prd. Ja mam odohratych spolu s beta testom okolo 40 000 hier a uz moc novych veci, ktore by som sa dozvedel nie su. Spotting system je jedna velka haluz vdaka vypocotvym chybam hry a taktiez penetracie bez dmg tak jediny skill, ktory hrac moze nadobudnut je poznanie map a citanie nepriatela to som som dosiahol uz davno a taktiez vyuzivam to, co vela ludi ani nevie, ze hra umoznuje vo svoj prospech... Jedine, co sa da stale zdokonalovat je teamplay nic ine.arcrue napísal:Jednotlivec vo WOT absolutne nic nezmoze...tri lamky rozstrielaju skuseneho hraca, ak prejavia trosku kooperacie...vacsim uspechom je byt clenom kvalitneho timu...takze skill v randomkach ziska jednotlive po 2000 bitkach, no keby ma operovat zrazu v teame, potrebuje dalsie skusenosti...a tu teoreticke znalosti nepomahaju...
ale ved tato hra je stavana na teamplay a klanoch cez ts a tam sa ukazuju prave hodnoty a skusenosti hradov a leadrov.... a o tom to cele je
a tam uz povacsina bezi na premiakoch aby to bolo vyrovnane a boj o uzemia sa tym stava silnou bitkou...
ale ja som stale na hardcore levely, idem na obyc ucte a aj pri klanovych bitkach mi to viac krat nevadi, kedze nie kazdy je skuseny ci obozretny...
never give up, never surrender
a tam uz povacsina bezi na premiakoch aby to bolo vyrovnane a boj o uzemia sa tym stava silnou bitkou...
ale ja som stale na hardcore levely, idem na obyc ucte a aj pri klanovych bitkach mi to viac krat nevadi, kedze nie kazdy je skuseny ci obozretny...
never give up, never surrender
-
Sarger
Guru wannabe
Neodporúčam hrať cez vianočné obdobie, zvýšená koncentrácia poliakov ku**ý všetky hry.
Ako vidím,tak niesom sám čo neobľubuje poliakov v hrách
BTW hociaké multiplayer hry som hral,tak väčšinou práve Poliaci boli tí,čo všade cheatovali a kazili hru...
Ahojte,ešte sa tak dobre nevyznám v tej hre a tak sa chcem spýtať že ako si nastavím mapu do módu odstrelovača??
-
oXyGeN
Expert
andino566 napísal:Ahojte,ešte sa tak dobre nevyznám v tej hre a tak sa chcem spýtať že ako si nastavím mapu do módu odstrelovača??
Stlač F1 tam to maš všetko vysvetlene čo sa ako ovlada. ostrelovaci mod je lavy shift
-
Sarger
Guru wannabe
Nie všetci poliaci sú zlý a s poliakmi som mal doteraz veľmi dobré skúsenosti. Ide o to, že ich je moc a kvantita prevažuje nad kvalitou.deszka3 napísal:Ako vidím,tak niesom sám čo neobľubuje poliakov v hráchBTW hociaké multiplayer hry som hral,tak väčšinou práve Poliaci boli tí,čo všade cheatovali a kazili hru...
Celkovo najhorší hráči sú Turci, Slováci a Česi...
//Dlhoročné skúsenosti, myslel som to všeobecne. Vždy je tam nejaké to % (a Turkov zo Silkroadu pozná snáď každý).
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Sarger podľa čoho tak usudzuješ?
-
Grond
Medium Professional
nie len poznat dobre mapu ,ale hlavne svoj tank a ostatne tanky (weakspoty atd ) , vediet co si s nim dovolit ako s nim jazdit , natacat sa aby dingal co najviac a podobne ...Outsider napísal: 2000 bitkach ? Skor tak po 20 000. Po 2000 hrach vie o wot kazdy kto to hra velky prd. Ja mam odohratych spolu s beta testom okolo 40 000 hier a uz moc novych veci, ktore by som sa dozvedel nie su. Spotting system je jedna velka haluz vdaka vypocotvym chybam hry a taktiez penetracie bez dmg tak jediny skill, ktory hrac moze nadobudnut je poznanie map a citanie nepriatela to som som dosiahol uz davno a taktiez vyuzivam to, co vela ludi ani nevie, ze hra umoznuje vo svoj prospech... Jedine, co sa da stale zdokonalovat je teamplay nic ine.
inac k tym 0 dmg cloveka to nastve ale bohuzial je to "feature" hry koli vrstvenemu pancieru na tankoch