Far Cry 3
Re: Far Cry 3
ked vytiahnem sniperku a priblizim tak tam nemam krizik ( mieritko) , kde si to nastavim ?
to je zaujmave lebo default-ne som to hral a mieritko som mal vsade
ale skus tu pistol v obchode customize tam mas moznosti toho dalekohladu menit a tak..
ale toto su take problemi ktore kazdy hrac vyriesi za 2 minuty
ale skus tu pistol v obchode customize tam mas moznosti toho dalekohladu menit a tak..
ale toto su take problemi ktore kazdy hrac vyriesi za 2 minuty
caute mam taku otazku...zatial vysli 4 patche. To mam nainstalovat vsetky po poradi alebo staci iba ten posledny 1.04 ??? Pretoze mi to nedava velmi zmysel ked 1.03 ma cez 300mb (+ tie predosle 2 maju dokopy cca 400mb) a 1.04 ma necelych 300mb
Mozete mi prosim poradit ? Vdaka
Mozete mi prosim poradit ? Vdaka
-
KaptMichal
King
O co ide v tych patchoch? Co zlepsuju/menia?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
prvý je dôležitý a mení veci ktoré mali byť v hre bez patchu a ostatné upravujú prevažne MP
no ten stvrty opravuje aj dost vela chyb co sa tyka single playeru
napr. pre singleplayer
napr. pre singleplayer
ide o to ze normalne by som ostal pri patchi 3 ale stavaju sa mi take bugy ze to lezie na nervy...napriklad odlozi zbran,vyberie a takto dookola a nemozem strielat alebo mierit a je toho viac- Opravena chyba kamery související s házením kamenů
- Hráči, kteří minuli relikvii umístěnou v jeskyni Dr. Earnhardta, relikvii získají
- Opravena chyba, kdy zůstávaly modely zbraní zaseknuty na obrazovce nebo v ruce postavy
- Žebříček se správně aktualizuje, i když uživatelé odpojí a znovu připojí síťový kabel
- Po zapálení drogových plantáží je cíl správně aktualizován
- V nastaveních najdete novou volbu na skrytí rozhraní
- Přidána podpora pro stažitelný obsah
- Opravena chyba, kdy se hráči mohli stát nesmrtelními po několikerém selhání mise "Černé zlato"
- Telefonní hovor od Hurka (odemykatelné mise) už nepřetéká přes úkoly v misi "Střípek v minulosti"
- Opravena chyba, kdy se Sam již neobjevoval u kulometu v jeepu po umístění dvou bomb a několikerém zabití v misi "Černé zlato"
- Sam se už po zničení nepřátelského auta nezasekne
Hm ja som to cele presiel na 1.01 a ziaden bug ani chyba sa nestala
... vsetko fungovalo, aj save atd...
tak som nakoniec nainstaloval vsetky patche zaradom a vsetko v pohode 
-
lekoklatik
VIP
Hra je skvela. Zatial som nasiel jednu chybu, ktora ma nenormalne vytaca a to je to ze sa dokaze chytit horiet aj ked prebehnem popri sude s ohnom.
Celkovo ohen na postavu posobi extremne horlavo a to mi via paradne nasrat, ked som hodny kus od niecoho horlaveho a chytim sa ako fakla.
Celkovo ohen na postavu posobi extremne horlavo a to mi via paradne nasrat, ked som hodny kus od niecoho horlaveho a chytim sa ako fakla.
Zaujimala by ma jedna vec
Spoiler
Ako ti priatelia dostali tu lod, na ktorej odisli, von z jaskyne???
-
KaptMichal
King
No ja neviem, hral som hru asi bez nejakeho patchu, a jedine sa mi mari, ze blbly tie ciele ekd som palil travu. Divne. A MP nehram kedze som za hru neplatil O:-). Je ten MP zaujimavy, popripade da sa hrat aj bez origo hry cez nejaku hyperlobby alebo co?
ahojte . Neviem či mam problem ja alebo to tak má byť ale zdá sa mi že tá mapa by taka nemala byť . Je to dobre alebo vy ju mate inak ??
-
MichalkoOo
Zablokovaný
musíš vypnúť antény
lebo si nebezpecny pirat a patra po tebe washinkto dc a biely dom 
-
lekoklatik
VIP
Tak to mam za sebou. Celkovo mam odohranych 29,5hodin, spolu so vsetkym vedlajsim. Avsak 60/120 relic a asi polovicu truhlic.
Maximalna spokojnost, vyborny zazitok, vyborna kupa a rozhodne to skusim este raz, tento krat asi na hard, i ked normal bola tiez casto poriadna vyzva.
Maximalna spokojnost, vyborny zazitok, vyborna kupa a rozhodne to skusim este raz, tento krat asi na hard, i ked normal bola tiez casto poriadna vyzva.
Tak ja mam tiez zalusk na tuto hru uz dlhsie, no ja by som nizsie ako hard nezapal, potom je to moc lahke a ziadna vyzva.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
FC2 sa mi velmi pacilo a hral som ho asi dva mesiace. Na FC3 som si nasiel cas az teraz a asi to bude uz na dlhsie, ked uz nie som student
Zatial som odokryl len dve casti mapky. Paci sa mi, ze FC3 uz nema ten neduh, ze na kazdej krizovatke cakali hrdlorezi a po ich vykantreni sa tam objavili znova.
FC3 ma paradnu grafiku, hratelost, vsetko, velmi ma to bavi. Len jedna vec ma stve a to je, ze mapa nie je ako vo FC2 - ze by som mal mapu len na papieri pred sebou. Lebo takto nevidim v sirsom kontexte, kam idem napr. autom a kde mam ako odbocit, aby som sa dostal tam, kam potrebujem. Alebo sa to nejako da?
Zatial som odokryl len dve casti mapky. Paci sa mi, ze FC3 uz nema ten neduh, ze na kazdej krizovatke cakali hrdlorezi a po ich vykantreni sa tam objavili znova.
FC3 ma paradnu grafiku, hratelost, vsetko, velmi ma to bavi. Len jedna vec ma stve a to je, ze mapa nie je ako vo FC2 - ze by som mal mapu len na papieri pred sebou. Lebo takto nevidim v sirsom kontexte, kam idem napr. autom a kde mam ako odbocit, aby som sa dostal tam, kam potrebujem. Alebo sa to nejako da?
Neda.Mek napísal:FC2 sa mi velmi pacilo a hral som ho asi dva mesiace. Na FC3 som si nasiel cas az teraz a asi to bude uz na dlhsie, ked uz nie som student![]()
suhlasim hram to na normal a je to az moc iziKorag napísal:Tak ja mam tiez zalusk na tuto hru uz dlhsie, no ja by som nizsie ako hard nezapal, potom je to moc lahke a ziadna vyzva.